» »

Pomoč pri matematiki

Pomoč pri matematiki

maja1988 ::

Ojla

Potrebovala bi nekoga, ki ima urco časa, da mi reši par nalog (seveda s postopki). Hvala v naprej!

So pa linearne funkcije, odvodi, integrali, vektorji pa še kaj bi se našlo. Srednješolska raven

A120 ::

lahko

lebdim ::

Ti bom jaz rešil naloge. Pošlji mi na mail vse potrebno, ali pa tu na ZS, ali pa objavi naloge kar tu v temi ...

GTX970 ::

Kaj si delala med poukom ?
http://lmgtfy.com/?q=in%C5%A1trukcije+m...

Objavi konkreten problem, tvoj postopek.Vse ostalo je podpiranje lenobe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

No, saj to ni vedno podpiranje lenobe. Mogoče ji pri teh snoveh kaj ne gre ... Mogoče rabi samo dodatno razlago. Hehe, gre samo za moje najljubše matematične vsebine, tako da ... :D Pri matematiki so mi najljubše naloge iz zaporedij, limit, funkcij, odvodov in integralov ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lebdim ()

Proučevali smo oddaljenost zaposlenih v Podjetju X od doma do službe in zabeležili naslednje podatke v km:

12,4 6,8 7,3 6,1 18,6
2,6 22,4 23,9 3,2 22,8
16,5 15,1 12,3 19,6 21,0
1,4 0,9 9,7 4,2 6,6

a)Na danem primeru razložite statistično populacijo, enoto in spremenljivko.
b) Dane podatke uredite v frekvenčno tabelo in zapišite absolutne ter relativne frekvence
c) Dane podatke prikažite z ustreznim diagramom
č) Izračunajte aritmetično sredino iz grupiranih podatkov in mediano iz negrupiranih podatkov.

Proosim če mi lahko to kdo reši in predstavi postopek. HVALA!!!!!

bella_trix ::

Kje točno se je ustavilo? To je ena izmed najbolj osnovnih nalog iz statistike, že samo ob najosnovnejši literaturi bi se jo dalo rešiti.

ne znam dobiti rezredov (narediti tabelo). ter pod Č mediana. Za vsak slučaj pa bi imela celotno nalogo rešeno pravilno s postopkom

mediana dela probleme

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: maja1988 ()

Yacked2 ::

Za razrede moraš najprej poiskati najmanjšo ter največjo številko/podatek/razdaljo nato pa izračunaš max-min, da dobiš razmik, nato se odloči na koliko razredov boš to razdelila, razredi naj bodo polni zato variacijski razmik 29 zaogroži na 30 če želiš razdeliti na 5 razredov.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matematika 1. letnik faksa

Oddelek: Šola
243874 (3155) imagodei
»

pi na maturi (strani: 1 2 )

589492 (7612) Smurf
»

Matematična analiza (praktični del)

61545 (1438) ShiningStar
»

Matura 2007 (strani: 1 2 3 4 )

19916251 (9641) monster-x
»

SŠ - koliko pisnih preizkusov na dan max? (strani: 1 2 )

555719 (4865) balocom

Več podobnih tem