Forum » Loža » 200 EUR v žepu - kako porabiti?
200 EUR v žepu - kako porabiti?
Blazz ::
Recimo...imam 200 EUR, ki bi jih rad takoj, zdele potrošil. Impulzivni nakup. Brez špecerije, darovanja in oblek.
Kaj naj si kupim? Kakšna dobra ideja?
jaz ti prodam 1 kubik zraka, na ZS ti dam moj TRR pa nakaži. Potrošil boš, impulzivno bo, brez špecerije, darovanja in oblek.
get the point?
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Tilen ()
Pepito ::
ti še kar naprej razmišljaj za kaj bi porabil,nič ne sprašuj,ko bo prav caj ga boš še mogoče imel premalo
Rok Woot ::
Reinvestirej v znanje
https://www.udemy.com/
ipd..
Hmm vpisal "genetic engineering" pa kr eni rezultati, neki za programere spletnih strani...
Drugače pa, pojdi na kako dobro kosilo v kako dobro restavracijo, z punco/ženo oziroma če le te nimaš z dvema puncama ali več.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
blink ::
Recimo...imam 200 EUR, ki bi jih rad takoj, zdele potrošil. Impulzivni nakup. Brez špecerije, darovanja in oblek.
Kaj naj si kupim? Kakšna dobra ideja?
Kupi si doživetje. Najemi Teslo S za tri ure oz. 200km, zapelješ se do morja na kavo (2eur) in nazaj. Najem te košta 183eur, 15eur pa ti ostane še za kosilo ko prideš nazaj v LJ.
111111111111 ::
Vitez ::
Če težko do seksa prideš, kot marsikateri geek tukaj, si kupi kurbo, za ta denar boš imel ene 2 uri seanse po moje.
Samson ::
Ni se sekiral. Je ponucu ze zdavnaj glede na datum :O)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Falcondor ::
Ojoj kolko prepiranja
če mene uprašaš kupi kšen dober nož ki ti bo dolgo trajal so kr uporabni če ga maš pri sebi kšen lep benchmade al pa leatherman...
če mene uprašaš kupi kšen dober nož ki ti bo dolgo trajal so kr uporabni če ga maš pri sebi kšen lep benchmade al pa leatherman...
=unique signature=
bajsibajsi ::
harmony ::
Najbrz je kupil bitcoine, jih pozabil in jih pred kratkim prodal. Sedaj mu ga pa drkajo kurbice na kaksni jahti sred karibov.
pixelzgaming ::
bi šlo skoraj vse za tehničnega
Komp: 2600X | 16GB DDR4 | 500GB NVMe | 10 + 10 + 6 + 4 TB HDD | GTX 1060 6GB
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine
feryz ::
Fasal bo problem,"200 evrov v žepu - kako porabiti".
Verjetno bo odprl novo temo vezano na to.
Verjetno bo odprl novo temo vezano na to.
tikitoki ::
Unknown_001 je izjavil:
kupi si pamet... namesto da daš teh 200€ na stran za ''hude čase'' , bi ti brezglavo zapravljal...
podari jih npr. družini, ki jih nujno potrebuje...
Sej je njegov denar. Ne vem kaj se kurčiš čez njega. Oprost ampak me pa prov pogreje ko naletim na ljudi ki se kurčijo čez tuj denar. Sej, najboljš po tej logihi si nihče ne bi smel nič privoščit, vsi bi se mogl sami seb smilit. S svojim denarejm delaj kakor hočeš druge pa pusti pri miru. Denar itak mora krožit, če ne sistem propade.
Zakaj se ti kurcis? Cisto legitimen odgovor na butasto in verjetno trolasto vprasanje.
Bellzmet ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Nemčiji aretirali slovenskega obsojenega hekerja Matjaža Škorjanca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 19349 (11499) | poweroff |
» | So darilne kartice ena velika potegavščina? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13593 (11572) | 111111111111 |
» | Dirka do dna: kje bo Amazon gradil drugi sedežOddelek: Novice / Ostale najave | 11164 (9214) | Fritz |
⊘ | Kako zapraviti 1500 eur "za dušo"? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18616 (12236) | dzinks63 |
» | Če bi zadeli na lotu...Oddelek: Loža | 8364 (7084) | innerspace |