Forum » Mobilne tehnologije » Multipliciranje SMS-ov
Multipliciranje SMS-ov
Infusion ::
Pozdrav,
ob novem letu sem sorodnikom poslal voščila. Starši so prejeli moj SMS do zdaj dvajsetkrat in vedno v različnih razmakih, dveh, šestih, osmih minutah. Od svoje punce sem tudi prejel trikrat isti SMS. Kaj se dogaja? Je samo pri Simobilu kaj narobe zdaj v tem navalu SMS-ov ob novoletnem času ali imam jaz probleme s telefonom? Se samo bojim da ne dobim domov gromozanskega računa zaradi tega.
ob novem letu sem sorodnikom poslal voščila. Starši so prejeli moj SMS do zdaj dvajsetkrat in vedno v različnih razmakih, dveh, šestih, osmih minutah. Od svoje punce sem tudi prejel trikrat isti SMS. Kaj se dogaja? Je samo pri Simobilu kaj narobe zdaj v tem navalu SMS-ov ob novoletnem času ali imam jaz probleme s telefonom? Se samo bojim da ne dobim domov gromozanskega računa zaradi tega.
- spremenilo: Infusion ()
mailer ::
Ne briši povratnic v kolikor jih prejemaš v primeru reklamacije.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Infusion ::
S tem misliš sporočilo ki te obvesti, da je bil SMS poslan (delivery report)? Tega nimam vključenega.
Silck ::
Tudi jaz sem v roku ene ure vsaj desetkrat dobil en in isti sms. Imam simobil, pošiljatelj pa prav tako.
Lp
Lp
Danas je teško biti lud... Velika je konkurencija!
pixelzgaming ::
Jap, simobil je danes kompot. dobil med tri in osem smsjev od različnih ljudi. Me zanima koliko jih je dejansko poslal kolega, ki je od 0:10 do pol treh neprestano resendal.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pixelzgaming ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aleš MetličarOddelek: Loža | 18631 (5155) | CaqKa |
» | SMS uganka???Oddelek: Mobilne tehnologije | 1543 (1266) | tlozej |
» | SMS "Apple" scam?Oddelek: Informacijska varnost | 3276 (1172) | paket |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72506 (29101) | DJ Beat |
» | masovno pošiljanje SMS-ovOddelek: Omrežja in internet | 1279 (1136) | ahac |