Forum » Pomoč in nasveti » Dell monitor garancija
Dell monitor garancija
snooze77 ::
Pozdravljeni, kupil sem dell-ov monitor s strani funtech. Zanima me sledeče. Zraven nisem dobil slovenskih papirjev ampak dvojne v različnih jezikih. Na prvem papirju je jezik iz območja ukrajine,rusije ipd. Na njem se mi zdi, da je napisano nekaj v zvezi s specifikacijami monitorja. Drugi papir (sklepam, da je to garancijski list) pa je napisan v turščini. Na njem je žig za katerega predvidevam, da je namenjen garanciji. Zdej ne vem kk je to nareto ampak se mi zdi, da bi moral zraven dobiti papirje v slovenskem jeziki oz. papirje, ki so v večih jezikih. Na nobenem od papirjev ni naveden rok garancije(na funtech strani in uradni strani piše 3 leta). Skrbi me kako bo z garancijo če se kaj pokvari. Sem poizkusil monitor najdti na uradni strani dell-a vendar mi pri avtomatski zaznavi ne najde monitorja s to serijsko številko.
Ima kdo kakšne izkušnje z mojo situacijo?
Lp
Ima kdo kakšne izkušnje z mojo situacijo?
Lp
BlaY0 ::
Zadaj na monitorju imaš t.i. "Service Tag". Na Dell portalu poišči servisne strani, se registriraj in "prijavi" monitor s tem Tag-om. Potem bi moral videti podatke o garanciji in podobno. Če tega ni, potem garancijo lahko uveljavlaš samo direktno pri prodajalcu, tako da boš nucal vsaj račun. Lahko pa pokličeš na PRO Servis (FMC) in se tam pozanimaš - oni so pooblaščeni servis za Slovenijo se mi zdi.
snooze77 ::
Zadaj na monitorju imaš t.i. "Service Tag". Na Dell portalu poišči servisne strani, se registriraj in "prijavi" monitor s tem Tag-om. Potem bi moral videti podatke o garanciji in podobno. Če tega ni, potem garancijo lahko uveljavlaš samo direktno pri prodajalcu, tako da boš nucal vsaj račun. Lahko pa pokličeš na PRO Servis (FMC) in se tam pozanimaš - oni so pooblaščeni servis za Slovenijo se mi zdi.
Hvala za odgovor. Sem že gledal za ta "Service tag" ampak ga ni(24 ali manj nimajo tag-a). Bom poklical na servis in se pozanimal.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 27" monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21992 (14180) | scipascapa |
» | nakup monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1060 (957) | mtosev |
» | dell 2709w - zelena črtaOddelek: Pomoč in nasveti | 2494 (1337) | Gregec |
» | Upravičen do garancije?Oddelek: Zvok in slika | 4176 (3262) | BlaY0 |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15448 (9912) | lambda |