Forum » Omrežja in internet » [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

Golden eye ::
A bi mi kdo lahko povedal kako se to stvat installira. Ko ga downloadam in ga poženem mi javi eno napako in se prekine?? A ma kdo kkašno idejo?

pivmik ::
Žal ne znamo ti brat misli in vedet kaj je ta "neka" napaka.
Malo več infota napiši, ne znami brat misli.
Malo več infota napiši, ne znami brat misli.
LP, Gregor GRE^

Napise mi:
C:\BT\BITTOR~1.exe
NTVDM CPE je naletel na neveljavno besedilo.
CS:0f6e IP:0119 OP:65 63 74 20 61 Izberite Zapri, če želite program prekiniti.
A se komu kej sanja??
C:\BT\BITTOR~1.exe
NTVDM CPE je naletel na neveljavno besedilo.
CS:0f6e IP:0119 OP:65 63 74 20 61 Izberite Zapri, če želite program prekiniti.
A se komu kej sanja??

Tr0n ::
Samega programa se ne poganja. 2x klick na .torrent datoteko in se ti bo sam pognal.
Seveda spet odvisno, katerega klienta in verzijo imas.
Seveda spet odvisno, katerega klienta in verzijo imas.

Kaksen celoten program? BitTorrent ne poganjas direktno, ce imas recimo original ali Shad0w verzijo :). Ko se pozene .torrent se ti pozene GUI in to je to.
http://www.bt.degreez.net/
http://www.bt.degreez.net/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

ja sem instaliral. Sam kako ga zdej uporabjati? Naj mi kdo malo razloži kako pa kaj nej nardim, da bi lahko kakšen npr. film downlodal

ja OK. sem ugotovil :)
kr vredu downloada. Samo eno vprašanje še: A lahko downloadaš več fileov na enkrat s tem programom ali tudi več na enkrat?
kr vredu downloada. Samo eno vprašanje še: A lahko downloadaš več fileov na enkrat s tem programom ali tudi več na enkrat?

Pa še neki me zanima:
V programu kjer nastavljaš kakšno povezavo imaš: SETTING FOR: UNLIMITED,DIAL, DSL...
Kaj naj izberem ISDN (da mam manj uploada) al unlimited (več uploada), ali je vseeno kaj dam, da mi do hitrej downloadal. :help
V programu kjer nastavljaš kakšno povezavo imaš: SETTING FOR: UNLIMITED,DIAL, DSL...
Kaj naj izberem ISDN (da mam manj uploada) al unlimited (več uploada), ali je vseeno kaj dam, da mi do hitrej downloadal. :help

Pa download je ponavadi minimalno enak uploadu pri bolj pocasnih torrentih. Ce recimo uploadas 20 kb/sec, ponavadi tudi downloadas z vsaj 20 kb/sec. Seveda je to razlicno od primera do primera.

Cyb3rCOP ::
Mene zanima če tudi vam BitTorrent zadnje čase zlo počasi dela?
Meni se ne download ne dvigne niti do 20 kb/s, upload pa je 2x večji kot download. Prej mi je dolvleklo z VSAJ 70 kb/s!
Imam pa adsl 128/64 in Shad0w client.
Meni se ne download ne dvigne niti do 20 kb/s, upload pa je 2x večji kot download. Prej mi je dolvleklo z VSAJ 70 kb/s!
Imam pa adsl 128/64 in Shad0w client.

flipflop ::
Nisem že kak teden nič velikega dol vleku. Nero pa winrar samo,pa mi je delalo na 80 kB/s.

Paramedic ::
Cyber:
Mogoče ti zato počasi vleče, ker si zafilaš upload ko nastaviš preveč, ker misliš da maš 64kB/s uploada...
Mogoče ti zato počasi vleče, ker si zafilaš upload ko nastaviš preveč, ker misliš da maš 64kB/s uploada...

End transmission.

CCD ::
Cybrcop JA JA JA TO JE TOOOO! Mwahahahaha Torrentu se je snel pa men se bo tut! Tle: http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisteme.shtml?threadID=87169&mesto=def#neprebrano
30 Giga anim za zlovdat pa svina ne gre nikamor! Seederji pa odhajajo!
30 Giga anim za zlovdat pa svina ne gre nikamor! Seederji pa odhajajo!

Ja saj maš šele minuto prižganega no. Pusti kakih 10 minut da res začne vlečt pa ne si UL čist zabit.

Mislim da že dovolj dolgo uporabljam torrent da vem da če po 3 urah ni več kt 10kilo/s tut po 10-ih ne bo. Dokler je delalo normalno je blo do fula že tut po 3 minutah. Isto najbrž ve Cyber.
Neki je definitivno narobe.
Neki je definitivno narobe.

OldSkul ::
Jaz imam ADSL komfotrni paket in če recimo odprem upload za 80% se mi hitrost drastično zniža zato imam upload nastavljen na 60%, kjer pa mi vleče zelo dobro.
Čudno je tole in jaz bi rad več upload-al toda ne na račun downloada.
Čudno je tole in jaz bi rad več upload-al toda ne na račun downloada.

Ja tam ti piše da je time elapsed še ne dve minuti. Zdej če ga pa tak dolgo uporabljaš da vse veš je pa čudno da ti ne vleče. Probaj klienta zamenjat pa UL znižaj.

Ej verjem mi vse sm že probal. Nobenega efekta... Edina clienta ki sploh v poštev prideta oz. edini trije so off. 3.3, shadow 5.8.7 in Azureus 2.0.6.0. (edini ki majo gzip announce). Povsod isto.
Z uploadom sm že poskušu nardit vse mogoče pa sploh nč ne pomaga... in kot pravim v onem drugem thereadu je najbolj čudno to da se je to zgodilo kar naenkrat. Če gledam Advanced tab se mi tko zdi kt da bi bil bennan. A je možno da sm po nevemkeri čudni poti pršu na kakšen blacklist? Se mi je pa pred 3 dnevi zgodil da je bil pr ene 2 torrentih en model s katerega mi je vleklo tut 140 (morbit kak Šved ;)). Nč več mi ni jasno.
Z uploadom sm že poskušu nardit vse mogoče pa sploh nč ne pomaga... in kot pravim v onem drugem thereadu je najbolj čudno to da se je to zgodilo kar naenkrat. Če gledam Advanced tab se mi tko zdi kt da bi bil bennan. A je možno da sm po nevemkeri čudni poti pršu na kakšen blacklist? Se mi je pa pred 3 dnevi zgodil da je bil pr ene 2 torrentih en model s katerega mi je vleklo tut 140 (morbit kak Šved ;)). Nč več mi ni jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CCD ()

Mogoče firewall? Si direktno povezan na net ali reko routerja? Za blacklisto ne verjamem da bi bil na kakšni če slučajno obstaja.

Blacklista obstaja...gor so boti od raznih MPAA in podobnega sam jest itaq večinoma dl-jam sam anime pa še to večinoma nelicencirane tko da ne vem kak bi me z njimi lahk kdo asociiral...
Mam kabl, mrežna je direkt nanj prključena. Firewall je že od zmer ZoneAlarm ki je delu tut prej in spušču promet čez b.p.
Vse te očitne možnosti sm že pretehtu zato sm se obrnu na ta forum da vidim če se komu kaj podobnega dogaja ker tole presega meje mojga znanja.
Mam kabl, mrežna je direkt nanj prključena. Firewall je že od zmer ZoneAlarm ki je delu tut prej in spušču promet čez b.p.
Vse te očitne možnosti sm že pretehtu zato sm se obrnu na ta forum da vidim če se komu kaj podobnega dogaja ker tole presega meje mojga znanja.

No če koga zanima kako zgleda taka lista mislim da je Peer Guardian ena takih ( http://www.peerguardian.net/pgipdb/guarding.p2p). Jo začenjajo uporabljat razni P2P programi, med drugimi tut te php trackerji oblike URL/tracker.php/announce. Vsaj zdi se mi tko no.

Jaz pa uporabljam router, vendar imam nastavljen firewall, virtual server in vse ostalo ter v njih odprte porte kot piše na strani proizvajalca routerja, pa je vseeno isto. Vendar router ne more biti problem, ker sem probal tudi s povezavo direktno na modem pa isto, pravtako pa sem probal več različnih BT Clientov, menjaval nastavitve UL-ja pa ne dela.

Ne vem kaj bi bil problem,meni dela ~100 kB/s skoraj ves čas. Na začetku počakam par minutk da poišče seede,potem pa začne vlečt. Mam pa čez ICS.

Pol pa je problem v iskanju seedov. Need for Speed Underground - Rawkins po 4 urah samo 4 seedi in 52 peersov.

Računalnik sem dal v DMZ(demilitared zone) in pustil računalnik prižgančez noč, pa je download še slabši.

ghostkop ::
Pi*da spet mi noče naprej DL-jat, sm že DL-ju ene 2 GB, pa je blo še mal do konca, pa mi štekne comp, resetiram in mi tut če dam v isti folder ne DL-ja od tam naprej ampak od začetka...6 ur DL-ja šlo v..
Mam pa ShadOw Bittorent client, any solutions?
Mam pa ShadOw Bittorent client, any solutions?

Potem ze nisi dal v isti direktorij.
Nekateri torrenti ze vsebujejo direktorij od filma/spila,... spet drugi ne. Ce se ti skreira direktorij, ko kliknes na torrent, mu moras pokazat pot do tega na novo skreiranega direktorija ob naslednjem zagonu, za pravilen resume.
Pac poglej, kje na disku ti je ustvaril zacasne/nedokoncane datoteke in mu pac pokazi pot do njih.
Nekateri torrenti ze vsebujejo direktorij od filma/spila,... spet drugi ne. Ce se ti skreira direktorij, ko kliknes na torrent, mu moras pokazat pot do tega na novo skreiranega direktorija ob naslednjem zagonu, za pravilen resume.
Pac poglej, kje na disku ti je ustvaril zacasne/nedokoncane datoteke in mu pac pokazi pot do njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Zakaj mi noben ni povedal, da ABC [ Yet Another Bittorrent Client] bazira na shad0w klientu? :)
Takoj vsi downloadat ;).
Takoj vsi downloadat ;).
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()

Mavrik ::
Po novem je Azureus preveden v slovenščino. Če drugo ne, je dobro vsaj za smeh (sejem, soležniki... hihi
)

The truth is rarely pure and never simple.

falotXP ::
Katerega klinent za Bittorrent je najpriporočljivejši oz. katerega največkrat uporabljate?
Katera stran je najboljša za download?
Katera stran je najboljša za download?

Gandalfar ::
falotXP: ma sej bos vidu .. velik tujih gaming strani ma demote na torrentih pa tako .. za ostale strani pa pri nas se nismo slisali.. mar ne fantje? :)

falotXP ::
No, saj govorim o straneh z legalno vsebino... Katerega program pa uporabljate za download?

Fury ::
ABC Client
Isto dobro dela kot Shad0w's experimental (bazira na njem), samo da ima ful dodatnih stvari. hud je skratka
Isto dobro dela kot Shad0w's experimental (bazira na njem), samo da ima ful dodatnih stvari. hud je skratka

iration ::
Uporabljam izkjučno ABC za torrente, ker so vsi drugi GUI obupni, ne vem kako ste lahko zdržal tolk cajta...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 22084 (20013) | roli |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16080 (13210) | simnov |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4828 (3436) | jan01 |
» | eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15640 (10391) | mgliha |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4689 (4689) | zile |