Forum » Programska oprema » Počrnevanje črk v Wordu
Počrnevanje črk v Wordu
Koci ::
V wordu mi počrnjuje črke kot, da bi bilo kaj narobe z ekranom. Grefična je čist ena simple. Prej mi je to delal tudi v internetu, zdje pa sm še v wordu. Kdo ve zakaj bi šlo?
Dax ::
Si probu malo povečat sliko?
Oziroma pod nastavitve it in razmak med vrsticami malo povečat...
Oziroma pod nastavitve it in razmak med vrsticami malo povečat...
Huey P ::
Če ti je že prej delal to, potem je kriva grafična. Probaj z drugo grafično.
..::DOOM III: The Legacy::..
appz ::
khm..sem probu vse zive fore da bi dubop tako pocrnevanje pa mi ni ratal...tak da ce ti tud kje drugje nagaja kej podobenga je mozno da je graficna -ceprav ne verjamem
drugac lahko pa se vedno -add/remove
uporabis pa na novo instaliras!!
drugac lahko pa se vedno -add/remove
uporabis pa na novo instaliras!!
Lara-K ::
če ti je delal to že prev drugje, je pol lahko problem v hardweru, probi z drugo grafično, če nimaš za drugo, ti jest dam lohk eno na isa, k jih imam ceu kup hehe
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Tjulenj ::
to je tudi meni vcasih delalo, ampak samo po vecurnem delu v wordu. zadnje case problemov nimam vec... morda sem imel prej premalo rama (64) ali pa ne uporabljam vec toliko worda... kdo bi vedel graficna pa pomojem ni kriva... prej kak bug v wordu
Koci ::
e to bo najbrž to, ker mam sm 16 MB Rama. Sej zdej sem se spomnu, da ko sem mel 32, da mi to ni delal. tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12639 (9762) | marflor |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13889 (10775) | GnuceLee |
» | Microsoft vam legalizira piratske Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6001 (6001) | Gigabit |
» | Problemi z računalnikom..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (953) | tx-z |
» | tezave z Radeon 9000proOddelek: Strojna oprema | 1556 (1372) | ali3n |