Forum » Operacijski sistemi » W10 - po bujenju iz spanja se računalnik nekako znova zažene
W10 - po bujenju iz spanja se računalnik nekako znova zažene
Kaj ::
Včeraj sem nekaj čaral po nadzorni plošči, da se mi računalnik ne bi več nenadzorovano zbujal iz spanja. Izklopil sem možnost, da se računalnik zbudi zaradi miške, pa da se zbudi zaradi mrežne kartice, pa izklopil sem hibridno spanje in vse podobne potencialne budilce, kolikor sem pač našel na googlu, kaj teži druge uporabnike.
A vse skupaj je povzročilo tole:
Ko dam pc v spanje ali ko gre sam na spanje in ko je v spanju nek čas (recimo več kot 5 min), se sicer sam ne zbudi več, a ko kliknem po tipkovnici, se dogaja enako in isto dolgo, kot ko ga prižgem - pojavi se bios logo, nato win logo, nato lock screen. Ko se vpisem in pridem na namizje, pa je tam vse isto, kot pred spanjem. Torej odprte strani, mape itd.
Torej po bujenju iz spanja se ponovno zaganja, kar traja predolgo, a po vpisu je na namizju vse tako kot pred spanjem. Torej se očitno ne zažene popolnoma znova.
Nič mi ni jasno. Ob tem pa se ne spomnim točno, kaj vse sem včeraj poklikal, da je sedaj tako. UPS! :P
Vem le, da v biosu nisem včeraj ničesar spremenil, a sem tam brskal za možnostmi S3, S4, S5 - neuspešno. Tudi manual pdf matične sem cel preiskal, če je kje ta možnost. No, ni je.
Specifikacije so v podpisu.
A vse skupaj je povzročilo tole:
Ko dam pc v spanje ali ko gre sam na spanje in ko je v spanju nek čas (recimo več kot 5 min), se sicer sam ne zbudi več, a ko kliknem po tipkovnici, se dogaja enako in isto dolgo, kot ko ga prižgem - pojavi se bios logo, nato win logo, nato lock screen. Ko se vpisem in pridem na namizje, pa je tam vse isto, kot pred spanjem. Torej odprte strani, mape itd.
Torej po bujenju iz spanja se ponovno zaganja, kar traja predolgo, a po vpisu je na namizju vse tako kot pred spanjem. Torej se očitno ne zažene popolnoma znova.
Nič mi ni jasno. Ob tem pa se ne spomnim točno, kaj vse sem včeraj poklikal, da je sedaj tako. UPS! :P
Vem le, da v biosu nisem včeraj ničesar spremenil, a sem tam brskal za možnostmi S3, S4, S5 - neuspešno. Tudi manual pdf matične sem cel preiskal, če je kje ta možnost. No, ni je.
Specifikacije so v podpisu.
- predlagal izbris: starboi ()
starboi ::
Je kakšen poseben razlog, da niste postavili vprašanja v namenski temi : [Windows 10] Vprašanja in težave ? Admini prosim zaprite temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se sam zbujaOddelek: Pomoč in nasveti | 1708 (1188) | nsa_ag3nt |
» | HDD ne gre v mirovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (706) | Daniel |
» | Moj računalnik ima težave z spanjem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3326 (2599) | SloBiscuit |
» | Netbook - dolgo zaganjanje iz spanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 794 (602) | Malajlo |
» | Polifazno spanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9898 (7607) | MrBrdo |