Forum » Omrežja in internet » PHP news scripta
PHP news scripta
darh ::
ja zgleda da res ane... jest nism kej prevec gledou, ker mam svojo skripto za novice - zNews, ki itak ROX... hehe.......
mal se pobrskej, sej znas ?
mal se pobrskej, sej znas ?
Excuses are useless! Results are priceless!
Elemen_T ::
Te zadeve prikaze SSI. Server Side Include.
Poglej...jaz ti ne morem rect kateri fajl moras klicat preko SSIja...preberi si tutorial ki si ga verjetno dobil zraven.
lp
Poglej...jaz ti ne morem rect kateri fajl moras klicat preko SSIja...preberi si tutorial ki si ga verjetno dobil zraven.
lp
ti bom šu fejst na roko pa pol enkrat popoldne zdownlowdow skripto pa jo prechekirou...
stay tuned...
stay tuned...
ja sj tm mas use kr rabs... mal bos mogu PHP nastudirat.. ne prevec.. sam mal.. tolk da bos vidu kako in kaj... zdej verjetn mas design - kako bo zgledala novica v unmu fajlu, k do njega dostopas k hoces mail prebrat...
se bom pol posvet.. no time @ the moment...
se bom pol posvet.. no time @ the moment...
edmund ::
Ej, #13, kak server je kelt.si? Tak na prvi pogled je kar cool, tudi servis zgleda kar OK. Kaj praviš?
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
Lara-K ::
Jest mam tud plac na klet.si, in je kr good streznik, sam vcasih majo sranje s mysql in php, pol mi pa forum ne dela. Se pa izboljsuje, je pa kr good, pa full pocen.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10691 (9335) | Nerdor |
» | php ali cgi forum???Oddelek: Programiranje | 2527 (2267) | lordgreg |
» | PHP ?Oddelek: Programiranje | 1388 (1130) | poldi |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5452 (4869) | bzagozen |
⊘ | PHP news posting scripta!Oddelek: Programiranje | 1959 (1690) | Lara-K |