Forum » Pomoč in nasveti » črni ekran
črni ekran
sqazll ::
Pozdravljeni,
naletel sem na problem, v računalniku imam vgrajeno graficno amd radeon r7 in sem naknadno kupil se graficno gtx 750. Sedaj pa vsakič ko prižgem računalnik imam črni ekran, ni ugasnjen je pa v analognem signalu. Da lahko pridem notri moram kabel dati na vgrajeno grafično in resetirati računalnik in ko to naredim lahko dam kabel nazaj na gtx 750 in potem dela vse normalno. Kaj bi lahko bilo prosim dajte nasvete!
Hvala.
naletel sem na problem, v računalniku imam vgrajeno graficno amd radeon r7 in sem naknadno kupil se graficno gtx 750. Sedaj pa vsakič ko prižgem računalnik imam črni ekran, ni ugasnjen je pa v analognem signalu. Da lahko pridem notri moram kabel dati na vgrajeno grafično in resetirati računalnik in ko to naredim lahko dam kabel nazaj na gtx 750 in potem dela vse normalno. Kaj bi lahko bilo prosim dajte nasvete!
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je najbolj pogost razlog za sesuvanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9455 (7816) | techuser |
» | Nizkocenovni gaming pcOddelek: Kaj kupiti | 4599 (3278) | AC_DC |
» | menjava napajalnika v serijskem PC-juOddelek: Loža | 2370 (2065) | Dr_M |
⊘ | Nakup novega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3450 (3083) | dzinks63 |
» | Prvi Maxwell: Nvidia GeForce GTX 750 Ti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 45740 (38546) | hojnikb |