Forum » Omrežja in internet » [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
BaRtMaN ::
Zanimivo, da imate toliko problemov. Meni deluje, kot prejšnje verzije, po dva tedna skupaj s porabo procesorske moči na 0%.
MKrmec ::
Ja sm opazu da enim dela uredu enim pa ne. Temu se prav BUG haha sej pravm treba bo pocakat nasledno verzijo pa bo delal kul UPAM
ttquatro ::
Verjetno ima še kdo kakšno podobno težavo, pa bi vas prosu za pomoč
Azureus mi je kr naenkrat nehu delat
spremenu sm prehod iz 6881 na 6880 in ga hotu ponovno zagnat, pa ni šlo
naložu sm novo verzijo 2.3.0.0. še prej pa prekopiru prejšnji azureus na drug disk, ker bi rad obdržu datoteke, ki jih še vleče dol in bi jih rad še naprej delil.
ker se po novi verziji program ni zagnal, sem posodobu še javo in dal nazaj gor staro verzijo, pa ni nč pomagal.
enostavno kliknem na ikono in se ne pokaže ničesar!
zakaj?
Kako naj usposobim clienta, da bo spet delu tko kot je treba.
a je možnost, da odprem azureusa v xp64 in prenesem mapo?
lp
Azureus mi je kr naenkrat nehu delat
spremenu sm prehod iz 6881 na 6880 in ga hotu ponovno zagnat, pa ni šlo
naložu sm novo verzijo 2.3.0.0. še prej pa prekopiru prejšnji azureus na drug disk, ker bi rad obdržu datoteke, ki jih še vleče dol in bi jih rad še naprej delil.
ker se po novi verziji program ni zagnal, sem posodobu še javo in dal nazaj gor staro verzijo, pa ni nč pomagal.
enostavno kliknem na ikono in se ne pokaže ničesar!
zakaj?
Kako naj usposobim clienta, da bo spet delu tko kot je treba.
a je možnost, da odprem azureusa v xp64 in prenesem mapo?
lp
roka roko umije :)
Brane2 ::
No, pa je tudi "The Pirate Bay" doživel obisk kraljeve mornarice...
---
Odstranil delujočo povezavo
---
Odstranil delujočo povezavo
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Brane2 ::
Hmmm. Kot zgleda, tudi črnobradi niso od muh.
Na strani je tekst, ki je strojno preveden v angleščino videt takole:
Now maybe yous am wondering whys we did it so here?
We would only make yourself aware on that The Pirate Bay soon am arriving in an fresh version.
Če je tako, ni kaj.
Majo smisel za marketing.
Na strani je tekst, ki je strojno preveden v angleščino videt takole:
Now maybe yous am wondering whys we did it so here?
We would only make yourself aware on that The Pirate Bay soon am arriving in an fresh version.
Če je tako, ni kaj.
Majo smisel za marketing.
On the journey of life, I chose the psycho path.
OmegaBlue ::
Bilo poskrbljeno za tole :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Wolverine ::
Zakaj ti avto pri pospeševanju iz 6l porabe skoči na 12l porabo??
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Stepni Volk ::
Če vam sesuva računalnik, vam morda tole pomaga:
Azureus 2.3.0.2., Kaspersky Antivirus (polna verzija priložena CHIP.de), Java 2 SE, Version 1.5.0 (build 1.5.0_03-b07) na XP-jih brez SP2 je občasno pospeševala na 99% CPU, ter vsake toliko ovbvisela. Prekleto zoprno.
Nasvet bradek-a, višje na tej strani, ni prijel (zaporedje instalacije).
Zato sem format c: in nastavil vse na novo. Isti problem.
Potem sem pognal Ad-ware SE, ki je v karanteno postavil ALEXA (data miner) in od takrat naprej deluje zadeva BP.
Azureus 2.3.0.2., Kaspersky Antivirus (polna verzija priložena CHIP.de), Java 2 SE, Version 1.5.0 (build 1.5.0_03-b07) na XP-jih brez SP2 je občasno pospeševala na 99% CPU, ter vsake toliko ovbvisela. Prekleto zoprno.
Nasvet bradek-a, višje na tej strani, ni prijel (zaporedje instalacije).
Zato sem format c: in nastavil vse na novo. Isti problem.
Potem sem pognal Ad-ware SE, ki je v karanteno postavil ALEXA (data miner) in od takrat naprej deluje zadeva BP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
butkomutko ::
te alekse se nikakor ne ,da resit odstranis jo jo das c karanteno nasledic pa je zopet not
cerber ::
jz bi uprašu kako pridete do tko velikih hitrosti (>150kb/s), dj mi plis odgovorte preprosto, nismo vsi tok pametni
ill_nino ::
@cerber
Prva stvar so prave nastavitve, druga pa hitri soležniki to je vse.
Prva stvar so prave nastavitve, druga pa hitri soležniki to je vse.
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
NoUse4AName ::
Kaj samo meni azureus zelo slabo izrablja upload bandwith? Zelo pogosto mi porablja manj kot zastavljeno mejo in spreminjanje število upload slotov nima nobenega vpliva.
Bom kr dalje uporabljal bitcomet...
Bom kr dalje uporabljal bitcomet...
bradek ::
Kar mu nastavis za omejitev on uporablja nastavitev strogo za celoten upload (tudi potrjevanje paketkov, kar pri velikih hitrostih lahko nanese tudi par kB/sec), zato ti dejanski upload podatkov ostalim uporabnikom za toliko zmanjsa.
Moj upload je precej nizek (256kbit). Za bittorrent ponavadi nastavim 18/20 kB/s in mi azureus se tega ne zafila.
Bitcomet uploada kakim sedmim ljudem na enkrat, azureus pa samo par in stevilo upload slotov zgleda da sploh nima nobenega vpliva.
Bitcomet uploada kakim sedmim ljudem na enkrat, azureus pa samo par in stevilo upload slotov zgleda da sploh nima nobenega vpliva.
Damjan Jagar ::
Ker sem izpustil nekaj verzij ABCja me zanima naslednje: ali že podpira sortiranje po npr. abecedi, količini prenosa?
http://jagar.si
bitcomet zdaj podpira tudi trackerless delovanje, ki je kompatibilno z official clientom (kar pa azureusova implementacija ni).
man_utd ::
LP
Imam en problem z Azureusom in bi vas prosil za pomoč!
Takoj ko pridem v azureusa mi napiše sporočilo :
Error, failed to establish listener for incoming data. Check firewall settings are permitting java(w).exe to act as a "server".
in potem mi noče downlodati.
Hvala za vsako pomoč
Imam en problem z Azureusom in bi vas prosil za pomoč!
Takoj ko pridem v azureusa mi napiše sporočilo :
Error, failed to establish listener for incoming data. Check firewall settings are permitting java(w).exe to act as a "server".
in potem mi noče downlodati.
Hvala za vsako pomoč
ill_nino ::
Imaš xp, če imaš dovoli izjeme in dovoli Azureusom.
Če uporabljaš še kak firewall isto dovoli Azureusom.
Če uporabljaš še kak firewall isto dovoli Azureusom.
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
V nastavitvah požarnega zidu in/ali usmerjevalnika (routerja). Ne sprašuj kako, najprej išči po forumu, Googlu... Če prideš sem nazaj spraševat, kako, bomo vedeli, da se nisi dovolj potrudil.
nimam windows servic packa 2 (www.howtotell.com) in zato nima te možnosti da bi manuelno nastavil požarni zid.Kar se pa tiče tega da se ne trudim dovolj iščem že 4 ure pa kljub temu nisem našel še nič.Ampak vseno hvala za pomoč.
LP
LP
Se da. Če ne najdeš drugje, poglej v Microsoftov Knowledge Base. V bistvu bi tam moral najprej iskati. Je pa res, da je vgrajeni požarni zid predSP2 bolj švoh, kar se konfiguracije tiče in zato priporočm kaj drugega, recimo Sygate Personal Firewall ali pa Kerio Personal Firewall.
Imaš router?
Imaš router?
No, če boš nameščal nov požarni zid, moraš vgrajenega v WinXP izključiti. Greš v lastnosti povezave, ki jo uporabljaš za dostop do interneta, pogledaš na zavihek Advanced in tam nekje izključiš požarni zid.
Lahko pa seveda nadgradiš WinXP s SP2.
Lahko pa seveda nadgradiš WinXP s SP2.
kar se tiče sp2 mi ga noče inštalirati (vedno me pošlje na spletno stran www.howtotell.com) če imaš kakšno drugo idejo kako inštalerati sp2 mi pa prosim povej.
Zgleda, da imaš piratski ključ za WinXP. Dobi si takega, ki ni blokiran. Se ga da spremeniti brez da bi na novo namestil.
če bi mi prosim to povedal kako se naredi bi tibil neizmerno hvaležen. Res je imam piratski ključ zato bi te res prosil da mi to poveš.
LP
LP
Držmo se pravil
ja najlepša ti hvala za pomoč pri meni imaš v dobrem pivo ali pa katero drugo pijačo
Je pa prav da so pravila tu se povsem strinjam!!
Je pa prav da so pravila tu se povsem strinjam!!
Jan987 ::
jest sem si zdele tud namestu bit torrent, pa sem pač šev v tist torrent maker al kaj že je pa sem tja prenesu ene 8giga filov. Pol sem šev na un nihov iskalnik in sem pač utipkov tm par stvari, zdownloadov tist fil vleče mi pa samo 1kb/s ali pa sploh nič! Kaj bi lahkobilo narobe oz. ali je treba še kaj nastaviti. Aja v internet sem povezan z adsl 1mega
12345 TCP - 1412 UDP
Pri plug-inu za Distributed DB.
fitipaldi ::
if you have a router\firewall please check that you have port 6881 open
pa kje hudiča to pogledam,sm gledal tm k si napisal pa ne vem kje bi naštimal :),a če mam višji port hitrej dela?
hvala
pa kje hudiča to pogledam,sm gledal tm k si napisal pa ne vem kje bi naštimal :),a če mam višji port hitrej dela?
hvala
V nastavitve routerja prideš z vpisom 192.168.1.1 v naslovno vrstico browserja. USN je po defaultu ponavadi admin, geslo je isto ali pa ga celo ni. Potem išči nekaj podobno port forwarding. In odpri omenjeni port.
Zdajle mi je padlo na pamet, ti to sprašuješ za router ali za FW na kompu? Sploh imaš router?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20644 (18573) | roli |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15565 (12695) | simnov |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4726 (3334) | jan01 |
» | eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14860 (9611) | mgliha |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4555 (4555) | zile |