Forum » Loža » motorna žaga
motorna žaga

Twixz ::
Melavc mi je zelo blizu in bom šel jutri probat Stihl MS 291. Pa če je to to vzamem še 2 ketne zraven in v petek začnem rezat.. :D

Zimonem ::
Predvsem je za podobno težo precej bolj poskočna in bolje izdelana. Tudi jaz bi oz bom šel iz 290ke na 261 prej ali slej. Po drugi strani kolikor nucam , se mi ne splača šparat Jurja 3/4 leta v kleti.

Twixz ::
Sem vzel 291, ker sem dobil še lep popust. 700 z oljem, oljem za verigo, pilo, 2 rezervni verigi in 1 meč.
Kam je šla tehnologija... Noč in dan proti 30 let stari Husqvarni. Danes jo krstim.. Da vidimo.
Kam je šla tehnologija... Noč in dan proti 30 let stari Husqvarni. Danes jo krstim.. Da vidimo.

fikus_ ::
Sicer ti verjetno ne bo delala 30 let, ampak boš videl, da je veliko bolje delati z novo, bo bolj živahna, višja hitrost verige, ....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera motorna žagaOddelek: Loža | 14310 (229) | rado7rado |
» | Katero motorno žago? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 157073 (22456) | BCSman |
» | Katero motorno zago (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20044 (5771) | twom |
» | Motorna žagaOddelek: Loža | 5637 (5094) | CrustyDOD |
» | Bencinska motorna žaga alpina?- Mnenja!Oddelek: Loža | 16222 (15248) | noraguta |