Forum » Pomoč in nasveti » za računalničarje in bloggerje
za računalničarje in bloggerje
GUPII ::
1.ali obstaja kakšna slovenska spletna stran ki omogoča svoj blogg?
2.kateri je najboljši blogg za uporabljat po vašem mnenju?
(wordpress,tumblir,blogspot)
3.kako poteka če pride do nadlegovanja,sovražnih govorov,cyberbullying od komentatorjev. ali se na bloggih lahko izsledi ip in ali s elahko anonimce blokira?
4.in iz 3 točke me zanima-če DA,potem pomeni tudi da nekdo lahko prihaja s "statičnim" (nimam blage veze niti pojma) skratka ipjem ki se menja?
5. in iz 1 točke če obstaja slovenski blogspot page ali je tehnološko dovršen da bi mi nudil vse to kar sprašujem?
linki folk pliz...
hvala iz dna srca!!
2.kateri je najboljši blogg za uporabljat po vašem mnenju?
(wordpress,tumblir,blogspot)
3.kako poteka če pride do nadlegovanja,sovražnih govorov,cyberbullying od komentatorjev. ali se na bloggih lahko izsledi ip in ali s elahko anonimce blokira?
4.in iz 3 točke me zanima-če DA,potem pomeni tudi da nekdo lahko prihaja s "statičnim" (nimam blage veze niti pojma) skratka ipjem ki se menja?
5. in iz 1 točke če obstaja slovenski blogspot page ali je tehnološko dovršen da bi mi nudil vse to kar sprašujem?
linki folk pliz...
hvala iz dna srca!!
[D]emon ::
1.) Ja. Siolov Blogos in pa Delo se mi zdi ima tudi neko svojo katastrofo od blog sistema.
2.) Karkoli je postavljeno na wordpressu. Tumblr to pac ni. Blogspot in Wordpress.com pa.
3.) A bogi revcek, zaradi komentarjev ki ti niso vsec bi sledil IP-je? Brez sodne odredbe ne bo slo, piki. Lahko pa preprosto blokiras komentarje oz. dovolis samo registriranim userjem komentirat.
4.) Zastonjski blogi ti naceloma ne pustijo take mere dostopa, da bi lahko posameznikov IP blokiral.
5.) Malo denarja malo muzike. Od slovenskih je se najboljsi Siolov Blogos, ki pa prav tako poganja wordpress.
2.) Karkoli je postavljeno na wordpressu. Tumblr to pac ni. Blogspot in Wordpress.com pa.
3.) A bogi revcek, zaradi komentarjev ki ti niso vsec bi sledil IP-je? Brez sodne odredbe ne bo slo, piki. Lahko pa preprosto blokiras komentarje oz. dovolis samo registriranim userjem komentirat.
4.) Zastonjski blogi ti naceloma ne pustijo take mere dostopa, da bi lahko posameznikov IP blokiral.
5.) Malo denarja malo muzike. Od slovenskih je se najboljsi Siolov Blogos, ki pa prav tako poganja wordpress.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
bolhapolha ::
Obstaja tudi ze dolgo ednevnik.si, kje je možno blokirati obiskovalce tvojega bloga preko IP-ja.
Lp.
Lp.
[D]emon ::
Ampak eDnevnik je na nivoju Delovih blogov. Sranje od sranja. Ce gre OP za toliko kontrole, naj zakupi domeno, hosting, in postavi svoj blog gor.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Kurzweil ::
Hvala lepa za takšen blog, kjer bereš samo hvalospeve, vse kar pa je vsaj malce kritičnega pa se izbriše. Vsaj v mojih očeh bi naj bili forumi, blogi in podobni kanali način izpovedi, izražanja, opisovanja ob enem pa tudi komentiranja, debate in konstruktivne kritike, vse kar bi naj kao demokracija pomenila. Tole ima vonj bo buildanju egota in pisanju samemu sebi. Bognedaj, da kdo kaj pripomni.
Če bi rad pisal blog, imel užitno domeno, kontrolo nad vsem in morje funkcionalnosti pa boš že plačal tistih par € letno. Sicer pa se sprijazni z omejitvami.
Če bi rad pisal blog, imel užitno domeno, kontrolo nad vsem in morje funkcionalnosti pa boš že plačal tistih par € letno. Sicer pa se sprijazni z omejitvami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisanje blogaOddelek: Loža | 2031 (1442) | Cruz |
» | spletni blog - katera stran?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1224) | knap |
» | Pisanje blogaOddelek: Loža | 2917 (2602) | techfreak :) |
» | Mesto za blogOddelek: Loža | 3085 (2526) | dronyx |
» | Vnos novic na html stranOddelek: Izdelava spletišč | 1843 (1489) | unit3d |