Forum » Omrežja in internet » masovno pošiljanje SMS-ov
masovno pošiljanje SMS-ov
xxx-man ::
Živjo!
Mene zanima ali obstajajo kaki strežniški sistemi, seveda za plačilo, preko katerih je možno pošiljati SMS-e in sicer tako da bi isti SMS-dobilo več ljudi hkrati.
pod VEČ mislim kakih 100ljudi, vendar pa naj omenim da ne gre za spam.
Vse to bi pa naj potekalo seveda preko interneta in ne preko mobilnega omrežja, delovati pa bi moralo tudi izven Slovenije.
Za informacije se Vam vnaprej zahvaljujem!
Mene zanima ali obstajajo kaki strežniški sistemi, seveda za plačilo, preko katerih je možno pošiljati SMS-e in sicer tako da bi isti SMS-dobilo več ljudi hkrati.
pod VEČ mislim kakih 100ljudi, vendar pa naj omenim da ne gre za spam.
Vse to bi pa naj potekalo seveda preko interneta in ne preko mobilnega omrežja, delovati pa bi moralo tudi izven Slovenije.
Za informacije se Vam vnaprej zahvaljujem!
Slowenc ::
E-klapa ima omogočeno masovno pošiljanje. Ne vem če jih lahko 100 naenkrat, še nisem probal , vem pa da se jih da kar nekaj poslat. Pa še zastonj je.
Skiny gate.
Tomi ::
Eklapa ima 6 ljudi ali eno skupino naenkrat. Sicer ne vem, koliko je omejitev za skupine, samo če je ni, rabiš samo nekoga, ki bo enkrat naredil bazo (skupino).
Potem gre tudi v tujino bp.
Potem gre tudi v tujino bp.
metrodusa.blogspot.com
BigWhale ::
Eh, povezes telefons s PCjem, preneses ustrezni software in parkrat kliknes... sicer pa...
DIE SPAMMERS DIE!
;>
DIE SPAMMERS DIE!
;>
Uporabnik ::
http://www.smscity.net/produkti.asp?tip=SIM&JezikId=1
----------
podvojen link sem ti odstranil -predator
----------
podvojen link sem ti odstranil -predator
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Živjo!
Saj sem rekel da ne gre za spam, gre za neke vrste servis, na katerega se bodo člani prijavili in bo šlo za koristne nasvete.
Saj sem rekel da ne gre za spam, gre za neke vrste servis, na katerega se bodo člani prijavili in bo šlo za koristne nasvete.
to glede E-kalpe, me zanima, kako je kaj z varnostjo, sam rajš plačam, sam da mam pol zagotovljeno varnost in anonimnost, ampak hvala za nasvet, se bom malce pozanimal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mejli, spam,... od kje emailOddelek: Loža | 12152 (8608) | japol |
» | Razlika med SIM in USIM kartico (vizualno)Oddelek: Mobilne tehnologije | 9789 (7227) | popster |
» | Veliko poenotenje ali prihaja konec mobilnega gostovanja v EUOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14394 (11650) | Gregor P |
» | Google Wave prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14193 (10351) | G-man |
» | Kiberpipa: Patentiranje računalniško izvedenih izumovOddelek: Problemi človeštva | 2970 (2861) | Eschelon |