» »

Zakaj disk piska?

Zakaj disk piska?

frenk ::

Torej da disk piska že vem, zdej me pa zanima zakaj...jest mam ibm 40 giga pa učasih mau zapiska...čemu je to namenjeno?:\

jurre ::

IBM:\

ce bo se kj zaropotal se zna narest da bo crknu:\

OmegaBlue ::

Mam isti disk, vsake tolk cajta nardi malo čudn zvok ubistvu kot bi zabrnelo mal - ti isto nardi ?

Kolkor jest vem je to občasna kalibracija glav v disku - jih poravna tko da ni glih za skrbet.

Če ti pa skoz piska pa izklapla pa uklapla pa teč u trgovino :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ne disk dela brez problemou...sam na cajte(enkrat na dan al pa na ene par dni) mau zapiska...hm...k dobim kamero bom mogoče posneu ta zvok:)

ja če je tko poredko je to kar kalibracija glave med delovanjem poj kr brez skrbi

omegablue:ja sj sm brez skrbi sam zanima me kva ta piskanje pomen...kalibracija glave?...zakva pa piska?:\

Zoidberg ::

Tole piskanje ne pom nič dobrega saj pri 40-kah ne. Sem imel disk IBM 40GB in po enem mesecu je to začel delat na začetku enkrat na teden potem pa vse pogosteje na koncu vsako uro enkrat in enkrat ko pridem iz šole vidim winXP boot screen pa disk je skos tako piskal. Resetiram in diska ne spozna več to se pravi je šel rakom žvižgat.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Od tuki težko poj rečt kaj naj bi to blo, probi res posnt zvok pa nalept sm gor bo najbol šur.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

no ja sj doma mam ene slušalke z mikrofonom...al mislš da bi se dal to stem posnet...pa da bi snemou kšne par dni...sam s čim bi ap loh snemou pa s čim bi poj najdu kdaj je zapiskal...ker nekaj deset ur posnetka, notr pa en kratk pisk:D...al mogoče kdo to zna al pa če mi kdo loh priporoči kšn programčk:\

Baja ::

Nabavi kakšno dobro knjigo, nastavi mikrofon k disku, začni snemati in čakaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

uporabniki diskov Excelstor

Oddelek: Strojna oprema
7948 (763) Jan987
»

Šklocanje v Compu

Oddelek: Pomoč in nasveti
131029 (841) JOKER
»