Forum » Pomoč in nasveti » Obnova podatkov na zunanjem trdem disku
Obnova podatkov na zunanjem trdem disku
Loaded ::
Zdravo,
na zunanjem trdem disku so se mi izbrisale slike (ali prepisale - ne vem točno). Mislim da je vzrok program KLS Backup 2011, s katerim sem vsak teden sinhroniziral določene dokumente iz računalnika na trdi disk v eno določeno mapo (slike so bile zunaj te mape).
V glavnem, slik ni več, zanima pa me, kako jih lahko obnovim? Poskusil sem s programom Recuva, ki pravi da najde ogromno file-ov, da pa ne ustrezajo filtru (čeprav sem dal All files in mu pokazal v kateri mapi naj išče). Poskusil sem še s programom Wondershare Data Recovery (ki mi izgleda skoraj isto kot Recuva), ter s programom Asoftech Data Recovery, ki pa je delal celo noč, sicer našel nekaj datotek, vendar nobena od jnih ni bila prava.
Lahko poskusim s katerim drugim programom, oziroma obstajajo kakšni drugi načini? V poštev pride tudi kakšno podjetje, ki se ukvarja s tem v Sloveniji, da jim pošljem disk, če mi samemu ne uspe obnoviti podatkov.
Hvala.
na zunanjem trdem disku so se mi izbrisale slike (ali prepisale - ne vem točno). Mislim da je vzrok program KLS Backup 2011, s katerim sem vsak teden sinhroniziral določene dokumente iz računalnika na trdi disk v eno določeno mapo (slike so bile zunaj te mape).
V glavnem, slik ni več, zanima pa me, kako jih lahko obnovim? Poskusil sem s programom Recuva, ki pravi da najde ogromno file-ov, da pa ne ustrezajo filtru (čeprav sem dal All files in mu pokazal v kateri mapi naj išče). Poskusil sem še s programom Wondershare Data Recovery (ki mi izgleda skoraj isto kot Recuva), ter s programom Asoftech Data Recovery, ki pa je delal celo noč, sicer našel nekaj datotek, vendar nobena od jnih ni bila prava.
Lahko poskusim s katerim drugim programom, oziroma obstajajo kakšni drugi načini? V poštev pride tudi kakšno podjetje, ki se ukvarja s tem v Sloveniji, da jim pošljem disk, če mi samemu ne uspe obnoviti podatkov.
Hvala.
Loadeed
SimplTech ::
Loaded ::
Sem poskusil z photorec. Delal je celo noč, čas dokončanja se je povzpel na 300+ ur, vendar kot izgleda se nekje zacikla (zdi se mi kot da skače med petimi različnimi sektorji). Poskusil sem tudi tole:
http://forum.cgsecurity.org/phpBB3/phot...
vendar se mi zdi da sploh ne upošteva tiste številke ki jo vpišem notri.
http://forum.cgsecurity.org/phpBB3/phot...
vendar se mi zdi da sploh ne upošteva tiste številke ki jo vpišem notri.
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4828 (4021) | AC_DC |
» | neberljiva micro sd karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1566) | HighBane |
» | Program za obnovitev zbrisanih datotek za XPOddelek: Programska oprema | 1656 (1435) | hmm23 |
» | Kako do izbrisane Word datoteke??Oddelek: Pomoč in nasveti | 791 (704) | z00s |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2591 (2139) | 69charger |