» »

nasvet pri navedbi znanj kot študent

nasvet pri navedbi znanj kot študent

mhwin ::

Pozdravljeni!

trenutno si iščem delo preko študenta, ker pa iščem delo iz svoje stroke moram navesti znanja... Študiram računalništvo in informatiko.

Zdaj pa me zanima, če mi lahko da kdo kakšen nasvet pri navedbi znanj. Sicer znam programirati v C++, C# ampak recimo to znanje pa spet ni tako zelo obsežno (le iz Programiranja 1 in 2), torej naj napišem kar: znanje ic C++ in C# ali ne? -ker pač moje znanje tudi ni na ravni strokovnjaka...

Za vsak nasvet se vam že v naprej zahvaljujem :)

lebdim ::

Zanimivo, tudi jaz sem študiral matematiko in računalništvo, le s to razliko, da sem študiral na Pedagoški fakulteti, kar pomeni, da sem bolj "pedagoško" usmerjeni kader, kar pa seveda ne pomeni, da nič ne znamo računalništva. Seveda, da ga znamo. Ampak, če spremljamo svetovne trende, ACM kurikulum, je ogromno področij računalništva. Računalništvo je znanost.

Če sprašuješ za programske jezike, jaz napišem takole: Pascal, HTML, Javascript, osnove CSS, osnove PHP, osnove MySQL, osnove Matlab / Octave, osnove C. Seveda se pa tudi sam veliko še samoizobražujem, sploh s tujimi portali. Ker sem bolj pedagoški kader kot inženirski, ti drugačnega nasveta žal ne znam podati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lebdim ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FRI vs FE (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10123948 (18739) Invictus
»

lahki/najlažji faks ali vš (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14936164 (23185) GGGGG
»

študij zgodovine

Oddelek: Šola
137138 (6892) T-h-o-r
»

kam naprej za prfoksa matematke na srednji šoli

Oddelek: Šola
344757 (4170) BluPhenix
»

Elektrotehniki vs Računalničarji

Oddelek: Loža
374970 (4366) Old-Death

Več podobnih tem