» »

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P

««
10 / 38
»»

CaqKa ::

upload limit naštimaj na manj kot 10kb/s v kolikor imaš 128kbps ul linijo.

odklop99 ::

upload mam nastiman na 4 useje pa na 10 oz 20kb/s!
Sej to je fora k mava to s sosedom vse enak nastiman,k sm mu to vse jest nastimu tko kot men!Njemu vlece dostkrat od 50-100, men pa max 35kb/s! :(
In nevem zakaj je to...pa z razliko od tega da mam jest velik vec "popularnih" stvari na disku!

A se slucajno kje nastima ker folder das za sharat?Al ti enostavno pobira vse iz c: , d: ???

p.s. a je blo tok tezko ze ta odgovor na zacetku napisat ;) tnx 4 now

Lp odklop

flipflop ::

Pač ne moremo mi vedet zakaj tebi ne vleče isto kot njemu. Maš še kak drug p2p program odprt? A povezava je drugače ok? Ti vleče 1mb?

ja naprimer na kazaa mi pa tud vlece dol do max!Ja kazaa se mi avtomatsko poveze ob zagonu!
Povezava je pa drgac ok...!

Lp odklop

robio ::

Kazo moraš zapret !

ja sej to jo mam oz vecino casa sej jo potem zaprem ce grem na BT!
Je mogoce kriv kaksn firewall?

Lp

če bi prebral temo bi videl da pri torrent omrežju ne šeraš nič drugega razn datoteke ki jo dol vlečeš, oziroma datotek v torrentu.
če je firewall kriv lahko zelo na simpl probaš.. izklopiš ga enostavno! (mislim a ni to FUL LOGIČNO)

jebemo te pa zato ker je tole vprašanje ("men vleče manj kot sosedu") zelo pogosto povrhu pa še zelo butasto ker je odvisno od preveč faktorjev.

gandalf: bo treba malo p2p temo preuredit pa v prvi post res napisat nekaj pomembnih stvari ker je vse skup zelo nadležno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Gandalfar ::

CaqKa: izvoli >:D

Zgodovina sprememb…

malo prepolna usta sem tega vzel ker me od vseh strani folk samo bombandira naj naredim to pa ono pa tisto... eh. delam po močeh.. ko bom danes mel čas je najprej pc>tv na vrsti. ;)

Zoidberg ::

Živjo včeraj sem začel še torrent uporabljat in prvi občutki so mešani:D . Eno vprašanje ker torrent nima pause/resume me sedaj zanima če dam cancle in potem še enkrat začem ali začne od novega ali tam kjer je končal. Mi je sestra dones sesula explorer ;(( ;(( ;(( in sedaj vidim samo še proces pod Ctrl+Alt+Del ikonc pa v system trayu ni več. Ali lahko dam end proces in še enkrat am loadat bo od začetka ali od tam kjer je končal? Hvala
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Najbrž od tam kjer je končal.

BaRtMaN ::

Samo shraniš na isto mesto, kot si shranil prej, pa nadaljuje.

2g00d4u ::

spet mam en problem t bittorrentom na linuxis in sicer z btdownloadcurses.py, če mu dam naprimer tale link

btdownloadcurses.py --url http://suprnova.lagalot.
com/torrents/210/Bad%20Boys%20(DVD-Divx)-avi(4).torrent mi

napiše
bash: syntax error near unexpected token `('.
kaj se da to mogoče kako odpravit...hvala za odgovor

p.s. btdownloadgui.py mi ne deluje

rage ::

> spet mam en problem t bittorrentom na linuxis in sicer z btdownloadcurses.py, če mu dam naprimer tale link

> btdownloadcurses.py --url http://suprnova.lagalot com/torrents/210/Bad%20Boys%20(DVD-Divx)-avi(4).torrent

Poizkusi podat URL z narekovaji.. torej v stilu

btdownloadcurses.py --url "http://suprnova.lagalot com/torrents/210/Bad%20Boys%20(DVD-Divx)-avi(4).torrent"

teleban ::

Pizda zadnje čase sm prav razočaran nad tem torrenton!!! ;((
Prejšn tedn sm si ene par .avi(:D) datotek presnel vsako v 2-3 urcah. Zdej mi pa kr nč več ne snema dobr. Prej je snemal s polno paro :D zdej pa kr neki skos tm 15-25 :| . Upload je skos večji od downloada. Pa na uni popularni :D strani piše za en špil da je 257seedsov za en drug špil pa 899seedov ampak NE, men še zmer tok počas snema. snemam pa samo en file na enkrat zato da bi vsaj enga čimprej posnel.
A je mogoče razlog to da mam naštiman unlimited. Ampak sej tut ko sam naštimam (15upload, 4users) ni nč bolš.;((

2g00d4u ::

pol pa si probaj v bittorrentu nastimat na dial-up linijo. To ponavadi pohitri download. Nevem zakaj ampak uspeva

Tr0n ::

Folk, dajte si dopovedat, da ce je veliko leecherjev in malo seederjev, da zadeva ne more it hitro. Prav tako ne, ce imajo vsi omejen upload na 5 kb/sec. Lahko ima nek .torrent tudi 100 seederjev, ampak ce imajo ti seederji omejen upload tudi ne bo slo hitro.

Ej Tron sej men je čist jasno to kar si ti zdej povedu, sam ker sm jst vseeno jezn na to vse skup. ;((;(( :'(

Aja Tron to sm prej pozabu uprašat. Zakaj mi pa pol tm na uni strani (S...N...) piše da je več kot 350 seedsov, pol k pa začnem snemat mi pa piše da so samo trije. Sej kokr se mi zdi se una stran obnavlja in piše kok jih je dejansko na netu in ne kok jih ma do sedaj posneto celo datoteko. Al se motim.

Na to vprasanje odgovarjam sedaj ze cetrtic.

Zato, ker se ne povezes vedno na vse seederje oz. se ti seederji porazdelijo med leecherji. BT pac ni bil zasnovan za tako veliko stevilo uporabnikov. Verjetno se bo koda se spreminjala oz. optimizirala. Gre se pac zato, da pri velikem stevilu leecherjev/seederjev pride na doloceno skupino uporabnikov vsaj en seeder.

R0K ::

En kveščn. Drgač skoz torrente dljam z bittorrent ++ ampak sem enga 'po pomoti' tudi z BT expiremental. Kje ma ta zadeva fukcijo pause, resume, close... whatever sam da lohk začašno prekineš in potem nadaljujejš. Jest sm tisto okno kr zapru, ampak zdej ne vem kk ga naprej resumat. Sej bi ga do konca zdljal z BT ++ pa nimam orginal .torrent ... :(

lp

Da se resumat. Pac isto pot dolocis. Drugace pa ima shad0w klient opcijo za pauso in je na splosno bolje optimiziran in redno updejtan bittorrent klient.

No pol mi pa naj kdo to razloži k je prej Tron govoru da k je več peersov pa manj seedsov pa da če majo še seedsi omejen upload da je potem logično da tok slabo downloada. No zdej pa to, v oknčku za snemanje mi piše 9 seedsov pa samo 2peersa in mi snema samo do 5kB/s!!! ;(( ;((

Sam naj ni kdo ne reče da je to zaradi tega ker majo vsi omejeno na 1kB/s upload!!! ;((
Nanaša se na prejšne moje vprašanje!

Kot ze receno, ne vidis vseh seederjev/peersov in nisi edini, ki zeli datoteko.

Ok jst ne vedim vseh seedsov 350 zato ker hočjo tut drugi ta isti file. Ok to razumem. Jst jih ne vidim 350 tko kot piše tm na S...N...! Ampak zakaj pa pol men ne snema hitr od teh 9. (devetih) kar jih vidim in vidim tudi samo 3 peerse. Se pravi trije seedsi na enga peersa. Ane. Ampak men še zmer snema samo tm 3-4, al mi pa sploh nč ne snema.
Aja sej res mogoče pa še kaj druzga uploadajo na kerih drugih P2P programih pa tut na torrentu. Se pravi da mam jst tako smolo da od vseh 350 seedsov dobim največji šit in mi zato tok počas snema. ;(( ;((

LP, teleban

Ja jebiga, nenavsezadnje stvar, ki jo downloadaš, dobiš za neprimerno nižjo ceno kot v trgovini.

Ja se strinjam s tabo Bartman. Upam da bo čez kakšen tedn kj bolš ker je očitno file res full popularen. Al bo pa še slabš. Sej je komi v sredo izšel v na police! :D :D

Zato, ker teh 9 seederjev, ki jih ti vidis, ne snemajo samo tistim trem peersov, ki jih ti vidis.

Aja, a tko je to :D .
Sej sm vedu da sm hotu še neki uprašat pa sm prej pozabu. A če se pojavi napis "Problem connecting to tracker" a mi bo še kdaj snemal ta file. Mislim moje izkušnje do sedaj so da mi je začel snemat, sam recimo naslednji dan ko sm se connectal še enkrat. Samo ne vedno.
Jezn sm zato, ;(( , ker mi je že posnelo 97,4% fileta od 1850MB, zdej zadnjih 45MB me je pa začel po domač povedan jebat u glavo ;(( in mi noče več snemat. No prej mi je tko slabo snemal, zdej se mi je pa še celo ta napis pokazu, k sm ga gor napisu. ;((

lp, teleban

Ti kar pusti odprt BitTorrent klient, se sam na določen časovni interval poskuša ponnovno povezat s trackerjem. Downloadal boš lahko tudi brez njega, samo z drugimi seederji in peeri ne boš sodeloval, ker ti tracker ne bo poslal njihovih podatkov.

Hihihihi, pa mi končno posnelo komandovščino! :D :D :D
I'm federal agent "teleban" and this is going to be the longest day of my life! :D :D :D

Loser ::

Mam eno vprašanje zakaj mi BT po določenem času ustavi v glavnem kot bi zabblokiral in pomaga samo ponovni restart programa nekaj casa downloada potem se pa ustavi in se ne zgane ce ga pa ponovno zaženem pa gre vse na novo od tam naprej , ne vem zakaj ne more zdrzati do konca downloadal.
Imam pa BT Shadow Experimental 5.8.3 ali bi bilo pametno zamenjat na original ali kaj ?

Upam da ima kdo kakšno idejo kajti to me je že začelo počasi živcirat !!! ;(( ;(( ;((

Probaj novo verzijo Shad0wa ali kak drug klient (burst, original). Zgleda pa, da imas isti problem kot Fury nekaj postov nazaj.

Evo glih zdele sm menju BT Shadow z enim 3.2.1b CVS (experimental) probavam in bom povedal trenutno mi vlece z 100K :D nonstop sam če se ne bo spet ustavu grrrr;((

Bom poročal kako se obnese

Ej Loser kr poročaj kako ti zdej dela, da še jst zamenjam zamenjam svojo verzijo k me tut neki zafrkava, full počasi snema tm do 25kB/s. Na začetku mi je pa tut s 100kB/s. Pa še povej kero datoteko ti tko dobr snema. :D
Aja sej jst že mam to verzijo. To k si si jo zdej dal gor.
lp, teleban

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: teleban ()

Trenutno Maxa 2 , se kar leti predvcerajšnim mi je doldal C3 s starim programom od Shadowa BT mi je dol metal skoraj 3 dni s tem da sem moral program startati ene 10X ce ne vec da je dokončalo , Maxa z tem clientom CVS pa vleče konstantno od 80-100K non stop s tem da se ni ustavil in sem namesto unlimited settings dal na DSL/Cable Fast in ti povem adijo pamet drasticno povečanje downloada :D

ej folk pa kaj vam je tak težko dopovedat da se na slotechu nesme pogovarjat o warezu...
tukaj v tej in v sorodnih temah vam nudimo samo podporo za program ne pa za to kar vi z njim dol vlačite!
za take zadeve imate imejle in zasebna sporočila.

tole pa bi moral vsak prebrat, ki se udeležuje na slotechu!!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

Freelancer ::

imejle :D :D :D

Evo kot sem obljubil , sprobal sem par clientov za BT in iz svojih izkušenj lahko povem da se mi je najbolja obnesel BT 3.2.1b CVS EXP. , od vseh mi je ta najbolj letel .

Se opravičujem za presnje poste - NIČ VEČ WAREZA

Kaj mislis, da je samo od klienta odvisno, da ti gre hitreje? Experimental je kewl, ampak zastarel (se vedno na 3.1 codebase, ki je bugasta).

Ahiles ::

Torej ce kdo dvdtorrent uporabla nej bo pozoren ker zadne cajte uporabniki dobivajo grozilne maile od ispjev ;)

Zgleda so najdl page in so se ga mal lotil z nadzorovanjem dons sem dobu okol 10k alarmov v 2h

Like:
Connection Rejected: 206.135.194.196 - BayTSP - Known RIAA Agent (10-20-2003 @ 17:23:33)
Connection Rejected: 206.135.194.196 - baytsp (10-20-2003 @ 17:23:33)
Connection Rejected: 206.135.194.196 - BayTSP - Known RIAA Agent (10-20-2003 @ 17:23:33)
Connection Rejected: 206.135.194.196 - baytsp (10-20-2003 @ 17:23:33)

Sej vrjetno bojo sam americani najebal sam nikol ne ves kdaj bojo se kej grozil ksnemu evropskemu ispju ;)

I just got a call from my ISP. Yes they actually CALLED ME (also emailed me) and stated that I have recently used Bit Torrent to download American Wedding (Which I did). They stated that I must deleted said movie from my system blah blah. Okay no biggy except that my ISP is VERY understanding and in 5 years has never once called or emailed me with a complaint. Considering my online activity is pretty much 100% "not exactly legal" it is very significant that they called me with a warning, because they had never once bothered me before.

Just so you know people, you are being watched.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ahiles ()

OldSkul ::

Sem opazil nekaj čudnega in sicer da ko dam na razpolago več uploada se mi download upočasni!!!!, ko ga pa znižam se mi pa hitro pohitri.Ni to malo čudno??
Uporabljam pa najnovejši Shadow client.

Če do konca odpreš upload, da se ti cel zafila, se potem zniža download. Vedno nastavi upload na največ 80% zmožnosti linije.

OldSkul ::

To že sam vem.Upload mam naštiman na 80% toda ga moram znižat vsaj do 60% ker drugače vleče počasi.Imam ADSL komfortni paket.

A laufaš še kakšen drug p2p program?

pro549 ::

Hello, sem nov v tem področju in res se mi ne da brat vseh 10 strani. A je kak druga stran kot je http://warez.rozica.com?

Zgodovina sprememb…

Gandalfar ::

Nazalost je warez.rozica.com edina in najvecja spletna stran z warezom .. blah blah. Preberi si pravila in uvidi odgovor zakaj se ti ne splaca brat vseh teh deset strani.

Mene zanima če kdo ve v čem je problem???
Včeraj sem začel snemat eno datoteko, pa mi je posnelo že čez 60%. No potem se mi pa ni dal več čakat, ker sm rabu računalnik in sm prekinu. Potem pa sem hotel ta file nadaljevat in mi je začel snemat od začetka.;((
Ja, ja, ja sej sem posnel v isto mapo tko kot prej in vseeno tist mi je zbrisal in začel snemat od začetka.:O
No pol sm še parkrat začel snemat od začetka in sm posnel ene par Mb in sem namerno prekinil pol pa začel še enkrat snemat in vedno je začel snemat od začetka!!! ;(( ;(( ;((
Do zdej nism mel s tem nadaljevanjem nobenih problemov.
Če kdo ve v čem je problem naj mi prosim odgovori!
Še enkrat, vedno sem snemal v isto mapot :|

lp, teleban

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: teleban ()

Kateri klient in verzija?

Ko snemas v isti direktorij moras pazit, ali .torrent ze vsebuje zacetni direktorij ali vsebuje samo datoteko. Ce vsebuje direktorij moras pot nakazat na ta direktorij, drugace na datoteko.
««
10 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

µTorrent znatno hitrejši kot Vuze

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4722040 (19969) roli
»

BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )

9116057 (13187) simnov
»

Bitcomet "ubija" internet povezavo?

Oddelek: Omrežja in internet
354825 (3433) jan01
»

eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )

13715580 (10331) mgliha
»

Azureus 2.2.0.0 zunaj

294683 (4683) zile

Več podobnih tem