Forum » Kaj kupiti » Prenosni pasivni zvočniki
Prenosni pasivni zvočniki
He-Man ::
Pozdravljeni, ko sem leta 1995 dobil prvi PC je le-ta imel tudi zvočno kartico (verjetno na ISA vodilu), OK, vse to ni pomembno. Poleg sta prišla 2 manjša pasivna zvočnika, ki sta mi super služila tudi, ko sem ju priklopil npr. na Walkman, ker nista potrebovala nič dodatnega napajanja. Jakost zvoka je bile temu primerna seveda a vseeno v redu. Čez eno leto sem si kupil močnejše aktivne zvočnike in mala pasivca prodal, sedaj bi rad spet imel kaj takega a nikjer ne dobim zadeve. Vidim, da se prodajajo mali prenosni zvočniki a le-ti delujejo na polnilno baterijo. A se res ne da nikjer dobiti navadnih pasivnih prenosnikov zvočnikov, po možnosti poceni varianto?
He-Man ::
Da, razen, da sta zvočnika na fotografiji aktivna. Jaz iščem pasivne, take, ki imajo 3,5 mm stero banano kot edini izhod. Nič napajanja.
AnotherMe ::
Mogoče bi lahko vzel tudi najcenejša "navadne" zvočnike in odklopil ojačevalec... Za silo bi bilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6861 (3573) | RaVnI |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29777 (12770) | N4m31355 |
» | Mogoče skurjeni zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1716 (1545) | Toxic |
» | Kako naj vem koliko prenese aktivni zvočnik in nekaj vprašanj okoli akustikeOddelek: Zvok in slika | 5128 (4652) | jest10 |
» | Aktivni SubWoofer - made at homeOddelek: Pomoč in nasveti | 5264 (4725) | [DrAc0] |