» »

prenos utorrent podatkov na drug PC

prenos utorrent podatkov na drug PC

Joze_K ::

Zdravo...
rad bi prenesel utorrent na drug PC - tako, da bi ta imel v zgodovini vse prenose in bi lahko kar dalje share-al....

sedaj imam direktorije in podatke na mrežnem disku - torej nek: I:\torrent

oba računalnika bosta lahko dostopala do taistega diska...

vendar kako naj utorrentu na novem PCju povem da si nastavi tudi zgodovino iz starega PCja

(sem enkrat že poskušal tako, da sem na drugem PC-ju v utorrentu nastavil v settingsih poti do istega direktorija vendar ni povzel vsebine tega dorektorija v seznam "prenešenih" v utorrentu - očitno je na starem PCju tudi nekje nek seznam shranjen - v kakem registru? - in kako prenesti tega? )

drugo - katera verzija utorrenta ŠE NI BILA problematična, ker ne bi rad imel tega zadnjega utorrenta (mislim, da nekje 2.2 ali nekaj takega) ?

Hvala za pomoč
Jože

AmokRun ::

%appdata%\utorrent

ok našel... zdaj ko gledam in berem na internetu - imam verzijo 3.4.2 - in ravno ta ima instalirano - uTorrent EpicScale bitcoin - kar ne želim...ž

torej če najdem eno starejšo verzijo - mislim, da 2.2 (bom poiskal) ni imela ničesar in je lepo delovala - ali lahko s tole "%appdata%\utorrent " vsebino iz prejšnjega PCja potem kar prepišem ta novo nastali direktorij po instalaciji?

...:TOMI:... ::

Uporabi raje qbittorrent ali deluge ali kaj drugega. Omenjeni program je preteklost.
Tomi

...:TOMI:... je izjavil:

Uporabi raje qbittorrent ali deluge ali kaj drugega. Omenjeni program je preteklost.

hja,... ampak tja ne morem prenesti podatkov o prenesenih torrentih ali kako?

Thuban ::

če boš še enkrat pognal torent datoteko v novem programu ti bo samo preskeniralo tvoje obstoječe, že prenešene datoteke in boš sharal dalje tvoje legalno prenesene vsebine.

priporočam bittorrent. Je isti kot utorrent samo naj ne bi imel bitcoina. še.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thuban ()

[D]emon ::

uTorrent je luskan klon Tetrisa, ampak njegov torrent client je pa bloated. :))

(Help, About uTorrent, pritisnes tipko T in spilas tetris :)))

Drugace pa ja, se strinjam z ostalimi, uporabljaj rajsi bittorent. uTorrent je odsel na smetisce zgodovine.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

urg ::

Ne vem katera verzija, toda bittorrent je še to leto zraven imel priložene smeti.
--> QBITTORRENT -Q MAKES A DIFFERENCE

OK,.. kaj pa tole

uTorrent Hopes to Regain Trust After Bitcoin Mining Controversy

The Bitcoin miner was quickly suspended until further notice. Based on the negative backlash from users it was recently announced that the "offer" would not be reinstated.

AC_DC ::

mah jaz sem glede na to da so "zdaj čisti" naložil nov utorrent - v3.4.5 (build 41372)... povrh pa ima zdaj v menuju še opcijo Datoteka/DodajTorrent - sem zbral vse - jih je lepo naložil in že sejem.... brez da bi kajkoli kopiral iz %appdata%

dobro - zaenkrat

Če bi kopiral iz %appdata% bi ohranil vse nastavitve.

ja ampak katere...

saj sem v osnovi nastavil samo imenike... in preko zgoraj omenjene opcije uvozil torrente....

ali vi ostali še kaj drugega nastavljate?

...:TOMI:... ::

Jaz takim ne zaupam več. Iz principa uporabljam druge, boljše rešitve.

To isto bi lahko naredil z novim klientom, kar si naredil z novo verzijo programa.
Tomi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

AC_DC je izjavil:

Če bi kopiral iz %appdata% bi ohranil vse nastavitve.

jah madona sem skapiral, da nisem stalno vse shranjeval v privzeti direktorij in je začelo na novo nalagati ... sem prekopiral vse iz osnovnega dir preko razen utorrent.exe in lng in zadeva sedaj deluje... z nastavitvami in potmi, ki sem jih imel prej...

se posipam s pepelom... hvala

BorutK-73 ::

Zadnja Ok verzija uTorrenta je 3.1.

Ni pa tako enostavno prenesti zgodovino na drug pc.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

utorrent ne dela

Oddelek: Programska oprema
326791 (4569) tabl
»

utorrent težava

Oddelek: Programska oprema
297061 (6028) Saul Goodman
»

uTorrent bloatware (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
14926558 (23011) shadeX
»

uTorrent in obremenjenost diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
325743 (5152) MrStein
»

Odjemalec uTorrent vendarle ne bo dobil oglasov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
6717615 (14737) BaToCarx

Več podobnih tem