Forum » Pomoč in nasveti » powercolor garancija hoh.de
powercolor garancija hoh.de
edi123 ::
Imam problem. Grafična kupljena v hoh.de pred letom in pol mi več ne dela. Novi hoh.de mi ne odgovarja na emaile, na powercolor sem poslal tudi že 3x mail isto brez odgovora. V sloveniji pa ni uradnega serviserja oz. zastopnika...
Kak naj zrihtam garancijo? Pozna kdo kakšnega generalnega serviserja v nemčiji oz. kjerkoli ki bi lahko dobil info oz. bi mi prevzel grafo...
Kak naj zrihtam garancijo? Pozna kdo kakšnega generalnega serviserja v nemčiji oz. kjerkoli ki bi lahko dobil info oz. bi mi prevzel grafo...
PugPlug ::
Na facebook-u najdi njihovo evropsko stran in napiši težavo. Sem imel pred časom podobno težavo - so dosti bolj odzivni.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PugPlug ()
PugPlug ::
Napišeš jim na facebook-u, potem pa de bodo kontaktirali in ti podali navodila.
Jaz sem moral poslati na Nizozemsko (vsaj mislim).
Jaz sem moral poslati na Nizozemsko (vsaj mislim).
Magic1 ::
Novi Hoh ne bo nič uredil, saj nimajo nič s starimi garancijami. Poglej kako se v Nemčiji uveljavlja powercolor-jev RMA in oddaj uradni zahtevek.
Magic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285745 (120531) | darkolord |
» | Asus - garancijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4189 (3255) | Magic1 |
» | Grafična kartica nekje okoli 200€ za igre...Oddelek: Kaj kupiti | 3761 (3152) | Doc123 |
» | Uveljavljanje garancije ASUS grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1883 (1634) | Janac |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15466 (9930) | lambda |