Forum » Programska oprema » Ads by AntiAdBlocker **HELP
Ads by AntiAdBlocker **HELP
T-Majo ::
Zdravo,
nikakor se ne morem znebiti virusa Ads by AntiAdBlocker.
Če berem po različnih tujih forumih, so zgolj reklame za noname antivirus programe, ali pa celo virusi. Zato prosim za pomoč.
Odstranil sem ves sumljiv software iz dodaj/odstrani
Odstranil sem razširitev AntiAdBlcoker iz Chroma in FireFoxa
Pregledal sem register z z kjučnimi besedami iz besede AntiAdBlocker (nič ne najdem)
Z antivirusnim sem večkrat preskeniral HDD, prvič je našlo nekaj blowwara, sem odstranil, drugič pa ni več našlo ...
... vendar se mi še kar pojavljajo reklame.
Prosim za pomoč
nikakor se ne morem znebiti virusa Ads by AntiAdBlocker.
Če berem po različnih tujih forumih, so zgolj reklame za noname antivirus programe, ali pa celo virusi. Zato prosim za pomoč.
Odstranil sem ves sumljiv software iz dodaj/odstrani
Odstranil sem razširitev AntiAdBlcoker iz Chroma in FireFoxa
Pregledal sem register z z kjučnimi besedami iz besede AntiAdBlocker (nič ne najdem)
Z antivirusnim sem večkrat preskeniral HDD, prvič je našlo nekaj blowwara, sem odstranil, drugič pa ni več našlo ...
... vendar se mi še kar pojavljajo reklame.
Prosim za pomoč
konspirator ::
Je res tako težko v google vpisati "Ads by AntiAdBlocker" in pogledati prvo stran zadetkov ?
--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako hudičevo odstrani te nadležne reklame?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4141 (3047) | scipascapa |
» | Gmail začenja prikazovati slikovne oglasneOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5931 (4341) | mtosev |
» | Nasvet za dober anti-spyware, anti pop-upsOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1160) | jan01 |
» | Če ne gledate reklam, ste tatoviOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2479 (2479) | TheD |
» | težave s prikazomOddelek: Slo-Tech | 1198 (932) | Thrivial |