Forum » Omrežja in internet » [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

Zheegec ::
Program za DL uporabljaj Shadows experimental client (dej search na Google).
Stran je bila kakšnih 5 postov višje omenjena, pa ne smemo napisat
Stran je bila kakšnih 5 postov višje omenjena, pa ne smemo napisat

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

DOLFA ::
mene pa zanima keri bitorent je najboljši in če še je potreben kak dodatek ali pa kakšne nastavitve.zdaj mam gor bt 3.3 pa mi ne leti več kot 10kb/s mam pa 1mb kablsko povezavo.prosim za pomoč in že vnaprej hvala

Freelancer ::
DM: Nihce te ne bo vodil za rokco. Za vsako stvar se je treba pomatrat in prebrat ene par zadev. Uporabljaj google in preberi FAQ na uradni BitTorrent strani. Potem poisci strani, ki imajo gor torrente in to je to.

Fury ::
jaz sem odkril, da ce ti official client serje ti bodo srali skoraj vsi... probaj se naprimer te 2.. pa povej ce si za firewallom in podobno.
ABC
Shadow's Experimental
ABC
Shadow's Experimental

CaqKa ::
sprit prosim če si prebereš pravila slotecha Pravila
sploh 11. in 12. člen.
prosil bi te če strani s katerih vlačiš dol ne omenjaš poimensko. vsakršne težave z temi stranmi pa probaj reševat na njihovi strani in ne na naši.
ne zaradi tega ker mi nebi znali takih problemov reševat ampak zaradi tega ker se to v določenih pogledih križa s pravili.
sploh 11. in 12. člen.
prosil bi te če strani s katerih vlačiš dol ne omenjaš poimensko. vsakršne težave z temi stranmi pa probaj reševat na njihovi strani in ne na naši.
ne zaradi tega ker mi nebi znali takih problemov reševat ampak zaradi tega ker se to v določenih pogledih križa s pravili.

jest10 ::
A se še komu dogaja da mu odpove internet ko nekaj časa downlouda ?
Meni v roku ene ure, pa ni važno ker klient uporabljam
Torrent še vedno normalno deluje, brskannje po internetu pa ni mogoče. Kot da sploh nebi imel povezave.
Meni v roku ene ure, pa ni važno ker klient uporabljam

Torrent še vedno normalno deluje, brskannje po internetu pa ni mogoče. Kot da sploh nebi imel povezave.

ginekolog ::
Meni dela super! Imaš morda firewall ali pa router ? Uporabljam experimental BT klient, torrenti pa so na warez.rozica.com
-----------
dejmo ne dajat linkov na strani z warez linki --predator
-----------
dejmo ne dajat linkov na strani z warez linki --predator
Divers do it deeper.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()

svejk ::
jaz mam podoben problem in mislim, da je to zaradi routerja in tista omejitv 150 ali 250 hkratnih povezav, ter zabit upload, kar ti potem res pocasi strani odpira...

pivmik ::
Ali pa kakšen patetik še vedno uporablja Win98 ki imajo nastavljenih samo max 45 povezav.
LP, Gregor GRE^

jest10 ::
Ne vem zakaj bi bil po tvoje patetik če uporabljam win 98?
Nimam pa routerja in ne požarnega.
Nimam pa routerja in ne požarnega.

Fury ::
zato ker majo win98 samo 45 max. stevilo TCP povezav.. kar pomen da ti emula vse zabije v 1 milisekundi in pol nc ne dela prov, ne mula ne ves ostal net :)

pivmik ::
zile:
ja sigurno... Tale shadow si kar izmisli neke source in začen od njih downloadat. NOT!
Isti qrac bi bil če bi uporabil katerikoli drugi klient.
ja sigurno... Tale shadow si kar izmisli neke source in začen od njih downloadat. NOT!
Isti qrac bi bil če bi uporabil katerikoli drugi klient.
LP, Gregor GRE^

mohha53 ::
Tale "zile" ima pa močno linijo, ADSL 4Mbps?? Hudo!!
Sem probal nekaj strank in res sem opazil ralike. Meni recimo Experimental dela najhitreje, ne vem pa RES, zakaj bi RAZLIKE sploh bile.
zile, kolko plačaš MESEČNO, a se ti splača??
Myk
Kekec in Rožle sta DOBRA prijatelja, hehe
Sem probal nekaj strank in res sem opazil ralike. Meni recimo Experimental dela najhitreje, ne vem pa RES, zakaj bi RAZLIKE sploh bile.
zile, kolko plačaš MESEČNO, a se ti splača??
Myk
Kekec in Rožle sta DOBRA prijatelja, hehe
"Never touch a running system!"

||_^_|| ::
mohha53: jst mam tut, študentski paket, 11400 sit/mesec. Sam bom pomoje nazaj na 2mb šel. Mam šele en mesec, sam vse bolj se mi zdi da je brezveze.

mohha53 ::
Srčece, a si opazil razliko med 2 Mbps in 4Mbps povezavo. Nekateri pravijo, da je 8Mbps le teoretično število. Takšna hitrost se v praksi ne doseže, vsaj ne pogosto ali celo nikoli. Sam furam študenta na 1Mbps in me zanima, ali se splača preiti na 2Mbps. Pri uporabi/snemanju sodim v srednji razred, torej okrog 12-18h na dan(cca. 3-4 Gb podatkov na teden). Da ne bo pomote, to je samo SHAREWARE, hehe. In še enkrat, da ne bo pomote. Kadar mi je karkoli všeč in je UPORABNO, si pridobim svojo LICENCO.
Myk
Myk

zile ::
mohha53: 5 jurjev, ker smo 3je gor. No dons tud nekam dobr vleče
A ya zdej uporabljam BTpp-0.5.4-bin.*
. Suprca.

A ya zdej uporabljam BTpp-0.5.4-bin.*

mene pa sam to zanima, obstaja zadeva za linux
kot drugo pa zile kak programcic, mas za tele grafe
kot drugo pa zile kak programcic, mas za tele grafe

Deathlike M Tito ::
no koncnu sm tud jst uporabu torrenta in zdeuca je zlo fajn, fajle vlecm s suprnove sam me moti ker stari linki so vecinoma of.
LP
ne requestat linkov na forumu --predator
LP
ne requestat linkov na forumu --predator
do what i say not what ive done!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()

Dr_M ::
bittorent - computer killer.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

not really...

ucer sm si nalozu ABC 2.6.1 in mi skos zre 80-95% cpuja, pa 50-170mb rama. comp je prakticno neuporaben. pa se klient se velikokrat neha odzivat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()

kak proc pa mas, jaz mam 1ghz, pa poganjam se kaj zraven, recmo se spil call of duty sem sibal, pa ni problemov...

BaRtMaN ::
Ah, Jaz pa uporabljam Azureusa, ki je napisan v Javi. Pa mi včasih porablja tudi do 90% urinih ciklov CPUja. Pa kaj potem. Ima nekaj funkcij, ki so mi uporabne in jih drugi nimajo.
EDIT: sem poganjal Azureusa, Folding in NFS5 pa mi je štekalo zelo. f@h se prilagaja, java je pa agresivna.
EDIT: sem poganjal Azureusa, Folding in NFS5 pa mi je štekalo zelo. f@h se prilagaja, java je pa agresivna.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()

xp 1700mhz, 384mb sdr....
Ah, Jaz pa uporabljam Azureusa, ki je napisan v Javi. Pa mi včasih porablja tudi do 90% urinih ciklov CPUja. Pa kaj potem.
jest mam comp se za kej druzga, kot samo za bittorent...
ftpji so se zmeri zakon....sam kaj k so mi use ukinl..
Ah, Jaz pa uporabljam Azureusa, ki je napisan v Javi. Pa mi včasih porablja tudi do 90% urinih ciklov CPUja. Pa kaj potem.
jest mam comp se za kej druzga, kot samo za bittorent...
ftpji so se zmeri zakon....sam kaj k so mi use ukinl..

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()

Tr0n ::
Pri meni eden Shad0w client, ki snema 700mb datoteko zavzame med 0 (zacetek) in 10 (ko se download konca) mb memorija in 0 - 5 % CPUja (to se stalno spreminja, glede na trenutno obremenjenost, ampak nikoli ne preseze 5%).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

BaRtMaN ::
Dr_M: vsaj vse bi lahko pastal. Je že res, da je požrešen, ampak takrat pač ne igram iger. Web in ostalo manj CPU-zahtevno programje deluje odlično.

Freelancer ::
Zdej ko mam Win2K3 mi BT (shad0w's) in mula porabta 0-5% CPUja. Dons sm mel oboje cez noc przgan pa sm zele pogledu ko mi se vse laufa porabo rama: 251 / 512 MB. Neki zgleda prpomorejo novejse verzije, neki pa winsi. Ce sem isto laufal sem mel par mesecev nazaj cel ram zafilan in sistem neuporaben, dokler nisem restartal.

TribesMan ::
Ja res je večina klientov za BitTorrent je precej požrešnih, sprobal sem že večino izmed njih in sem na koncu ugotovil, da je daleč ajboljši Shad0w Experimental klient. V primerjavi z ostalimi je 10* manj požrešen, pri vžganih 6-10 klientih, lahko še vedno BP igram NFS Underground brez zatikanja in to v max nastavitvah pri 1024. Jest vam ga toplo priporočam, ima samo eno lastnost ki me malo jezi, za vsak download naredi novo okno, ki se nato minimizira v tray in je ta zabasan do kraja....
Drgač je pa odličen.
LP
TribesMan
Drgač je pa odličen.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

TribesMan: 6-10 klientov naenkrat furaš ???
Probi bittorent++, lahko dljaš 10 fajlov naenkrat.
Probi bittorent++, lahko dljaš 10 fajlov naenkrat.

Ja in z računalnikom ne moreš potem prav nič več počet.
BT++ dela tako svinjarijo da je kr hudo, mel sem 4 fajle u downloadu z prenosom okoli 60kB/s pa je zadeva uporabljala preko 300MB memorije, ne vem komu na čast... Pa po disku je tako mlel v intervalih po 20 sekund da je blo za popizdit... sem ga sam dol zabrisal.
LP
TribesMan
BT++ dela tako svinjarijo da je kr hudo, mel sem 4 fajle u downloadu z prenosom okoli 60kB/s pa je zadeva uporabljala preko 300MB memorije, ne vem komu na čast... Pa po disku je tako mlel v intervalih po 20 sekund da je blo za popizdit... sem ga sam dol zabrisal.
LP
TribesMan

Čudno! Katero verzijo si pa uporabljal ? Meni deluje np.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()

Verzijo 0.5.4 uglavnm bla je najnovejša kar sem jih jest jadu...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Raw ::
Azureus dost folku serje.. noben ne pomisle, da bi mu znizal prioriteto?
Dam na "below normal" in dela brez problema - trenutno dljam neki cez 4 giga (cca 190 peers). Problem ni v tem kolko stvari razlicnih dol dajes, ampak s kolko klientov pobiras ... velik bolj bo zabil proc, ce bos vleku dol en giga neki ful popularnega, k ma 5000 folka, kot pa 10x 100mega po 20 folka - ceprav je dl speed isti. No, tak je pr Azureusu.
zraven tega pa NFS Underground sopa .. seveda brez zatikanja. Kaj bi se radi?
Probal sem 90% klientov za winse, eni majo to, drugi uno.. Osebno mi 'nepozresnost' programa ne odtehta njegovih pomankljivih opcij. Zato pa imam PC, da mi stuff ZERE risourse
. Dobr, ce bi mi zarad tega stekal filmi, igre... pol je to ze druga zgodba, ampak kot pravim, Azureus dela kul... zaenkrat.
Btw: ne, nimam hajprtredinga pa 3ghz proc.. huh. moj je proc vredn ene 10k sit
.
[dodatek: trenutn speed 612k/s - razlicni sourci, ni eden na mrezi or sth. Eat that. ]
.raw
Dam na "below normal" in dela brez problema - trenutno dljam neki cez 4 giga (cca 190 peers). Problem ni v tem kolko stvari razlicnih dol dajes, ampak s kolko klientov pobiras ... velik bolj bo zabil proc, ce bos vleku dol en giga neki ful popularnega, k ma 5000 folka, kot pa 10x 100mega po 20 folka - ceprav je dl speed isti. No, tak je pr Azureusu.
zraven tega pa NFS Underground sopa .. seveda brez zatikanja. Kaj bi se radi?
Probal sem 90% klientov za winse, eni majo to, drugi uno.. Osebno mi 'nepozresnost' programa ne odtehta njegovih pomankljivih opcij. Zato pa imam PC, da mi stuff ZERE risourse

Btw: ne, nimam hajprtredinga pa 3ghz proc.. huh. moj je proc vredn ene 10k sit

[dodatek: trenutn speed 612k/s - razlicni sourci, ni eden na mrezi or sth. Eat that. ]
.raw
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raw ()

pa dela na rh 9, sory sam sem zacetnik v linuxu, pa mam mal problemckov, ker ne vem kaj je tocno za rh kaj pa za ostale distribucije

se komu dogaja, da 1m pred koncem bitt zasteka in noce potegnit zadevo dol, enostavno vrti kb okrog in okrog...

Nop meni vedno dol potegne do konca. Mogoče ni na voljo nobenega seeda ali pa ima ta že vse povezave zafilane. Nikol ne veš.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 22072 (20001) | roli |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16075 (13205) | simnov |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4826 (3434) | jan01 |
» | eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15620 (10371) | mgliha |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4688 (4688) | zile |