Forum » Konzole » Namestitev Xbox One
Namestitev Xbox One
Manchy007 ::
Zdravo,
mučim se s prvo namestitvijo Xbox One. Vse sem povezala kot piše v navodilih (z izjemo škatle od tv kabla, ker le-ta nima luknje za HDMI kabel ter internet kabla, ker je omenjeno, da zadostuje wifi povezava) ampak mi tv nikakor ne zazna xboxa. Zanima me ali je nujno povezat konzolo s škatlo od tv kabla oz. če je sploh možno usposobit konzolo tako, da pač preklapljaš samo kable, ko hočeš špilat/gledat tv (ali pa da je tv škatla posebaj povezana s tv-jem in ne preko konzole) ali je nujno povezat vse troje? Sprašujem predvsem ker je v navodilih povezava s škatlo omenjena kot optional.
S konzolo drugače prvič upravljam tako da prosim za navodila tipa "for dummies" :)
mučim se s prvo namestitvijo Xbox One. Vse sem povezala kot piše v navodilih (z izjemo škatle od tv kabla, ker le-ta nima luknje za HDMI kabel ter internet kabla, ker je omenjeno, da zadostuje wifi povezava) ampak mi tv nikakor ne zazna xboxa. Zanima me ali je nujno povezat konzolo s škatlo od tv kabla oz. če je sploh možno usposobit konzolo tako, da pač preklapljaš samo kable, ko hočeš špilat/gledat tv (ali pa da je tv škatla posebaj povezana s tv-jem in ne preko konzole) ali je nujno povezat vse troje? Sprašujem predvsem ker je v navodilih povezava s škatlo omenjena kot optional.
S konzolo drugače prvič upravljam tako da prosim za navodila tipa "for dummies" :)
TOP ::
Konzulo povežeš s HDMI kablom in ko hočeš gledat TV samo na daljincu od TV preklapljaš izhode,iz katerega HDMI ja hočeš gledat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali shranjujete originalne škatle?Oddelek: Loža | 4311 (3372) | NonPlusUltra |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20199 (9712) | kozorog |
» | Monitor se ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1695) | aaads |
» | DVD - WS in FSOddelek: Zvok in slika | 1411 (1300) | Stepni Volk |
» | Mlacom -NUJNO rabim škatlo od Epox 8k3A+ (garancija)Oddelek: Kaj kupiti | 2286 (1784) | Sami |