» »

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

««
16 / 38
»»

rap3r ::

Hm men pa suprnovalister nedela, pa sm ga dou v folder plugins/suprnovalister ...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Raw ::

Kako tocn ti pa ne dela?
Pojavit bi se ti moral pod view/plugins. Moras seveda dat "update mirror", preden isces... Se zgodi, da je update pocasn - isto je pac kot ce bi z browserjem sel na suprnovo.

.raw

Ok mi ga je ratal ustimat. Jz sm jar datoteko od raru:8)
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

some1 ::

A je ta downlaod odvisen tut od tega al mas statiko(ip).Ker men prej k sm mov dinamicen ip mi ni nikol ratal 100kb/s( povprecno je blo 20kb/s), sedaj pa skoraj vse vlece s ful hitrostjo.
Ftp://nekdo.no-ip.org

http://freeweb.siol.net/jjuha/slofs

Tr0n ::

Nah. Imam dinamicen IP in lepo laufa.

falotXP ::

Zakaj mi ABC povzroča 100% CPU Usage??

Ker naenkrat snemas 50 torrentov? :) No idea.

zile ::

Tron : Exactly, sam ne bo priznal da je leecher. ;)

Nop...sem probal vlečti enega, dva, pa se je pojavila ista stvar, tako, da je problem drugje.

bosstjann ::

Živjo

imam problem z vsemi clienti za bitterrent

Problem connecting to tracker . {urlopen error (10061, "Connection refused")}

misim da je zadevšna ve neki korelaciji z nod32 saj mi je včeraj tole najdu pri inštalacije klienta iz suprnove

Time Module Object Name Virus Action User Info
24.1.2004 15:13:07 AMON file C:\DOCUME~1\BOTJAN~1\APPLIC~1\ouyatrtm.exe Win32/TrojanDropper.Swicer.A trojan error while deleting - error while deleting - error while deleting - error while renaming BOSTJAN\Boštjan net
24.1.2004 15:12:47 AMON file C:\DOCUME~1\BOTJAN~1\APPLIC~1\ouyatrtm.exe Win32/TrojanDropper.Swicer.A trojan deleted BOSTJAN\Boštjan net
24.1.2004 15:07:51 AMON file C:\DOCUME~1\BOTJAN~1\LOCALS~1\Temp\Rem295.exe Win32/TrojanDropper.Swicer.A trojan

Hvala za pomoč!

Boštjan

Xplicit ::

vprasanje:

Ce je TRACKER OFFLINE, a je kaksna moznost da najdes se ksn drug tracker?
kako in kje?

bosstjann: Tracker je pac zaseden. Pustis odprt torrent in cez cas se ti bo povezal ali pac ne, ce ni vec online. Klient pa raje uporabi kak Shad0w ali ABC in ne kr enega iz suprnove :).

Xplicit: Teoreticno, ce najdes tracker, ki seeda popolnoma isto datoteko (ime, hash,..). V torrent details pri Shad0w/ABC klientu izberes External Announce in vpises URL trackerja. Kot receno, teoreticno. Nisem se tega testiral.

Klemenn ::

Torej, imam tale ABC client, uporabljam ga pa v omreženem računlaniku (dobiva adsl povezavo preko mreže)

pa mi nikakor noče omejit uploada!

ful mi skoz skače na 45, črpvo mam nastavljeno omejitev na 10!

pa me zanima, kter klient je še ka0 ABC, da maš lahk vse torrente v enem okencu?

any1?

flipflop ::

Azureus.

Action / Global Upload Settings. Works like a charm :).

hočeš screenshot?

:\

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

Uff. Pri tako velikem stevilu datoteko je skoraj logicno, da ti ne bo drzalo pod 10 kb/sec :). Ker nekih vmesnih nastavitev ala 0.5 kb/sec pri shad0w klilentu ni.

Nasvet: snemaj max 2-3 datoteke naenkrat pa upload malo zvisaj :).

CaqKa ::

jebediah.. kak močn te maš procesor da ti to vse sprocesira?
jaz mam največ 5 torrentov ofnanih :)

Dr_M ::

Jebediah: ti mas tut glavo zato, da ti dz ne pada u grlo??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Vem, razumu bi 12,še 13...ne razumem pa 40, 35,30 itd...še posebno ker je na 10 naštimano, pa ker mam celo omejeno na maximalno dve datoteki max uploada :)

jebediah.. kak močn te maš procesor da ti to vse sprocesira?

ne boš verjel

celeron 466@525mhz z 192 rama :D

sicer vse drugo dela bolj počas, a dela, je pa res da ga ponucam samo za bittorenta in nič drugega, imam pa gor winxp :)

Dr_M, tebe ne razumem ;))

TribesMan ::

Jebediah... če hočeš imeti dobre downloade ti močno odsvetujem da downloadaš več kot 5 stvari naenkrat. Če upoštevaš to boš mel zmeraj dober download.

Pa še nekaj za vse BT uporabnike:

"Sharing is careing!"

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Fury ::

jebediah je tipicna podoba emule userja. 134134 fajlov v upanju da bo slo hitro... ce ti rata omejit na 10k/s upload pricakuj, da se ti bo po pol ure vse downloadanje USTAVLO, ker je bittorrent tko narjen. sicer si pa zlo sibek clen cele skuponosti, ce tok fajlov DLjas, ULjal pa nebi nad 10k/s ceprov lahko....

jaz mam 5 torentov na c566 384 rama pa mi šteka tak da komaj browsam.. kak ti spraviš onih tvojih 10-20 fajlov v zmerno uporabo cpuja mi tudi ni jasno.

TribesMan

em, nimam nič proti čakanju, mam cajta, dan, dva, tri...

sm nočem vsega uploada pokurit, ker rabm neki tut za delo

pa tipičen emule user: jz sharam 10kbs, tolk kolkr mula ponuca oz je minimum, da ti ne lajša downloada!

torej, 10 emule, 15kolkr mam ponavad nastavljeno, bittorent, pa mi ostane 10 za zasebno delo

je to tak zločin?

ampak, sem še vseen boljši od ostalih l33cherjev! :)

caqka, več ali manj mam odprt še speedup + kazaa

pa stvar dela soraj normalno, če mam le vse minimirano v opravilni vrstici

vabim na testiranje 8-)

sem probal azuresa

ga inštaliram

dvokliknem ikono

se zažene, pokaže peščeno uro in nič. Programa nikjer :\

??? :\

Raw ::

Namestit si moras javo...

Minimalen upload lahko v shad0wu nastavis na 2 kb/sec, zdaj si pa zracunaj :).

Prevec datotek, premalo uploada.

spinex ::

Tale post je tko dolg da se je o tem kar me zanima mogoč že pisal....sam bom vseen vprašov:

..downloadam en movie k vsebuje 3 avi fajle....2 od 3 sta že dol vendar si jih ni mogoče ogledat?! Al je treba počakat da se dwl zaključi...al je možno fajle k so že dwl predvajat prej...in kako?

Thnx!!!!! ;)

ginekolog ::

Divers do it deeper.

pivmik ::

tam so kamor si jih shranil.
Pa nobenga avipreviewa ne rabiš
LP, Gregor GRE^

verjetno še niso do konca dol potegnjeni.. če imaš allocation nastavljen za vnaprej tak kot jaz pol je večja verjetnost da še niso končani...
tr0n si ziher da se ne da manj kot 2 kilo nastavit?

em, zdej azureus dela bp, omejen je tud upload

sm mi pa velik bolj šteka zdej :\

Ta azureus je huda stvar, dol vleče k utrgan, ma pa eno pomankljivost, zlo slabo je koda napisana, saj mi proc po delovanju par dni obremeni kar z 100% da nebi omenju kok rama mi porab.

CaqKa: Tak je vsaj bilo pri Shad0w 5.8.7. Ce so pri 5.8.8 kaj spremenili ne vem :).

rap3r: Java Virtual Machine pac.

Jp java...

Golden eye ::

En Čuden Problem:
Prej mi je z programom: bittorrent-EXPERIMENTAL-UNOFFICIAL-3.2.1b-2 lepo vleklo +100 kb/s. Pol sem pa neki brisal pa še enkrat nastavljal, zdej mi pa sploh noče nič več download (sem probal že več fajlov:\ ). Kaj je narobe, sem pozabil še kaj nastavil/instalirat?? help

Golden eye ::

Zdej mi vleče samo od 10 do 20 kb/s? Kako bi se dalo to kaj popravt?

potrpežljivostjo in čakanjem.. pa ščepcem ljubezni

ghostkop ::

Po mojih izkušnjah je naboljši shadow client, DL-ja res maksimalno pa še procesorja ne žre kokr ABC. Mam pa en problem da se mi suprnova že neki časa noče odpret,(na mirrorju je itak čist mal torrentov), frendu pa čist kul odpira. Včasih sm ene parkat prtisnu refresh pa je blo, zdej pa še to ne dela. Any solutions?

shit je zdej edin k ni searcha ;((

:\

Gandalfar ::

KHM.. to je tema o clientu in ne o raznih straneh, ki ponujajo nelegalne datoteke. Pravila so jasna.

jest sm zacel pocas zgublat zivce s tem ABCjem.
npr downloadam 2 filma, usak po 700mb. ene pol ure gre normalno, potem se pa edn kr ustavi (ceprov pise xy kb/s) in poraba procesorja naraste na 100%, rama pa 50mb+. potem mi nc druzga ne ostane kot da dam pause in potem resume (ponavad dela, ucas celo klient zmrzne). prej nekak teh tezav ni blo, potem pa sm zadel dol vlect en dvd film, se je pa to zacel, ceprov sm ga pol skenslu ker se mi ni dal cakat zmeri 5 minut da se reloada.
men je pac zelo pomembno da mi klient ne obremenjuje prevec procesorja zarad foldinga, useen pa bi rad meu use torrente u enmu oknu... obstaja se ksn podobn klient, al se da kej z ABCjem nardit?
gledu sm tut na forumu od abc-jeve domace strani in je velik ljudi s podobnim problemom, ampak nobene resitve.

Pri ABC mi se kaj taksnega se ni zgodilo. Osnova za ABC je shad0w, ABC je samo front-end, tak da ne bi smelo bit problemov. Probaj ABC v2.6.2 @ http://prdownloads.sourceforge.net/pingpong-abc/ABC-win32-v2.6.2.exe.

cudn...na zacetku mi je tut tko ksn teden delal, pol se je pa kr unesl in do enga tedna nazaj je skos delal BP, zdej je pa tko....
bom pa zdele takoj probu novo verzijo.

edit: evo, tut s to novo verzijo je isto...:\ :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

Fury ::

Dr_M - to je tut men delal. z VSEMI clienti.

v ABCju si pod advanced nastimaj max peer connections na 60.
odkar sem to popravu mi ne stekne vec, speed ni pa nic manjsi.

Aja tocno. Je bla ena fora z max connections ze na zacetku te teme.

TribesMan ::

Men je tale ABC popolnoma enako sral... od takrat uporabljam Shadow experimental. Dela k šus pa maš lahko 20 oken odprtih. ABC je pa ponavadi po eni uri začel v intervalih rabit preko 500MB spomina in stalna 100% poraba CPUja. Z računalnikom se ni dalo nič delat. Pa ni glih počasen.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

No, meni se je dogajalo/se dogaja isto, kot sem že opisal nekaj postov nazaj, ampak sem dobil odgovor, da preveč downlodam naenkrat, kar pa nima nič v zvezi s tem.

Govoril sem!

MKrmec ::

Vi ste vsi mal kuku!!

Uporablite Torrent Storm. Najboljsi glede clientov!! Z ABC mal pretiravate!!! Kmal bo vn prsu Torrent Storm 1.2 tko da bo se boljsi!!

Aja pa se neki JABEDIAH!! Ti si primer NEPRIMERNEGA UPORABNIKA!! Sam DL uploudas pa cist nc glede tiste slike ABC-ja se cist lepo vid!! Vse hocs met gor pa nc ne das oziroma dajes gor tok mal da si noben ne more pomagat s tistimi podatki!!! Downloudi najvec tri naenkrat pa odpri UL tko da bodo mel se drugi ker od tebe!!! Navsezadnje ce bodo vse uporabniki zacel tko delat bo BT umrl!! ;((

HVALA BOGU da bojo trackerji zacel blokirat take uporabnike k nc ne uploudajo!! Seveda pomojem najmanj UL ratio 0.3 - 0.5!!! Pol boste pa vidl k boste vsi uploudal!!!>:D
««
16 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

µTorrent znatno hitrejši kot Vuze

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4722147 (20076) roli
»

BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )

9116105 (13235) simnov
»

Bitcomet "ubija" internet povezavo?

Oddelek: Omrežja in internet
354829 (3437) jan01
»

eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )

13715694 (10445) mgliha
»

Azureus 2.2.0.0 zunaj

294696 (4696) zile

Več podobnih tem