Forum » Mobilne tehnologije » Izjemno poceni nov mobitel??
Izjemno poceni nov mobitel??
GPUpoweR ::
noob96 ::
ja itak da je na-teg
p.s. če si starejši od 14 let je sramota da to sprašuješ
p.s. če si starejši od 14 let je sramota da to sprašuješ
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noob96 ()
KraitPay ::
Ah končno sem ga našel, mu bom poslal en informativni mail kje in kdaj se lahko dobiva :P, pa da vidimo :)
p.s. Vem da gre za nateg, zanima me samo, kako me bo poskusil nategniti. Baje spreminja načine plačila...
p.s. Vem da gre za nateg, zanima me samo, kako me bo poskusil nategniti. Baje spreminja načine plačila...
GPUpoweR ::
Sem mu pisal mail:
Tukaj je nekaj več informacij o mojih izdelkih, ki jih ponujam:
- Vsi telefoni so popolnoma novi, 100% originali od LG, v zaprtih škatlah. Odklenjeni in pripravljeni na vsa omrežja že v tovarni, z vsemi izvirnimi standardnimi dodatki, ki so tudi vključeni. Delujejo na katero koli sim kartico v kateri koli državi. LG zagotavlja 2 leti mednarodne garancije! Barve: metalik siva, kemarično bela. Velikost pomnilnika 32GB.
- 2 leti "LG" mednarodna garancija. To pomeni, da boste prejeli potrdilo za vsak telefon, ki ga boste kupili. Cena je nižja kot običajno, zagotavljam vam ugodno cenovno ponudbo v tem obdobju.
- Izdelke pošiljam na vaš naslov preko: DHL, FedEx, UPS. Izdelke pošiljam iz moje trgovine v Nemčiji.
Uporabljam samo Amazon storitev. S tem sistemom, boste imeli 14 dni časa za testiranje in preverjanje aparata.
Čas dobave je 2 dni, prejmete številko za sledenje poslanemu paketu. Nudim tudi brezplačno dostavo.
Če želite več informacij, se obrnite name.
S spoštovanjem,
Philipp Egger
Vprašaj kdaj pride v SLO, glede na to da je tukaj objavil oglas :) Povprašaj za ime firme in naslov, pa malo pogooglaj, me zanima kaj bo napisal meni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KraitPay ()
shadeX ::
Isto boš dobil. To je sam copy/paste.
Reči mu da se osebno zglasiš pri njemu/na naslovu njegove firme, da stestiraš aparat.
Reči mu da se osebno zglasiš pri njemu/na naslovu njegove firme, da stestiraš aparat.
Sem mu poslal mail če lahko pošlje informacije podjetja SmartBuy, TRR in naslov, kamor bom nakazal denar :P. Pač amazonu ne zaupam :)
O kakšni amazonovi storitvi je tukaj govora?
O kakšni amazonovi storitvi je tukaj govora?
NLight ::
Tale Philipp Egger mi je pa znan. 100% nateg ali ponaredek, prej nateg
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NLight ()
radmannsdorf ::
HAH getfe me je prehitel za sekundo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eBay - presenečenje v kuverti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27671 (22273) | Samson |
» | Sumljive cene na bolhi?Oddelek: Kaj kupiti | 2033 (1817) | Leprechaun |
» | SmartBuy.GmbH@gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 7958 (4742) | rACrAC |
» | Nakup Micro SD 64GB za 15€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 22544 (17159) | Fritz |
» | Bolha - nategOddelek: Loža | 5007 (2289) | gendale |