» »

Čudna telefonska +813000001

Čudna telefonska +813000001

KeCko ::

+813000001

Je že kdo imel klic iz te ali podobne telefonske številke ali pa se mu sanja za kaj bi šlo?

Po pregledu mednarodnih št. bi lahko bila ali japonska ali pa neka indonezijska zadeva. Več od tega mi ni uspelo izbrskati. Glede na ves bavbav o klicanju čudnih številk se na takšne ne javljam.

nikjozo ::

Kaj pa če te je sam japonski cesar imel za prestolonaslednika in ti mislil podariti vse imetje? Ali pa kak indonezijec ponuja miljone za tvoje kolo na Bolhi? Vidiš kaj zamujaš :)

Mitch ::

Morda ti pa kakšna domačinka želi sporočiti, kjer si bil na dopustu, da boš kmalu postal očka...:D

Machete ::

Ja scam. Hočjo da investiraš na Honkgkoško boro ipd.. Tako vztrajno, da kljub izredno nevljudnemu hebanju mater vseeno še kličejo in ro na par minut. Ob omembi policije in operaterja ponehajo. Samo prekini, ce se ponavlja. Ali pa dvigni 5x zapiši čas in datum in posreduj dopis operaterju za blokado.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

KeCko ::

Kljub temu, da mogoče res izpuščam možnost podedovanja bajnega bogastva raje preverim. Klic je bil na številko podjetja in ker je bilo nekaj poslovanja s tujino pač več glav več ve in ker se mi zdi številka malo kratka za tujino vseeno raje preverim, če ne gre mogoče za kakšnega ip operaterja ali kaj podobnega.

eric_cartman ::

Sploh mi ni jasno kako pridejo do teh cifer. Jst je nimam objavljene nikjer na internetu.. Torej.. Kaj sprobavajo kar tako malo??

#000000 ::

sej ne pridejo, vzamejo nabor od recimo +386 in kličejo vse, pa itak je to avtomatika nič drugega, ne mislš valda da nekdo dejanko tam čaka, še slušalke verjetno nima ampak samo PC in zažene skripto in to je to.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Machete ::

Moj primer je bil isto na stacionarno številko v firmi. Pomoje gledajo kak register oz imenik in upajo, da dobijo nekoga ki ima denar in nič v glavi. Kar je kar redka kombinacija sicer.. Samo vseeno bolje kot na random Micke klicat.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

#000000 ::

Ne ne nč ne gledajo, samo poženejo skripto ali morda celo imajo program, samo določijo parametre in enter, zadeva kliče vsako cifro samo da dobi potrjen konekt, ali morda celo dvakrat pozvoni (bajvečkrat samo enkrat)

Takrat ko jih ti pokličeš nazaj pa so svoje dosegli, lahko da ta operater zaračunava zalo visok znesek samo za posredovanje klica, tako da niti ni nujno da kdo dvigne na oni strani, dovilj je da zazvoni, lahko pa gre za kako 090 cifro ali podobno bilokje na svetu. Tako da v bistvu ta ki te kliče ni niti nujno na japonskem, teretično bi lahko bil celo za isto mizo s tabo :)

eric_cartman ::

Ne razumem zakaj že po parih prijavah neke številke, mobilni operaterji v celoti ne blokirajo mobilni dostop prijavljene telefonske številke v slovenska omrežja??...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
582577954 (6786) Nikonja
»

Nekdo kliče vsak dan

3738343 (34077) tomaz-
»

Irce nadleguje slovenska telefonska prevara (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5031798 (28522) AndrejO
»

Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6413878 (12238) amigo_no1
»

Mobitelov študentski paket: pazite, kam kličete !

284403 (3428) ahac

Več podobnih tem