Forum » Omrežja in internet » Amis FTTH modemi
Amis FTTH modemi
AndrejO ::
Ali ima do tukaj Amis dostop na TS-jevi FTTH optiki? Po možnosti v Ljubljani.
Zanima me kateri usmerjevalnik so vam dali (Telsey, Eltek, ... nekaj tretjega) in kakšen je fizičen priklop optike (dve niti - "klasika", ena sama nit - "single-fiber", ... ali spet kaj tretjega).
Zanima me kateri usmerjevalnik so vam dali (Telsey, Eltek, ... nekaj tretjega) in kakšen je fizičen priklop optike (dve niti - "klasika", ena sama nit - "single-fiber", ... ali spet kaj tretjega).
Tilen ::
Single fiber. Dobiš Eltek ali Genexis. V primeru, da boš na kateri od novih plošč, kjer ima Telekom samo še Gigabit SFP, potem dobiš zagotovo Genexis.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
AndrejO ::
OK, to pomaga. V najslabšem primeru bom tako potreboval nov 1Gbit/s BiDi SFP namesto trenutnega 100Mbit/s, glede na to, da se Genexis priključuje "direktno". Z Eltekom še to ne.
Sicer komično, ampak sedaj moram upati še to, da me ne bodo med postopkom prestavljali iz stare na novo ploščo.
Me pa žuli za single-fiber, ker imam v dozi trenutno pricinjeno samo eno nit. Stvari se bi mi precej zakomplicirale, če bi nenadoma potreboval dve.
Sicer komično, ampak sedaj moram upati še to, da me ne bodo med postopkom prestavljali iz stare na novo ploščo.
Me pa žuli za single-fiber, ker imam v dozi trenutno pricinjeno samo eno nit. Stvari se bi mi precej zakomplicirale, če bi nenadoma potreboval dve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82456 (24861) | Tilen |
» | Mrežna povezava za veliko razdaljo?Oddelek: Omrežja in internet | 1775 (1290) | prowb |
» | WLAN brezžična kartica PCIeOddelek: Kaj kupiti | 4800 (94) | FireSnake |
» | Hitrost optikeOddelek: Pomoč in nasveti | 15513 (14111) | Dr_M |
» | Port forwardingOddelek: Pomoč in nasveti | 2851 (2657) | makaveli312 |