» »

Siol TV na Samsung Smart TV

Siol TV na Samsung Smart TV

divx man ::

Zdravo,

Za Samsung Smart TV obstaja odlična aplikacija Smart IPTV, ki omogoča, da skupaj spremljamo tako IPTV programe kot tudi DVB-T, DVB-C oz. DVB-S kanale. Trenutno imam televizijo piklopljeno na internet žično in sicer preko Trunk Porta, saj imam povezavo speljano preko PLC adapterja in sta na istem adapterju tako siol BOX kot smart TV. Trenutno IPTV peljem na televizijo preko Multicast2Unicast programa, saj mi preko UDP naslovov zadeva noče delovati. Sedaj me zanima, kako naj skonfigureram mrežno kartico na TV, da bom lahko gledal Siol TV direktno preko UDP naslovov in ne bom potreboval dodatnega računalnika, ki bi mi pretvarjal zadevo v unicast. Glede na to, da lahko siol Box deluje preko trunk porta, sklepam da bi zadeva morala delati tudi na televiziji.

Hvala za pomoč.

telexdell ::

Imaš v aplikaciji SmartIPTV možnost nastaviti Vlan 3999 poseben IP, posebno MASK... Če tega ne moreš nastaviti, se obrni na razvijalca programa,da ti to omogoči.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

cegu ::

Kodirane programe še vedno ne boš mogel. (In v nekaj letih jih bo kodiranih več kot polovica).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6113653 (9321) Master_Yoda
»

Instalacija UDPxy na DD-WRT

Oddelek: Operacijski sistemi
2710339 (3758) bimmer-mb
»

Nadomestilo siolovega modema

102498 (2019) telexdell
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Zvok in slika
1019234401 (102073) telexdell
»

IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111

195056 (4259) CyberDuck

Več podobnih tem