Forum » Konzole » Xbox One in filmi
Xbox One in filmi
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Imam namen nabavit Xbox One in me zanima ali se bo dalo nanj gledat kopirane Blu-ray in DVD filme? Se pravi neoriginalne filme...LP
Imam namen nabavit Xbox One in me zanima ali se bo dalo nanj gledat kopirane Blu-ray in DVD filme? Se pravi neoriginalne filme...LP
Seljak ::
SlyCrespo ::
Nekaj me še zanima: če recimo s programom kot je SlySoft AnyDVD, odpraviš zaščito DVD filmu, a potem deluje na Xbox One ?
starboi ::
Pesimist ::
Za DVD/Brayje nevem, nimam niti enega ne za ps4 in ne za Xbox, vbistvu vseh 20+ iger je digital tako da niti envem ce delujeta, ima pa PLEX app zdaj free. Kaj pomeni da se vedno rabis neki server neki, da lahko gledas gor vse. Server je sicer lahko v afriki tudi pa prek neta stremas.
Vbistvu mi je sploh cudno da se danes kdo hoce fizice diske za filme. WTF*?
Chromecast tudi imam. Ampak to verjetno ni to kaj isces saj pravtako rabis nek drugi source da fillas zadevo.
Vbistvu mi je sploh cudno da se danes kdo hoce fizice diske za filme. WTF*?
Chromecast tudi imam. Ampak to verjetno ni to kaj isces saj pravtako rabis nek drugi source da fillas zadevo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 314027 (14032) | filip007 |
» | Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13955 (11452) | opeter |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 205340 (82513) | radovednik |
» | "Predvajalnik" za v dnevno sobo?Oddelek: Zvok in slika | 2116 (1766) | AnotherMe |