» »

PHP news posting scripta!

PHP news posting scripta!

Lara-K ::

Rabim eno php news scripto za postat novice, pa ne najdem nobene dobre. Probala sm ene par gor dat sam se zapisujejo v txt jest bi pa rada da se na html stran da lahko oblikujem, one druge k sm nasla so ble pa cist grde, pa ene par mi sploh ni hotl delat. Ce kdo ve kaksno dobro scripto nej mi pove url.

Sam ce mi boste dal kaksno zakomplicirano za postavt, mi pol se kdo nej pomaga gor postavt!>:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
  • zaklenila: Lara-K ()

lordgreg ::

je tale v mojem podpisu na prvi strani dovolj dobra?

Lara-K ::

Ja cist good, tako bi jest tud, dej mi url al pa mi sendi na email. Pa ce mi ne bo slo mi lohk tud pomagas postavit?!:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

XCT ::

Lara-K naj te opozorim !



Tudi jaz sem prejšnji teden iskal news skripto. Seveda se mi je kot tebi ponudil LORDGreg, češ kakšno ima na svoji strani in če rabim pomoč naj se javim (ja saj je full dobra). Ko pa sem mu poslal mail, če mi jo pošlje, mi je odpisal, da ni zastonj in da mi jo proda za 5K Sit. Ponudil sem mu kak CD za zamenjavo pa ni hotel.



Samo tolko, da se ve kakšni so med nami.



No našel sem drugo malo slabšo ampak je O.K.

naslov maš tu : Link



Upam, da sem ti bil v pomoč.



LORDGreg shame on you!
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

lordgreg ::

ClubArt.. želel si zamenjavo, ker je bila težavica v denarju.. no,.. kar imaš ti na cdjih jaz ne potrebujem, zato pač to ne pride v poštev. tega seveda ne bi rabil obešati na veliki zvon, saj kot kaže, ti meni ponujaš piratske cdje jaz pa tebi perfektno news php skripto! ;((

XCT ::

Nikoli nisem rekel, da gre za piratske cd-je.

Pa saj ne gre za to. Malo me je razjezilo, ker si mi ponudil pomoč, potem pa ko sem hotel tvojo pomoč pa si mi napisal PLAČAJ.
Ubistvo pa si hotel samo to, da bi si ogledal tvojo stran in tvojo skripto.
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

XCT ::

Nikoli nisem rekel, da gre za piratske cd-je.

Razjezilo me je to, da si mi ponudil pomoč in ko sem jo rabil si mi napisal PLAČAJ.
Mislim pa, da je bil namen te pomoči samo, da bi me spravil na svojo stran, da bi si jo ogledal in seveda, kako deluje tvoja skripta (če je sploh tvoja).
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

XCT ::

Sorry, da je moj odgovor pokazalo dvakrat, prvič mi je javilo napako baze pa sem moral napisati še enkrat.
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

webcreator ::

Še ena zelo fajn php stvarca - še celo več kot samo news ... , phpnuke8-)
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

ilanium ::

ClubArt, ko bo konec tega trapastega maturitetnega kaosa, bom napisal eno fajn news skripto sam za naju. :)
Kapitalistični posamezniki kot je LordGREG naj se pa s svojo News scripto ugriznejo direktno v rit, vsi ste za pred zid... Fokus vrednot naše mladine je skoncentrirana samo še na denar. Evo ti zahodno kulturo...

P.S.: Itak maš pa v PHP -ju že tok stvari zastonj da je brez veze komurkol kar plačevat, samo najti je problem.

lordgreg ::

ilanium.. tako to bom povedal..

si človek, ki je lepo povedal, da je dobre stvari tudi lahko zastonj za dobit, ko pa pride, do truda nekega drugega osebka pa mrkneš in škrtariš! tako je lepo razvidno, da imaš dovolj denarja za vse, kar potrebuješ (računalnik!), ali pa si še nezrel in nimaš nikakršnih izkušenj z denarjem.

obstajajo pa drugi ljudje, ki nimajo nikakršne denarne podpore in morajo to kar hitro začeti razmišljati. tako sem tudi jaz začel.. zato te lepo prosim, da naslednjič ne steguješ tvojega (pre)dolgega jezika nad druge osebke, katerih resničnega življenja sploh ne poznaš..

darh ::

my 100% support is on LORDGreg's side !
Excuses are useless! Results are priceless!

whatson ::

z LordGregom se strinjam... z nekim si človek more zaslužit... eden izmed načinov je prodajanje intelektualne lastnine...
pač... skripta ma svojo ceno... na tebi pa je če za njo plačaš, ali pa iščeš dalje...

je pa res da je news skripta precej razširjena in je ni lih težko sestavit...

XCT ::

Prosim fantje ne se prepirat.

Mi je žal, da sem vseskupaj sploh omenil!!!
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

Lara-K ::

ClubArt thanks za link, sam rada bi tako scripto k se novice postajo na prvo stran, sej sm ze ene par nasla, sam mi niso ble vsec. LorGreg seveda men ni nc reku da ce placam, sicer tako al tako ne bi ker je veliko script na netu zastonj, res da je nism se nasla dobre, sam vse ob svojem casu. Nasla sm pa ze precej skript sam ene par mi ni ratal postavit, ene par je pa bad zgledal, tko da se zmeri iscem. Ce so pac ljudje tuki k nocjo pomagat njihova stvar, v zivljenu se vse samo vrne...>:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

lordgreg ::

Ce so pac ljudje tuki k nocjo pomagat njihova stvar, v zivljenu se vse samo vrne...


poslušaj lara.. glede na to, da si stara čez 20.. me prav zanima, kakšne življenjske izkušnuje si ti prestala.. ne ti meni: "se vse samo vrne", saj se meni že vse življenje vrača.. in zakaj si rekla, da nočem ljudem pomagat?? sem kje kazal to, da nočem komu pomagat? kaj pa delam s tem, ko odpisujem na vprašanja.. a ni to pomoč? tudi tebe bi lepo prosil, da najprej razmisliš, kaj boš napisala in šele nato zadevo napišeš.. si s tem, ko si blatila mojo pomoč, neznano tebi doživela kakšno zadovoljstvo? mogoče orgazem?

Povej nam.. verjetno si imela pa precej samozadovoljevalnih izkušenj (slika pove vse) --si sploh okusila slad življenja?

TinkaPinka ::

LORDGreg, daj malo umiri ti tvoje hormone.
In se malo brzdaj v svojih postih.
I am easy to please as long as I get my way.

XCT ::

LORDGreg, daj se malo umiri!

To pa je že malo čez rob.
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

BlackHole ::

To, da nekdo prodaja svojo intelektualno lastnino, je že prav, samo ne more človek pričakovat, da bo nekdo dal 5 jurjev za skripto - ki se dobi zastonj - če z njo nima namena služiti, ampak jo namerava samo uporabiti za svojo internet stran, ki bo v bistvu bolj služila obiskoval-cem kot pa uporabniku (če govorimo o news skripti).
LordGreg, rekel si da ti je Clubart ponujal piratske CD-je, kaj ti imaš dovoljenje za prodajo svoje skripte?

Lara-K ::

LordGreg nism nc rekla da noces men pomagat, a si mi slucajno dau kaksno pomoc? Sm te vrpasala pa ni bilo odgovora, hvala za tako pomoc k mi pokazes svoj sajt s tvojo skripto... Ampak zgleda da sm ti stopila na zulj ce te je tok prizadelo. A postas moje slike tle gor zato da ti ni treba vsak dan na mojo stran hodit gledat?>:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

lordgreg ::

BlackHole: kakorhitro naredim skripto oz program, je le-ta v moji lasti. vse pravice pridržane by me. mislim, da ti to daje dovoljšen odgovor

ThinkaPinka: zdaj pa še ti prosim razloži, kje pri vragu kažem na to, da je po tvojem mnenju v mojem telesu preveč hormonov? morda drugim pripisuješ svoje lastnosti?

Lara-K: takoj zatem, ko si me vprašala za pomoč, se je oglasil ClubArt in začel blatiti po meni.. zadeva je prišla do sem!

ClubArt: kaplja čez rob? ja.. začelo je pa kapljati, ko si ti začel telovaditi s tvojim jezikom, ne

Od vseh vas, ki ste odgovorili na moje sporočilo sem pričakoval vsaj malo bolj zrele odgovore in še morda malo bolj argumentirane.. vendar verjetno zahtevam preveč od vas..

Lara-K ::

Sploh se ne mislim prepirat tle gor, vprasala sm za pomoc, ce je nisi pripravljen dati, mi tud tvoje skripte ni treba kazati na svoji strani. To je tko kot da bi vrgu pesu kost, in mu dovolu samo gledat. Vprasala sm za skripto in za pomoc, takih strani k so skripte gor postavljene je malo morje, in jih ne rabim gledat. Mislim da sm dovolj jasno povedala da rabim skripto ne pa stran kjer si lahko skripto ogledujem. Sicer pa si ti ze penil vse povprek preden sm jest sploh kej povedala glede pomoci. Sliko sm pa odstranila da me ne bi slucajo kdo se obtozu zavajanja mulcev...>:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

TinkaPinka ::

LORDGreg: kje kažeš svoje hormončke? LOL
Malo poglej svoj post; tvoj komentar glede slike Lare-K prav kriči o tem. Leitunga, leitunga...

In še nekaj, LORDGreg: jočeš nekaj o bolj zrelih odgovorih drugih, sam pa pišeš v takšnem tonu, kot da bi bil kak 12-letnik. In poznam še 12-letnike, ki so sposobni zrelejših odgovorov, kot so tvoji. Malo premisli, preden kaj blekneš na tem forumu, ker drugače sledijo sankcije. Saj veš... >:D
I am easy to please as long as I get my way.

TinkaPinka ::

Ah ja: Lara-K, čestitam k prenovi slike. Mi je prav všeč tekst...>:D
I am easy to please as long as I get my way.

poweroff ::

Ne vem kaj se toliko prepirate, no? Takole bom rekel - 5k SIT za skripto ni tak denar, ce ti jo avtor pomaga nainstalirati in ti dovoli da jo poljubno spreminjas.

Sicer pa - a je kdo ze poiskusil s pogajanjem? A za 3K sit bi pa slo?

Ce pa nocete placat, imate pa se vedno googla in lahko sami poiscete kaksno rec.

BTW: da ne bo pomote - jaz podpiram cimvec free zadev. Ce kdo rabi Perl skripto za postanje novic, naj si ogleda tole: matej/team

lordgreg ::

Lara-K:

poglej punca.. s tvojim sporočilom sem opazil, da na tak način in s takimi skriptami človek ne more zaslužiti. zatorej bom naredil zadeve, kot so news manager, download counter, obični counter,... pač, kar potrebuje človek za povprečno stran.. zastonj.. upam, da boto zadovoljilo tvoje potrebe.

aja, pa da ne boste punce samo govorile, kako smo fantje napadalni in hočemo vse inše več.. poglej vajudve z (no)ThinkoPinko.. ampak upam, da se več ne bomo o tem drzali preko žic.. ne?

TinkaPinka ::

LORDGreg, jaz si želim samo, da me ljudje obravnavajo s spoštovanjem. In si želim civiliziranega pogovora. To pa je tudi vse.
In ti si meje civiliziranega pogovora prestopil s tvojim komentarjem slike od Lare.
I am easy to please as long as I get my way.

Lara-K ::

Jap, se strinjam s TinkoPinko, in mislim tocno to kar ti je ze ona napisala. Vcasih se moski obnasate kot da zenske ne bi smele sploh nc vprasat ali vedet, kot da se cesa bojite.

LordGreg: jest ti nism cist nc ocitala da zaracunavas stvari, zarad mene racuni kar hoces to je cist tvoja stvar. In verjames ali ne prav privoscim ti ce ti bi ratal s tem kaj zasluzit.

Jest sm pa sam za pomoc vprasala, seveda brezplacno, in se zmeri je nism dobila, torej ce kdo ve za news scripto, jo se zmeraj iscem.:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

lordgreg ::

TinkaPinka: kaj pa misliš, da si jaz želim? potem si predstavljaj tvojo željo, kot da bi jo jaz napisal.

TinkaPinka ::

LORDGreg: verjamem, da si želiš to, ampak potem moraš tudi druge obravnavati s spoštovanjem. Spoštovanje mora biti obojestransko. Če pa ti napadaš, pa je logično, da te drugi napadejo nazaj. Osebni napadi pač niso zaželjeni.
I am easy to please as long as I get my way.

lordgreg ::

mislim, da si dovolj spametovala.. sedaj pa bo dovolj..

TinkaPinka ::

Ah LordGreg, če ne razumeš, pač ne razumeš.
Whatever.
I am easy to please as long as I get my way.

BlackHole ::

LordGreg, odgovarjam na prejšnji post, ki si mi ga namenil; tvoja last mogoče je, samo uradno pa skripte ne moreš prodajat dokler je avtorsko ne zaščitiš, ali
jo imaš zaščiteno?

lordgreg ::

tinka.. s tem, da daješ kratke in neumne odgovor samo kažeš na to, da želiš biti na prvem mestu.. ali hočeš še kakšno zvezdico??? ccc..

Senitel ::

Pa zakaj se morate kregat pod "programiranje"??? In obenem ste že precej zašli stran od programiranja, kaj ko bi se počasi malo pomirili?

lordgreg ::

jaz odstopam od kreganja.. naj dame vidijo, da tudi mođški spol kdaj pa kdaj odstopi (od prepirov...):D

ahac ::

LordGREG:

Preberi PRAVILA!

Tam piše:

Oglaševanje kakršnekoli vrste ne sodi na forum, in tudi ne v komentarje na novice. Če želite oglaševati, si poglejte našo ponudbo. Kazen: najprej vas bomo opozorili, če to ne bo zaleglo, vas bomo razglasili za Zobato Owco™; v primeru nadaljnjih kršitev pa boste postali Gnoj™.

Lara-K
A mora bit skripta v PHP?
Jaz imam Newspro (CGI) pa sem kar zadovoljen.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Lara-K ::

Ja moj streznik podpira PHP4 pa MySQL tko da rabim news scripto neki od tega dvojega.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Uporabnik ::

no ja, če je lara prva objavla tisto sliko z tekstom pol je ona luzerka kar se spoštovanja in teh zadev tiče...

Lara-K ::

Uporabnik: ne zacenjaj spet bedarij, ce pa prej nisi vidu kaj je blo se ne oglasaj, al pa vprasi LordGrega ki je dau prej mojo sliko gor, ki ni imela nobene veze s tem postom, kasneje sm jo jest zamenjala. in prosim ce bi govorili tle o news scriptah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;((
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Lara-K ::

Pravzaprav bi blo najboljse to zaklenit, ker vidim da mulci ne znate nehat!
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Nemelk ::

ja mulci smo trmasti, ampak... sej veste kako gre naprej. ko se vsi pobotajo in ..... škoda razlagat8-)
Nemelk ™

Lara-K ::

Ok zaklenjam to, ce je kdo pripravljen pomagat, naj me emaila za news scripto.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Test Audigyjev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
504689 (4689) snejksi
»

AnarhiaTM

Oddelek: Slo-Tech
13969 (715) Paramedic

Zakup prostora na strežniku

Oddelek: Omrežja in internet
161764 (1503) Elemen_T
»

PHP ?

Oddelek: Programiranje
251317 (1059) poldi
»

vprašanja..

Oddelek: Slo-Tech
271006 (790) lordgreg

Več podobnih tem