» »

uporabniki diskov Excelstor

uporabniki diskov Excelstor

hanzeljn ::

imam HDD Excelstor 80GB, tip J680. Vsakih 10 minut (+/- pol minute) se iz diska zasliši 2-3 sekunde dolg zavijajoč pisk, kot bi se oglašala kokoš na sosedovem dvorišču. Tisti, ki imate te diske - koliko spada takšno piskanje pod "normalno" ?

Dr_M ::

povsem normalno. to je kalibracija glav, da so bolj natancne.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

T(he) Boss ::

Jaz mam 60Gb, pa se to ne dogaja ravno tak pogosto, mogoce na par ur, vsaj tak da bi slisal, mogoce zaradi tega, ker se gor spozi nekaj pise.>:D

All ::

evo da kle mau nadaljujem...
kašni so utisi lastnikov teh diskov?...k cena je ugodna precej proti ostalim 80g=12ksit ..bi pa meu tole ra raid...da slišim ?

Daedalus ::

Meni lavfa en 80Gb primerek od lanskega maja v računalu, ki lavfa praktično non stop. Dela čisto ok zaenkrat. Hitrost je tud čisto spodobna, tako da zaenkrat (po dobrem letu uporabe) nimam pripomb.

Tisto piskanje je popolnoma normalna reč. Kalibracija glav pač.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Geo ::

Jaz mam tudi 80Gb Excel strore pa dela super, samo ko gre racunanik v sleep mode, in ga potem zbudim:D rabi disk ene 2 sekundi, da se se on zbudi:), kaksno piskanje, o cem govorite meni samo malo naredi pik, ko se na novo vzge to je pa tudi vse...
SHIT!!! I did it again...

cbelica ::

Imel 60Gb primerek, tudi meni je 'kokodakal' na prib. 15min...:)

98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature

Jan987 ::

imam 80giga in mi pribljižno nekaj krat na dan naredi isto kot geo-tu. Drugač pa disk uporabljam od decembra 2003 in je prvo leto laufal v povprečju 16ur na dan, od takrat na prej pa non stop in nimam (zaenkrat) še nobenih problemov. le hitrost ni nevem kaj kar se še najbolj pozna pri kopiranju.

Drugače pa je recimo za super vredu pa tudi glasen ni nevem kaj (mogoče se meni tako zdi ker so ostale konponente zelo glasne (napajalec))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tihi 160GB hard disk

Oddelek: Strojna oprema
71122 (971) MadMax
»

Pomoč pri nakupu 120-aka!

Oddelek: Kaj kupiti
221547 (1194) Nocko
»