Forum » Loža » NKBM Visa (Debit) <-> PayPal
NKBM Visa (Debit) <-> PayPal
Mitja223 ::
Ma kdo to pa mu je zadevo uspelo connectat s PayPalom? Jaz sem danes dobil novo in na moje presenečenje je PayPal ne prebavlja najboljše...
finta pa je, da sem že klical na NKBM in pravijo, da je pri njih vse ok ter, da ni nobenih posebnih limitov ali vklopov in zdaj ne vem kdo se tukaj norca dela s koga...
Pa stanje na računu tudi mam, je pa kartica nova... še lahko koga drugega kontaktiram glede tega? Na kartici je zadaj telefonska od http://www.bankart.si/en/services/proce... ... oni bojo to vedli?
Thanks!
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
finta pa je, da sem že klical na NKBM in pravijo, da je pri njih vse ok ter, da ni nobenih posebnih limitov ali vklopov in zdaj ne vem kdo se tukaj norca dela s koga...
Pa stanje na računu tudi mam, je pa kartica nova... še lahko koga drugega kontaktiram glede tega? Na kartici je zadaj telefonska od http://www.bankart.si/en/services/proce... ... oni bojo to vedli?
Thanks!
- premaknil iz Problemi človeštva: ahac ()
šernk ::
mislim da tud meni ni takoj delovala ko sem jo dobil. počakaj par dni.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Kakih par dni??? Moja je business Visa ima da dela 24/8... mater milo...
Kje pa je mučka to? Da vem, če naj na PayPal gnjavim al NKBM
Kje pa je mučka to? Da vem, če naj na PayPal gnjavim al NKBM
ne vem, ampak takoj ko sem jo dobil od NKBM je tudi meni preko paypala zavrnilo plačilo. sam se nism kaj dosti sekiral, ker sem takrat itak imel še vzporedno viso pri drugi banki.
Jaz tudi pa nočem mešat več poslovnih pa privat zadev, a se spomniš mogoče koliko časa si moral čakat? :O
OvCa77 ::
Mojo Visa debit je bilo treba aktivirat s stično transakcijo na bankomato oz. na posu. Probaj še ti. In a si dobu pin za novo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OvCa77 ()
če se ti tako mudi pač pokliči na vse mogoče številke :)
najhitreje boš dobil info. in ne nimam ideje al sm čaku 1 dan al 1 teden, ker pač takoj ko sem jo dobil ni šla skozi, pol sm reku počakam en dan in plačal zadevo z drugo viso, kdaj sem jo potem naslednjič preizkusil se pa ne spomnim.
najhitreje boš dobil info. in ne nimam ideje al sm čaku 1 dan al 1 teden, ker pač takoj ko sem jo dobil ni šla skozi, pol sm reku počakam en dan in plačal zadevo z drugo viso, kdaj sem jo potem naslednjič preizkusil se pa ne spomnim.
Roadkill ::
>> Moja je business Visa ima da dela 24/8... mater milo...
Biznis vizo maš?? Pa tri si cel car! Jebi jim vsem mater!
Ü
Mojo Visa debit je bilo treba aktivirat s stično transakcijo na bankomato oz. na posu. Probaj še ti. In a si dobu pin za novo.
Ja nimam še pina ... če vse čakam ko bik cele dneve
>> Moja je business Visa ima da dela 24/8... mater milo...
Ja lej nisem je vzel zato, da mi stvari ne bodo delale ampak zato ker pričakujem hiter in profesionalen odnos ne pa tole...
AC_DC ::
Ja nimam še pina ... če vse čakam ko bik cele dneve
Here is your answer...
Ko dobiš pin bo delalo.
OvCa77 ::
No ko dobiš pin. Naredi eno transakcijo da aktiviraš kartico. Ali pregled stanja na računi, ali nakup v štacuni ipd
Malo smešno, da mi tega niso povedali na NKBM ko sem jih klical pa sem jim razložil kakšno je stanje.. ter, da mi PayPal transakcije zavrača (potrditev). *sigh*
No, hvala za info!
No, hvala za info!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 771663 (1274) | Machete |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114283 (33133) | Vetrpiha |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30598 (7323) | FoxKnox |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109481 (36528) | PINki |
» | SKB identifikacijska številka?Oddelek: Loža | 15684 (13254) | Guzzy |