Forum » Programska oprema » Programi za izdelavo video promocije
Programi za izdelavo video promocije
Kurzweil ::
Sicer imam precej solidno znanje pri oblikovanju z "rasterskimi in vektorskimi programi", isto velja za 3d modeliranje. Zanima pa me, kako in s katerimi programi bi se lotil izdelave promocijskega videa za koncert/festival, kjer imam seveda cel kup napisov in logotipkov, ki bi bili vključeni v video kot nekakšni layerji, če se posveti kakšna ideja bi mogoče tudi kaj preprostega zmodeliral, zrenderiral in naredil kakšno simpla animacijo, moram pa potem dodati še seveda več audio posnetkov, jih porezat in obdelat, da bodo seveda v nekem zaporedji pasali glede na vrstni red naprimer skupin. Verjetno bi v kakšnem after effect dodal še kakšen effect.
Katere programe priporočate, poznate kakšne dobre in izvirne tutoriale. Pogooglal sem že vse mogoče, ampak raje takole še tu vprašam. Kako bi se vi lotili stvari?
Hvala
Katere programe priporočate, poznate kakšne dobre in izvirne tutoriale. Pogooglal sem že vse mogoče, ampak raje takole še tu vprašam. Kako bi se vi lotili stvari?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 183905 (24170) | Machete |
» | SQL tečajOddelek: Programiranje | 3361 (2665) | Invictus |
» | Kateri programski jezikOddelek: Programiranje | 1938 (1594) | napsy |
» | Varnostne kopije v podjetjihOddelek: Pomoč in nasveti | 6846 (5652) | wooted |
» | program za videomontažoOddelek: Programska oprema | 1700 (1469) | opeter |