Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se sam zbuja
Računalnik se sam zbuja
ivonenand ::
Pozdravljeni,
Imam eno malce anoying težavo z mojim PC-jem. Namreč ko ga ugasnem (Windows Start -> Shutdown) se po par minutah sam zbudi. V BIOS-u sem izklopil vse wake-on event-e, ampak nič od tega ne deluje:
Ima kdo kakšno idejo, zakaj se mi, tudi ko izklopim vse našteto, računalnik zbuja? Zelo sitno je namreč ko ga moram vedno izklapljat s stikalom na napajalniku zato da ostane izklopljen. Imam AMD FX-8350, matično Asrock Fatal1ty 990FX Killer (zadnji BIOS update) in Windows 10.
Hvala že v naprej,
Ivo
Imam eno malce anoying težavo z mojim PC-jem. Namreč ko ga ugasnem (Windows Start -> Shutdown) se po par minutah sam zbudi. V BIOS-u sem izklopil vse wake-on event-e, ampak nič od tega ne deluje:
Ima kdo kakšno idejo, zakaj se mi, tudi ko izklopim vse našteto, računalnik zbuja? Zelo sitno je namreč ko ga moram vedno izklapljat s stikalom na napajalniku zato da ostane izklopljen. Imam AMD FX-8350, matično Asrock Fatal1ty 990FX Killer (zadnji BIOS update) in Windows 10.
Hvala že v naprej,
Ivo
FX6300B ::
kaj pa če je front panel knof kriv da se kje kaj zatakne ali pa kaj takega
May the force be with you!
solatko ::
Poglej v power manager, če imaš ugasnjeno opcijo, da ti računalnik lahko vklopijo programi za update. Java, Adobe, Office in Windows so po defaultu naštimani za update okoli 2-ge ure po polnoči (ameriški delavnik).
Sicer pa lahko vsakemu programu spremeniš uro nadgradnje, samo malo bolj zamudno je to.
Sicer pa lahko vsakemu programu spremeniš uro nadgradnje, samo malo bolj zamudno je to.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri pohitritvi zagona PC-ja (Nastavitev BIOS-ev)Oddelek: Operacijski sistemi | 3541 (3243) | TOP |
» | aktivno/neaktivno okno, ko sem onlineOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (696) | darmann |
» | Kaj naj se zamenjam - glih zdej bom pop****Oddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (820) | SanSan |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2978 (2419) | Paramedic |
» | Windows Register!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1024) | Loki |