Forum » Pomoč in nasveti » sesuvanje igric(samo) ??
sesuvanje igric(samo) ??
Korencek ::
imam nove drajverje (za plato, grafikuljo), procesor nenavit( stestiran z vsemi voltažami), v računalniku dela isto z dvema različnima garfikuljama, (danes bom sprobal se 3dmark )
NE DELAJO warcraft 3, re-volt, F1 gp4, n4speed, test drive... ko zazenem igrco me vrze nazaj v XPje, vcasih mi kaksna igrca nazaj zazene, ce preko ctrl-alt-del kliknem na igrco (???)
DELAJO Wolfenstein, Q3, 2d igre, programi,...
racunalnik ob svezi instalaciji Xpjev delajo vredu, pol pa kr naenkrat neha delat vse skup
A je mozno da se kej krega z TV kartico ?
Ce mogoce ker tle kej ve,... prosim za nasvet
NE DELAJO warcraft 3, re-volt, F1 gp4, n4speed, test drive... ko zazenem igrco me vrze nazaj v XPje, vcasih mi kaksna igrca nazaj zazene, ce preko ctrl-alt-del kliknem na igrco (???)
DELAJO Wolfenstein, Q3, 2d igre, programi,...
racunalnik ob svezi instalaciji Xpjev delajo vredu, pol pa kr naenkrat neha delat vse skup
A je mozno da se kej krega z TV kartico ?
Ce mogoce ker tle kej ve,... prosim za nasvet
mspiller ::
Grrr, sej ne da bi napisal kaksna graficna je, plata, ram, tvtuner, ... Mogoce ti bo tako kdo lahko pomagal. Sicer pa seveda je mozno da se ti tepe z tvtunerjem. A ce ga vrzes ven ti zadeva dela?
STUPID QUESTION STUPID ANSWER ...
STUPID QUESTION STUPID ANSWER ...
mare87 ::
Eksperimentiraj,.. Lahko začneš pri driverjih za grafično, driverjih za tv tuner...... Probavaj pa povej kere firme maš plato, grafo..
Korencek ::
novi drajverji za plato, bios, probal direkt x 8, 9, 9.1, že pet verzij drajverjev za nvidio,...
geforce 4 440 z tv out
msi 6330 lite 3
256 rama
tv tuner Terratec cynergi 400
bom danes dal tv tuner ven, pa bomo vidli
geforce 4 440 z tv out
msi 6330 lite 3
256 rama
tv tuner Terratec cynergi 400
bom danes dal tv tuner ven, pa bomo vidli
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10193 (8002) | edublin |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1473) | nokia6310 |
» | FlyVideo 98 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1298) | thramos |
» | Težave z novim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (882) | pivmik |
» | Problemi z Abit kt7e? nujno helpOddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1121) | Enzo77 |