Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj povezava y raspppoe tako pocasi
Zakaj povezava y raspppoe tako pocasi
dinacom ::
Kliknem na link ki sem ga nedril na omizju in moram pocakat kaksni 2 minuti, da mi nardi povezavo. A je mogoce kriva kaj realtek mreyna kartica
frenk ::
A je to ob zagonu? Men vem da se ob zagonu postaula kr kšno minuto(pomoje da zarad mrežne). Probej počakat da se računalnik do konca naloži, pa poj probej. Pa če maš siolov pppoe ga dj dol pa dj gor unga od winsov. Bi pa lepo prosu če bi loh kdo razložu tisto okol mrežne-počasne mrežne.
Jeebs ::
Jst sm ravnokar namestil RASpppoE in mi velik hitrejš in lepše dela prek njega kot SiOL-ovega Enternet programa. Pod IP sm pa lepo vpisal svoj IP (mam statičnga), pa mi dela ok. Pa ne vem če je drugače potrebno, ampak jst sm vpisal še IP-je SiOL-ovih DNS-jev (193.189.160.11 in 12).
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24070 (12934) | smash |
» | Internetni mrk po SlovenijiOddelek: Omrežja in internet | 2882 (1301) | Brilko |
» | SiOL toži uporabnike ukradenih gesel izpred 5 let?Oddelek: Loža | 2392 (1340) | Cokolesnik |
» | Računalnik ob zagonu 5 minut zmrzne,a je problem ADSL?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1660 (1313) | Urajmal |
» | SiOL in aDSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 3677 (2614) | Hux |