Forum » Loža » Kaj je to zaen ptič?
Kaj je to zaen ptič?
Heisenberg ::
Je mogoče še kdo opazil letos en kup (meni) neznanih ptic v naših krajih?
Nekatere so tukaj še sedaj ko je že minus ponoči.
So pa zelo barvne, kot da bi bile iz tropov. Moja draga jih je opazila, nato sem še samo postal pozoren.
Posledice globalnega segrevanja?
So pa zelo barvne, kot da bi bile iz tropov. Moja draga jih je opazila, nato sem še samo postal pozoren.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()
AndrejO ::
Verjetno vidivata šoje (%C5%A0oja) @ Wikipedia. Pri nas domača ptica zelo živih barv.
V Wiki piše, da je to plašna ptica, ampak očitno se je njihovo število dovolj povečalo, da jih pri vas morda pogosteje opazite.
V Wiki piše, da je to plašna ptica, ampak očitno se je njihovo število dovolj povečalo, da jih pri vas morda pogosteje opazite.
fosil ::
Heisenberg je izjavil:
Je mogoče še kdo opazil letos en kup (meni) neznanih ptic v naših krajih?
Morda si videl kakšno izmed teh - ptice v sadovnjaku
Tako je!
;-) ::
Jaz sem opazil, najprej sem mislil da je papiga :) je pa crno zelene- peruti se svetlikajo.. barve, k meni k bajti hodi vsak dan poleti in se vsede na isti drog, pa tudi zdaj jo videvam. Parkrat sta priletele dve v paru. Oglasanja nisem slisal...sem jo pa zagotovo prvic videl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sosedov ptič gre na živce :)Oddelek: Loža | 4380 (3239) | Lion29 |
» | Ptice padajo iz neba (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31939 (27679) | Thomas |
» | Izumrtje dinozavrov povzročil padec asteroida - sedaj tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18916 (16148) | gzibret |
» | Ose prevec napadalne letos ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13136 (11449) | perci |
» | čuden pojav (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6727 (4859) | Pyr0Beast |