Forum » Pomoč in nasveti » Kopiranje besedila iz PDF dokumenta
Kopiranje besedila iz PDF dokumenta
kozjakovec ::
Večkrat pretvorim izpolnjen dokument ustvArjen v enem od brskalnikov v PDF obliko in ga nato shranim. Ko naslednič ponovno izpolnjujem obrazec v brskalniku, sem določen del besedila enostavno kopiral iz PDF dokumenta in ga po potrebi popravil(s tem sem si prihranil veliko časa). To je šlo brez težav do pred kratkim, ko se besedilo iz PDF dokumenta ni dalo več kopirati. Opazil sem, da del besedila v obrazcu, ki sem ga hotel kopirati svetlejše barve, kot preostanek . Zakaj?
b3D_950 ::
To si pa tako napisal, da nisi nič napisal.
Če te prav razumem, odpreš eno spletno stran kjer izpolneš neka polja/okenčke in nato natisneš to stran v PDF, potem ta PDF odpreš in kopiraš podatke iz tega PDFja nazaj na spletno stran?
Če te prav razumem, odpreš eno spletno stran kjer izpolneš neka polja/okenčke in nato natisneš to stran v PDF, potem ta PDF odpreš in kopiraš podatke iz tega PDFja nazaj na spletno stran?
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
kozjakovec ::
Mogoče res komplicirano napisano, v bistvu je tvoja ugotovitev točna, s tem da iz PDF-a kopiram podatke v nov obrazec v spletni strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kozjakovec ()
b3D_950 ::
Za začetek...preveri katere programe uporabljaš in/ali se je v tem času ta program slučajno posodobil na novejšo verzijo in ti zato deluje drugače kot prej.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDF to WORDOddelek: Pomoč in nasveti | 3401 (2569) | b3D_950 |
» | PDFreaders.org tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14412 (12754) | opeter |
» | Excel - Pdf v ozadju in pisanje čez pdf - možno?Oddelek: Programska oprema | 2904 (2650) | Blindeye |
» | [Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?Oddelek: Programska oprema | 2050 (1950) | opeter |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5423 (4864) | Loki |