Forum » Pomoč in nasveti » pregrevanje prenosnika toshiba l855
pregrevanje prenosnika toshiba l855
jozi123 ::
Lep pozdrav!
Imam velik problem, prenosnik se mi pregreva in po parih minutah vgasne. Lepo sem ga spihav, da nebi poškodoval ventilator ampak od takrat mi nagaja.
Prenosnik je star 1leto ne najdem pa nobenih papirjev ker sem jih očitno nekam vrgo. Kupljen je bil v harvey norman ampak zdaj mene zanima kaj naj naredim?
Hvala za pomoč!
Imam velik problem, prenosnik se mi pregreva in po parih minutah vgasne. Lepo sem ga spihav, da nebi poškodoval ventilator ampak od takrat mi nagaja.
Prenosnik je star 1leto ne najdem pa nobenih papirjev ker sem jih očitno nekam vrgo. Kupljen je bil v harvey norman ampak zdaj mene zanima kaj naj naredim?
Hvala za pomoč!
popster ::
Kupi podstavek za hlajenje, nato nastavi klimo na sobno temperaturo in lahko delaš stress test z mrežnim računanjem najboljše folding@home da vidis ce se še vedno pregreje.
solatko ::
jozi123 - S pihanjem si prah, ki je bil v prenosniku zbil na režo za izhod vročega zraka. Boš pač moral prenosnik toliko razdreti, da prideš do ventilatorja, ga odstraniš in umakneš trak prahu iz rež.
Delo krepa človeka
MIHAc27 ::
http://support.toshiba.com/warranty
Tukaj vpiši serijsko. Če ti reče, da je še v garanciji, ne rabiš nobenih papirjev, samo nesi na uradni servis (v LJ Acord 92). Ne bi smeli komplicirat.
Če je izven.. pa ja, razdret toliko, da se dobro spiha. Hladilne podloge so tudi zakon, ampak spihat bi bilo vseeno fino kvalitetno.
Tukaj vpiši serijsko. Če ti reče, da je še v garanciji, ne rabiš nobenih papirjev, samo nesi na uradni servis (v LJ Acord 92). Ne bi smeli komplicirat.
Če je izven.. pa ja, razdret toliko, da se dobro spiha. Hladilne podloge so tudi zakon, ampak spihat bi bilo vseeno fino kvalitetno.
Zdravo, ja sn ga lepo rastavo sploh ni problem, ampak mi pa ne deluje glavni ventilator ker je bil zablokiran ampak sem ga popravil in še vedno se ne vrti. Mislim da sn ga uničil z pihanjem. A ve kdo kje bi dobil novega?
solatko ::
jozi123 - Boš vedel za drugič, zakaj obstojajo zobotrebci. Pred spihovanjem se vedno fixira ventilatorje, na katerikoli napravi, ki se hladi na ta način.
Poizkusi na servisu.
Poizkusi na servisu.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
Zrihtano, sam sn rastavil ventilator ga lepo spihal in nazaj sestavil zlepil pa stvar deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilator za laptopOddelek: Strojna oprema | 1815 (1205) | solatko |
» | Win 8/8.1/10 hropeče, Kubuntu blesteče?Oddelek: Operacijski sistemi | 5016 (3925) | Siddh |
» | glasen prenosnik in visoka temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3019 (2833) | BorutK-73 |
» | PregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 7164 (6166) | MasterTade |
» | Vzdrževanje ventilatorjev v PC-juOddelek: Pomoč in nasveti | 2872 (2834) | solatko |