» »

Alternativna "zdravljenja" raka

Alternativna "zdravljenja" raka

l0g1t3ch ::

Če se komu bolj podkovanemu v kemiji in bilogoji da utemeljeno pokazat na vse ustrelene kozle v naslednjem članku bi bil hvaležen.
http://www.holist.eu/budwig.html

Sem precej googlal okoli sami diete in rezultati se strinjajo da je vse skupaj blažev žegen. Tako da bolj me zanimajo preostale neumnosti s kateremi opletajo v članku na dani povezavi, kot npr. pisanje o uničenem električnem polju maščobnih molekul.

Magic1 ::

Po moje je vse BS, vendar ne smeš podcenjevat placebo učinka. Bolš karkoli, kot pa obupanost, če znanost tvigne roke nad tabo.
Magic

innerspace ::

V bistvu ni potrebe, po znanstvenih standardih bi moralo to biti v clanku pojasnjeno.
Ker ni, lahko komot reces BS.

Ali kot bi rekel pokojni Hitchens:
What can be asserted without evidence, can also be dismissed without evidence.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Zgodovina sprememb…

l0g1t3ch ::

Kaj češ rečt na take neumnosti.

http://www.bodieko.si/marelice-proti-ra...

Nasprotniki vitamina B 17 imajo dober izgovor: ta snov namreč vsebuje cianid, ki je na slabem glasu kot modra galica (bakrov sulfat s kristalno vodo) in je strupen. A dejstva govorijo drugače: še nikdar ni nihče umrl ob uživanju vitamina B 17. Ta snov je namreč zelo "inteligentna". Dr. Krebs je ugotovil, da B 17, ki ga vsebujejo marelice, sestoji iz ene molekule hidrogencianida (modra galica), ene molekule benzaldehida (sredstvo proti bolečinam) in dveh molekul glukoze (grozdni sladkor, monosaharid). Obe prvi snovi sta močna strupa, ki sama lahko povzročita smrt. Njuna kombinacija znotraj vitamina B 17 pa je stabilna, kemično neaktivna in nestrupena. To spojino lahko stre samo encim beta-glukozidaza. Ta encim je sicer prisoten v vsem telesu, na tistih mestih pa, kjer so se stvorile rakave celice, se nahaja v ogromnih količinah. Beta-glukozidaza razpara molekulo B 17 na tistem mestu, kjer se je stvoril rak. Oba strupa se sinergetsko spojita in s tem ustvarita superstrup, ki je nekajkrat močnejši, kot sta obe snovi v izoliranem stanju. Zahvaljujoč selektivni strupenosti molekule B 17 zadane rakavo celico kemična smrt. Encim rhodaneza prevzame pri tem nadzorno funkcijo. V telesu ga je zelo malo po celem telesu, ni ga pa tam, kjer so se naredile rakave celice! Ko B 17, ki ga dobimo, ko zaužijemo marelice oziroma njihova jedrca, pride v stik z zdravimi celicami, rhodaneza razstrupi cianid (iz modre galice) in oksidira skupino benzaldehidov, kar seveda pomeni, da B 17 postane aktiven z zelo ostro natančnostjo samo na mestih, ki jih je napadel rak, ne pa na zdravem tkivu. Oba stranska produkta, ki nastaneta kot reakcija z rhodanezom - namreč tiocianat in benzojeva kislina -, pa celo obogatita zdrave celice s hranilnimi snovmi. Če pa je teh snovi preveč, se izločajo z urinom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: l0g1t3ch ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi pristop k boju z rakom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
13022880 (12527) Spy
»

Kako si zamišljate evolucijski razvoj človeka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
12912025 (9339) Massacra
»

Ve kdo kaj o novem zdravljenju raka?

Oddelek: Znanost in tehnologija
172624 (533) Gladi
»

Mandlji cianid

Oddelek: Znanost in tehnologija
266822 (5863) Okapi
»

Kemoterapija = mumbo jumbo?

Oddelek: Problemi človeštva
4417507 (15052) grex

Več podobnih tem