Forum » Pomoč in nasveti » Govor za iphone
Govor za iphone
tiltech ::
Lp!
Če bi mi lahko kdo ustregel, ki ima Iphnoe 4 ali 5. Nimam kje testirati voiceoverć Funkcijo v nastavitvah, da začne iphone govoriti. Rad bi testiral, če podpira češko slovaški govor. Ne jezik pisanja, amapak govor. Vse ostane isto, samo sporočila bi bral slovensko. Pa če bi nato šel po menijih in videl, kako gladko ali se kaj zatika. Naj bi bral lepo, edino zanke v svojem jeziku.
Bil bi zelo hvaležen, če bi mi hotel kdo to testirat. Če pa telefon ne podpira češkega jezika, se pa da dodatno naložiti, ko sem izvedel.
Hvala za pomoč.
Če bi mi lahko kdo ustregel, ki ima Iphnoe 4 ali 5. Nimam kje testirati voiceoverć Funkcijo v nastavitvah, da začne iphone govoriti. Rad bi testiral, če podpira češko slovaški govor. Ne jezik pisanja, amapak govor. Vse ostane isto, samo sporočila bi bral slovensko. Pa če bi nato šel po menijih in videl, kako gladko ali se kaj zatika. Naj bi bral lepo, edino zanke v svojem jeziku.
Bil bi zelo hvaležen, če bi mi hotel kdo to testirat. Če pa telefon ne podpira češkega jezika, se pa da dodatno naložiti, ko sem izvedel.
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsi jeziki zmorejo 39 bitov na sekundoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7629 (5051) | Markoff |
» | Firefox 16 - sesuvanje programaOddelek: Programska oprema | 1178 (976) | kabana |
» | Chrome ne bo več podpiral H.264, le WebM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 31158 (26545) | Icematxyz |
» | [java]parseInt težavaOddelek: Programiranje | 1030 (933) | fiction |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4201 (2539) | boss98 |