» »

Etične dileme spletnega piratstva

Etične dileme spletnega piratstva

1
2
»

St235 ::

(ker iz CD-ja presnet v mp3 je že sivo območje tako kot kopiranje za lastno uporabo).

Kako sivo območje? Imam občutek da filozofirate brez, da bi si osnovne pojme razjasnili.

bambam20 ::

jype je izjavil:

rupsi31> je to težko razumeti, da nekatere npr. ne zanima mp3, FLAC in imajo radi navadne gramofonske plošče :D.

Ni težko in nas ne moti. Marsikdo se tudi raje vozi z biciklom, kot z avtomobilom, pa to nikogar ne moti!

ti boš govoru , ko kršiš vsa pravila s svojim kolesarjenjem. Dej, nehi mi replicirat, ker mi smetiš monitor.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: St235 ()

jype ::

rupsi31> ti boš govoru , ko kršiš vsa pravila s svojim kolesarjenjem. Dej, nehi mi replicirat, ker mi smetiš monitor.

Ravno toliko, kot ti nam smetiš okolje s svojimi gramofonskimi ploščami, namesto da bi imel že davno vse to shranjeno digitalno, na enem mikro koščku pleha.

Zgodovina sprememb…

bambam20 ::

jype je izjavil:

rupsi31> ti boš govoru , ko kršiš vsa pravila s svojim kolesarjenjem. Dej, nehi mi replicirat, ker mi smetiš monitor.

Ravno toliko, kot ti nam smetiš okolje s svojimi gramofonskimi ploščami, namesto da bi imel že davno vse to shranjeno digitalno, na enem mikro koščku pleha.

Da ti ne bom eno gramofonsko plato Atomik Harmonik zapikinil v tvojo trolovsko betico, ko te srečam. To raje pazi.

Zgodovina sprememb…

Phantomeye ::

fantasycamp je izjavil:

Odvisno. Kupiš knjigo na amazonu, zbiješ DRM in potem knjigo vrneš nazaj v sklopu refunda. Medtem ko ti kopija, ki jo lahko poljubno bereš na Kindlu, ostane.

Raje kupiš kobo pa imaš več formatov, nč ni zaščiteno...

Jaz govorim o tem, na kak način je mogoče v enaki kvaliteti dobit Amazononovo knjig(tudi brez plačila). Kje jo potem bereš, je tvoj problem.

D3m ::

Bolje, da gramofoni ostanejo. Bom imel vsaj naročila od Kuzma d.o.o.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Furbo ::

bambam20 je izjavil:

jaz bom knjige bral , če jih že berem v tiskani obliki. Luč pa tudi imam. Mene digitalni bralniki ne zanimajo sploh.

je to težko razumeti, da nekatere npr. ne zanima mp3, FLAC in imajo radi navadne gramofonske plošče :D.

Samo še debatirat moraš iti v vaški bife, ne pa digitalno, ni tvoj stil. ;)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

fantasycamp ::

offtopic malo, se kdo spomni kako se je imenovala spletna stran ki je še v času dial up modemov prodajala divx filme?

sandmodnigga ::

bambam20 je izjavil:

jype je izjavil:

rupsi31> je to težko razumeti, da nekatere npr. ne zanima mp3, FLAC in imajo radi navadne gramofonske plošče :D.

Ni težko in nas ne moti. Marsikdo se tudi raje vozi z biciklom, kot z avtomobilom, pa to nikogar ne moti!

ti boš govoru , ko kršiš vsa pravila s svojim kolesarjenjem. Dej, nehi mi replicirat, ker mi smetiš monitor.

Umirimo se fantje. A boste na mene tudi atentat naredili, ker kršim vsa pravila z mojim avtićem? Na vašem mestu ne bi tega počel, ker bog si ga ne daj, če bo sreča, bo ta avtić -kršitelj predpisov- enkrat zbil kolesarića -kršitelja predpisov-.
:))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: solatko ()

Statistika je vsekakor na vaši strani. Trenutno na leto pobijete prek 100 ljudi - kolesarji pa niti enega.

Zgodovina sprememb…

sandmodnigga ::

Se počutiš ogroženega na cesti?

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

jype je izjavil:

Statistika je vsekakor na vaši strani. Trenutno na leto pobijete prek 100 ljudi - kolesarji pa niti enega.

Statistika je kot bikini, "vse" pokaže, samo bistvo (v tem primeru faktor krivde drugih) pa skrije.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Raptor F16> Statistika je kot bikini, "vse" pokaže, samo bistvo (v tem primeru faktor krivde drugih) pa skrije.

Kriv je tisti, ki se je odločil uporabiti napravo, ki je ne more varno uporabljati.

Zgodovina sprememb…

ahac ::

Fyi, tema je: "Etične dileme spletnega piratstva"
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bitna hitrost zvoka

Oddelek: Pomoč in nasveti
414326 (3030) XLapse
»

Pretvorba mp3 v cd kvaliteto

Oddelek: Zvok in slika
459649 (3856) kuall
»

Francoska policija zaprla What.cd (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9024655 (20316) [D]emon
»

Vsak deseti prodani album je gramofonska plošča (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
11153933 (42329) gruntfürmich

Več podobnih tem