» »

Dell monitor garancija

Dell monitor garancija

snooze77 ::

Pozdravljeni, kupil sem dell-ov monitor s strani funtech. Zanima me sledeče. Zraven nisem dobil slovenskih papirjev ampak dvojne v različnih jezikih. Na prvem papirju je jezik iz območja ukrajine,rusije ipd. Na njem se mi zdi, da je napisano nekaj v zvezi s specifikacijami monitorja. Drugi papir (sklepam, da je to garancijski list) pa je napisan v turščini. Na njem je žig za katerega predvidevam, da je namenjen garanciji. Zdej ne vem kk je to nareto ampak se mi zdi, da bi moral zraven dobiti papirje v slovenskem jeziki oz. papirje, ki so v večih jezikih. Na nobenem od papirjev ni naveden rok garancije(na funtech strani in uradni strani piše 3 leta). Skrbi me kako bo z garancijo če se kaj pokvari. Sem poizkusil monitor najdti na uradni strani dell-a vendar mi pri avtomatski zaznavi ne najde monitorja s to serijsko številko.

Ima kdo kakšne izkušnje z mojo situacijo?

Lp

TOP ::

Sej račun imaš predvidevam preko njega reklamiraš pri Slovenskem uvozniku.

BlaY0 ::

Zadaj na monitorju imaš t.i. "Service Tag". Na Dell portalu poišči servisne strani, se registriraj in "prijavi" monitor s tem Tag-om. Potem bi moral videti podatke o garanciji in podobno. Če tega ni, potem garancijo lahko uveljavlaš samo direktno pri prodajalcu, tako da boš nucal vsaj račun. Lahko pa pokličeš na PRO Servis (FMC) in se tam pozanimaš - oni so pooblaščeni servis za Slovenijo se mi zdi.

snooze77 ::

BlaY0 je izjavil:

Zadaj na monitorju imaš t.i. "Service Tag". Na Dell portalu poišči servisne strani, se registriraj in "prijavi" monitor s tem Tag-om. Potem bi moral videti podatke o garanciji in podobno. Če tega ni, potem garancijo lahko uveljavlaš samo direktno pri prodajalcu, tako da boš nucal vsaj račun. Lahko pa pokličeš na PRO Servis (FMC) in se tam pozanimaš - oni so pooblaščeni servis za Slovenijo se mi zdi.

Hvala za odgovor. Sem že gledal za ta "Service tag" ampak ga ni(24 ali manj nimajo tag-a). Bom poklical na servis in se pozanimal.

Lp

gddr85 ::

poglej na škatli od monitorja, je tudi tam lahko tag koda

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

27" monitor (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7021992 (14180) scipascapa
»

nakup monitorja

71060 (957) mtosev
»

dell 2709w - zelena črta

Oddelek: Pomoč in nasveti
202494 (1337) Gregec
»

Upravičen do garancije?

Oddelek: Zvok in slika
364176 (3262) BlaY0
»

tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )

8615448 (9912) lambda

Več podobnih tem