» »

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

««
19 / 38
»»

mare87 ::

Hvala za info, ker jaz sem mislil, da program rabi kakšen podatek oz. kaj podobnega (scrape).

Trubadur ::

zakaj mi zmer zabije connection refused?;( :\
Berite Thomasa!

boych ::

no zdaj sem probal ABC clientom pa isti shit, nastavil sem tako kot ste mi svetovali, pa tudi ABC po nekaj časa zmrzne in stoji. sicer pa se mi zdi, da je kriva povezava, ker v radgoni že tri mesce mrdajo to optično povezavo, pa nekaj ne morejo skupaj spravit, bom počakal do konca mesca, pol pa jih pošljem v PI***.

mare87 ::

Ker mi je po nekaj časa nehalo downloadat sem še probal Shadows 5.8.11. Poje res malo rama in mi downloada tako kot stari Experimental, s tem da poje dosti manj rama ;).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare87 ()

Gandalfar ::

da boste mel se kej legalnga za torrentat.. ;)

stl-20040409-SL.iso

McBoby ::

Mene pa zanima, če kdo uporablja Azerus in kakšne so optimalne nastavitve za najvišjo hitrost? Odgovarjam pa izisilver-ju, ker imam tudi sam routar od D-linka in sicer DI-614+ . Me pa zanima, kje nastaviti porte od 6881-6999? Jaz sem jih nasatvil v Virtual server in sicer samo port 6881, ker do jih ne znam napisati oz. ne gre. Očitno gre samo po en port. In odkar sem vpisal nastavitve v routar, se mi šele pokaže zeleni smile za health. Se pravi, imajo veze nastavitve za routar tudi pri bittorrentih in ne samo pri muli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: McBoby ()

linkin ::

Jest uporabljam azureus 2.0.8.4 različico in je stvar taka. Ta klient podpira java kar ni nič slabega, vizuelno se mi zdi zelo vredu, nastavitev je veliko in sam klient pokaže veliko podatkov koliko ti je zavrglo dl., katere kliente uporabljajo seedi, itd. men je osebno optimalno najblojši ker mi noben tako ne vleče, oziroma nima takega dl. je pa problem seveda če se ne poveže s trackerjem ! kar sem mislil da je edini do danes in sicer je skupna hitrost 1.6mb/s upload imam 3, dl. pa 10 kar je nesprejemljivo!!! pri istih nasavitvah mi vedno vleče 80! op še soležnikov imam 66 kar je veliko !

tako da kar se tiče klientov je več ali manj isto čist vseeno katerega imaš je pa spet tako da če imaš več nastavitev lahko kej zafrneš in si poslabšaš dl. ali pa obratno

Freelancer ::

Tale BitTornado kicks ass, bi rekel, da imam visji download napram staremu shad0w's experimental :D

Wolverine ::

A se da v Azureus-u nastaviti za vsak torrent posebej upload, tako kot to ima ABC in če ima kje se to nastavi?
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

Klemenn ::

em

mam en problem

mam router - level za 4 compe

pa sem nastavu port forwarding na moj ip, type TCP, port range od 6881-6889

pa ko dam v azureusu TEST PORT 6881 mi napiše NAT error

kaj narediti?

:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemenn ()

MRB0rYS ::

Sem mal pregledal in nisem zasledil podobnega primera in sicer mi napiše
- rejected by tracer - port 6881 is blacklisted

porte v windows požarnem zidu sem ofnal uporablam pa ABC
b0rys

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MRB0rYS ()

Fury ::

Velik ISPjev blokira ta port, zato ga trackerji blacklistajo, da bi userji uporabljali kaksen drug (od ISPja neblokiran) port. Torej... prestavi range na recmo 6981-6991

Trololololo1 ::

torent fajlov mi sploh noče več downloadat. Mi začne 40kb fajl na začetku nalagat do 400b/s. ;(( Pa noče nikol končat. Mam pa adsl z 1Mb/s tak hitrost je dovol vlka.

[za suprnovo imaš njihov pejdž in njihovo podporo --moderator]

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Timmah ::

a se kermu sana zakuga k u mozili ko kliknem na ksn torent odpre drug pejdz in je enkp enh znakou, isti torenti z IE normaln zacnejo dol laufat oziroma mi potegne torent dol pa normalno zacne prenasat zadevo. v mozili mi je vse nekaj casa normaln delal in je lepo z download manegerjem prenesu torent dol in se zalaufal. sem pokvaru ksne nastavitve?
donde esta francesca

flipflop ::

Na link od torrenta klikni z desno pa daj save link to disk.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flipflop ()

Rokm ::

Imam nek linux server(brez grafičnga načina) in me zanima kater program naj si uštimam za downloadanje prek bittorrent? probal sem že mldonkey, sam ima zelo slabo podporo za BT, pa potem tudi ne uploada več ko konča downloadat file....

Sumo ::

Jaz uporabljam kar default linux client (python source) iz uradne strani, pa nimam nobenih problemov. Še prej pa si inštaliraj python, če ga še nimaš.

ja to že imam sam ni dovolj uporabno. rad bi nekaj tazga kar potem spez zažene samo vse torrente ko se računalnik na novo zažene...

Gandalfar ::

amm... dej si raje server porihti tko, da ne bo dol padal :)

ok bom probal (:

Juventus ::

neki me zanima, nisem nasu tu govora o tem oz sem mogoce preskocu ker ce grem brat vse sem en dan dober.

Kaj je to ko dol vlece pa prekinem, drug dan dam pa naprej pa rece torrent is not registered with *

Kaj je to pa tud ce od zacetka zacnem isti drek.

Hvala

zvitorepec ::

Zanima me, ce se komu Azureus 2.0.8.4 zamrzne masino. Meni se to zgodi skoraj vsakic, ko ga pozenem. Azureus dela cisto ok, ampak ce pa hocem socasno pognat kaksen drug program (npr. windows explorer ali pa IE, outlook express,...) masina kompletno zmrzne: ne pomaga ctrl+alt+del, ker sploh ne morem pognat nobenega programa vec - pomaga le hard reset.
Obremenjenost procesorja pri azureusu ne preseze 20%, ceprav sem bral, da javanski programi porabijo precej vec. Java je JRE 1.4.2.04

maticna: Epox 8k3a+
procesor: AMD XP 1800+ (Palomino)
hladilnik: Thermalright SK-7 + vent: Thermaltake Smart fan 2 @ 3000 rpm (s potenciometrom)
ram: GEIL 512 MB, 3200
graficna: Sapphire Radeon 8500le @ 275/275
disk: Maxtor 40 GB 7200
cd-rw: Plextor 24/10/40
dvd-rom: Liteon LTD 166
zvocna: Creative live! 5.1
venti: 2x Power Logic PL80S12M, 27.55CFM @ 2500RPM (0,14A), 28.3dBA
zraven laufajo se zonealarm, c-fos, powerstrip, mbm in f-secure
HOWGH!

Zgodovina sprememb…

pivmik ::

Meni Azureus dela cisto ok brez problemov.
Imam isto verzijo, isti OS, isto javo in isti proc...

Poskusi izbrisat popolnoma azureus in vse njegove nastavitve bilokje se nahajajo.
Pa instaliraj se enkrat. Ce se vedno ne dela ponovi postopek le da instaliras kako novejso ali starejso verzijo.
LP, Gregor GRE^

mx440 ::

zakaj ko kliknem dvakrat na torrent file se lepo naloži v program pol se pa ne premakne nikamor. skos piše downloading sam hitrost je nič to že kr eno uro stoji. a bo sploh začel downlodat?

nekatere strani(torrentb*ts) zahtevajo da uploadaš dovolj(upload/share rationm imas vec kot 0.5), ce ne lahko downloadas nove strani z zakasnitvijo(ce se torrent za MAtrix 4 pojavi danes ob 13:00 bos ga lahko downloadal komaj ob 19:00, to je 6 urni zamik, razen ce ne sheras in uploadas nek drugi fajl in s tem zvisas svoj RATIO).
LP, Gregor GRE^

Dr_M ::

ena zelo zalostna novica o najboljsem torrent klientu... :'( :(
klik
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Sumo ::

Zdej pa v jok pa na drevo. Not.
Men official client čist zadostuje.

ja shit ane...zame pa ostali klienti niso vredni pol mlahavega kurca...

TribesMan ::

Jest že od vsega začetka uporabljam Shadowov Experimentali klient... zdej je to BitTornado... sem super zadovoljen z njim. ABC se mi je zameril prvi dan ko sem ga uporablja... zadeva je kar iz neznanega razloga začel CPU in RAM zabijat... No pol sem ga pa dol zabrisal pa čao...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

zadeva je kar iz neznanega razloga začel CPU in RAM zabijat...

ce bi prebral navodila, se ti to nebi zgodilo :)

btw...ABC temelji na shadow oz tornado jedru (s to razliko da je ABC precej bolj dodelan) in za ta zamrzovanja je krivo prav jedro od tornada.

Imaš kar prav, še preveč je dodelan, zato ti pa zmrzne po določenem času>:D Uporabljajte Azureupa boste srečni...

Wolverine: nisi prebral mojga posta...

btw...azerus na javi porabi 100% procesorja...sicer dela, ampak jest raj prepustim proste cikle foldingu.

Dr_M: vem, da je bilo potrebno spremeniti max.connections, pravim samo, da mi dela Azureus boljše kot pa ABC...

Paramedic ::

Zdej ko je ABC šel v pokoj, sem preskuil tega Azureusa, ker se mi drugi še manj všeč. Sem bil zelo skeptičen zaradi jave, ki vemo da požira sredstva, ampak sem bil kar mal presenečen. Na duron 1300 mi proces javaw porabi le 0-2 % procesorskega časa, kar je manj ali enako ostalim. Ni nujno, da dela na vseh rač. tako, ampak men dela OK. Mam zadnjo JRE1.4.2_04. Moti me, da se nastavitve shranjujejo v docs&settings/_user_/..., namesto da bi bile za vse uporabnike enake. No ja, pa še slovensko zna, nastavitev pa ima največ dosedaj. Mislim, da če vam ostali niso preveč všeč, ga lahko probate, saj uninstall verjetno dela.
End transmission.

Ashrack ::

Dobra novica za vse nas uporabnike ABCja, kar pomeni da ABC se ne gre v pokoj!
:D :D :D :D :D :D

Izsla je nova verzija, ki se kar temelji na Shad0W's Bittorrent Core (S-5.8.11) ampak pravjo da bo update na BITTORNADO hmalu!!!

Tu je link, za vse nove posodobitve od verzije 2.6.5
http://pingpong-abc.sourceforge.net/cha...
....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ashrack ()

Paramedic ::

V čem hudiča je fora, da ti en teden pred izdajo nove verzije objavijo, da jih ne bo več?!! Kera glupa...
No, ker mam dva rač., bom pa na tistem, ki še ma stari ABC gor, poskusu tega.
End transmission.

ql..tole 2.6.6 sm caku, da se vrne minimize to tray...

Ashrack ::

DR_M
Enako, mi je slo prou na K ki ni minimize to tray delu!!! Jz pa trenutno na veliko DL na ABCju pa verjetn se kake 2dni ne bom mogu updejtat na ta novo verzijo:((
....

Igor0 ::

Živjo

ABC 2.6.7 mi žre živce. Nastavitve sem uredil, pa je še vedno preveč UL (okoli 30 kB/s) in premalo DL (10-15 kB/s) pri 11MB/s Wlanu in 1024/256 Adslu. Pri Azureusu je bilo to razmerje DL50-70, UL 25-30. Prej mi je Java požrla do 70-90% CPU in zato sem jo odstranil, ker nisem mogel uporabljati compa za druge stvari.

Sem kaj spregledal ?

Igor

ginekolog ::

mem tut ta novi abc v tray hitro pride do 99 CPU :( crap
Divers do it deeper.

zile ::

Še enkrat bom povedu. BT++. Ni fancy in ne razppolaga z statistiko je pa unčikovit in rabi svojemu namenu.
Če neankrat vlečete več fajlov, se vam mogoče CPU nabije na 100% zaradi začetnega hashiranja fajlov. Vsaj jest to opazim pri bt++.

Tr0n ::

Meni ABC laufa super. Download mi zafila ADSL 2mbit, CPU usage je med 2-10%.

Ne bi moglo laufat boljse :).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Earnhardt ::

abc je kul :)

[MYTiX] ::

Meni pa ful pocasi vlece z Azureusom (5-20kB/s), z ABCjem je bilo malo boljse. Kaj naj nastimam da bo vleklo boljse. Imam ADSL 1024/256 in router.

[MYTiX] ::

Pa upload je vedno na max (20-30kB/s). Zakaj mi potem vlece manj kot uploada. Poskusam razne nastavitve pa ne pomga. Pa semen je dovolj. Ne vem sam ce je to omrezje prihodnosti.:\ :'(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: [MYTiX] ()

Blo je omrežje prihosdnosti ampak sedaj ta prihodnost je postala sedanjost.
To pomeni da se je hitrost BT razvedla na navadne uporanbike ki samo downloadajo in jih ne briga za nič.

Drugače pa ne smeš pustit da ti porgram uplada z max hitrostjo uplada, ker če ne ti zabaše internet povezavo in ves internet ti šteka. Nastavi uplad limit na okoli 80% celotne uplad zmogljivosti.
LP, Gregor GRE^

flipflop ::

Meni še vedno s torentbitsov vleče na polno, je pa res da je treba sharat če hočeš tam ostat.

shock ::

Eno vprašanje imam. Kje za enga vraga naštimam v azureus 2.1.0.0 koliko ljudkov lahko od mene vleče dol? Nikjer ne vidim kje je upload slot samo upload limit.

AtaStrumf ::

Jaz sem pogruntal en način, kako loadam full speed tri torrente in več naenkrat, pri tem pa še dost normalno brskam po internetu in imam globalno razmerje DL/UL okoli 0.5, samo če vam povem to ne bo dobro za torrent skupnost, tako da se znajdite po svoje. Obstajajo načini, samo ne pol tega propagirat, ker bo na koncu slabo za vse.

Zgodovina sprememb…

««
19 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

µTorrent znatno hitrejši kot Vuze

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4722176 (20105) roli
»

BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )

9116123 (13253) simnov
»

Bitcomet "ubija" internet povezavo?

Oddelek: Omrežja in internet
354829 (3437) jan01
»

eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )

13715721 (10472) mgliha
»

Azureus 2.2.0.0 zunaj

294701 (4701) zile

Več podobnih tem