Forum » Loža » Kateri tečaj izbrati?
Kateri tečaj izbrati?
Nocloud ::
Živjo!
V letošnjem letu imam namen opraviti tečaj saj bi rad povečal svoje možnosti zaposlitve. Zanima me kateri so bolj iskani poklici oziroma znanja današnji dan (razen programiranja) in pa katera podjetja nudijo najboljše tečaje.
Opravil sem višjo strokovno šolo za telekomunikacije ampak me to področje ne zanima najbolj. Vesel bom kakršnekoli pomoči.
Hvala in lep pozdrav
Nocloud
V letošnjem letu imam namen opraviti tečaj saj bi rad povečal svoje možnosti zaposlitve. Zanima me kateri so bolj iskani poklici oziroma znanja današnji dan (razen programiranja) in pa katera podjetja nudijo najboljše tečaje.
Opravil sem višjo strokovno šolo za telekomunikacije ampak me to področje ne zanima najbolj. Vesel bom kakršnekoli pomoči.
Hvala in lep pozdrav
Nocloud
Blinder ::
Najboljsi tecaj je da podas izjavo, da si med studijem goljufal ter da bi rad, da ti odvzamejo pridobljeno izobrazbo. Z samo srednjo solo bos lazje dobil delo. Ceprav, za vsak slucaj, bi jaz na tojvem mestu se raje tudi srednjesolskega naziva otresel. Kot obicajni delavec z zakljuceno le osnovno solo iams najvecje moznosti za zaposlitev.
Programiranje pa ni vec iskano. Razen ce nimas vsaj 3 leta izkusenj v tocno dolocnem 'programskem jeziku'.
Programiranje pa ni vec iskano. Razen ce nimas vsaj 3 leta izkusenj v tocno dolocnem 'programskem jeziku'.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šola ali tečaji - začetek programiranja (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10499 (8614) | Ahim |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 201970 (40787) | Filip8 |
» | Paradoks iskanja zaposlitve in možne rešitveOddelek: Programiranje | 8843 (6625) | Smurf |
» | Šolanje za sistemskega administratorjaOddelek: Šola | 6396 (5819) | Infinity |