Forum » Omrežja in internet » norimail.com - ga kdo uporablja?
norimail.com - ga kdo uporablja?
tha_man ::
Torej, glede na to da je email.si že kak mesec popolnoma v k****, me je nekako minilo potrpljenje in sem šel v iskanje alternative. Iskanje žal ni blo najbolj uspešno, razen norimail.com. Zadeva mi je kar simpatična, podobno zastonj kot email.si. Sicer ponuja manj prostora na strežniku, ampak 5 mega je zame dovolj.
Tako da me zanima če kdo že uporablja ta servis, in kako se obnese?
Tako da me zanima če kdo že uporablja ta servis, in kako se obnese?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
simbad ::
Sicer nisem uporabnik njihovih storitev, vendar glede na to da uporabljajo za mail server verzijo programa 5.0.5, čeprav je danes že 6.7.9 / (6.8.0-pride zelo zelo kmalu), kaže samo na to, da je v kotu ena mašinca, ki je bila enkrat inštalirana, si kaj veliko o zanesljivosti oz. bolje rečeno o kakovosti njihovih storitev ne gre dvomiti .
sash ::
zaenkrat zadeva dela OK, kako pa bo bomo pa vidli, upajmo da nebo šla po isti poti ko slomail, pa tuud email.si je na to pot zakorakal
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email.siOddelek: Loža | 7639 (4590) | Ales |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3916 (2501) | marsovcek |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17890 (14572) | the_unborn |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17202 (17202) | Bakunin |
» | email.si problem s prijavoOddelek: Omrežja in internet | 4174 (3712) | bradek |