Forum » Slo-Tech » Neizkoriščen disk
Neizkoriščen disk
slavc ::
Hojla!
Imam disk 20GB razdeljen na dve particije(po 10GB),zanima me zakaj ne morem izkoristiti cele particije ampak samo cca 50%,ker mi javi da je disk full
mam 400 celerona plata bxcell
p.s.Sorry ce je ta tema že obdelana
Imam disk 20GB razdeljen na dve particije(po 10GB),zanima me zakaj ne morem izkoristiti cele particije ampak samo cca 50%,ker mi javi da je disk full
mam 400 celerona plata bxcell
p.s.Sorry ce je ta tema že obdelana
LP Slavc
- zaklenil: Sergio ()
darh ::
a si ti mal forum zgrešu ??
a si probou že sformatirat particijo ? pomaga ? kaj pa nanovo naredit particij.. to bi mogl delat... ker file system pa mas ?
a si probou že sformatirat particijo ? pomaga ? kaj pa nanovo naredit particij.. to bi mogl delat... ker file system pa mas ?
Excuses are useless! Results are priceless!
OZZY ::
Vprašanje? Kok maš placa na vsaki od particij zdej, ko maš gor naložene stvari.
Ti maš sicer 20GB disk,kot pa kot si reku je razdeljen na 2x10gb. Če ti javi ,da je placa premal potem si zapolnil eno particijo. Katero moraš ti vedeti. Zapolnil si 10GB in ne 20Gb. Na drgi particiji imaš ziher še plac. Najbolj je tako, da zbrišeš drugo particijo in formatiraš disk kot celoto tako, da boš imel samo eno particijo ali disk formatiran kot celoto. To pa je 20Gb. pOtem pa ti ne b tako hitro reklo, da maš premal placa. (Npr. jest mam 6,5Gb disk razdeljen na particije 1+4+1 Gb-na prvi mam os plus programe, na drugi igre na tretji pa razne backup stvari in kak programček).
Ti maš sicer 20GB disk,kot pa kot si reku je razdeljen na 2x10gb. Če ti javi ,da je placa premal potem si zapolnil eno particijo. Katero moraš ti vedeti. Zapolnil si 10GB in ne 20Gb. Na drgi particiji imaš ziher še plac. Najbolj je tako, da zbrišeš drugo particijo in formatiraš disk kot celoto tako, da boš imel samo eno particijo ali disk formatiran kot celoto. To pa je 20Gb. pOtem pa ti ne b tako hitro reklo, da maš premal placa. (Npr. jest mam 6,5Gb disk razdeljen na particije 1+4+1 Gb-na prvi mam os plus programe, na drugi igre na tretji pa razne backup stvari in kak programček).
Sergio ::
To ni za v ložo! Kolikokrat moramo to še povedati?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko particijOddelek: Pomoč in nasveti | 4829 (4334) | inbox |
» | Velikost particije za VistoOddelek: Operacijski sistemi | 4958 (4348) | Tr0n |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6084 (5197) | bajsibajsi |
» | koliko placa za windowseOddelek: Operacijski sistemi | 1727 (1459) | bobby |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6357 (4919) | Doman |