Forum » Loža » Vožnja ponoči - motijo luči
Vožnja ponoči - motijo luči
MadMax ::
Nima veze, pač odvisno od izvedbe.
Pri starih stoenkah si imel celo oboje, odvisno v katerem položaju si nastavil tapravo ogledalo.
Pri starih stoenkah si imel celo oboje, odvisno v katerem položaju si nastavil tapravo ogledalo.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Malajlo ::
Pri stoenki se je strop bleščal, zato je bilo bolje gledati zice. Pa še potnice zadaj si imel na očeh.
energetik ::
Zihr je nekaj notri polomljeno, vozil sem Accenta 97 in 2004, pa sta oba imela normalno klasično ogledalo s preklopom.Da nimaš samozatemnilno ogledalo, ki pa je kaput? Kateri avto?
Hyundai Accent 2007.
Pa kaj tega nekateri res ne uporabljate? Jaz to uporabim skoraj vsakič, ko se dalj časa vozim zvečer, ker praktično vedno naletiš na enga, ki mu luči svetijo v nebo.
Nummy ::
Zihr je nekaj notri polomljeno, vozil sem Accenta 97 in 2004, pa sta oba imela normalno klasično ogledalo s preklopom.Da nimaš samozatemnilno ogledalo, ki pa je kaput? Kateri avto?
Hyundai Accent 2007.
Pa kaj tega nekateri res ne uporabljate? Jaz to uporabim skoraj vsakič, ko se dalj časa vozim zvečer, ker praktično vedno naletiš na enga, ki mu luči svetijo v nebo.
Jaz če tisto premaknem, mi ogledalo kar "dol pade" in se čist na easy premika, če ga samo malo s prstom mrdneš. Ne štekam fore, da potem ne vidiš nič nazaj, ker ti ogledalo "gleda" v tla...
Invictus ::
Jaz če tisto premaknem, mi ogledalo kar "dol pade" in se čist na easy premika, če ga samo malo s prstom mrdneš. Ne štekam fore, da potem ne vidiš nič nazaj, ker ti ogledalo "gleda" v tla...
Popravi ogledalo ...
Drugače pa ravno tako vidiš nazaj ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
dj_uro ::
Da se tudi ogledalo brez zatiča prestavit v nočni način. Samo malo bolj se zajebavaš.
fizično ga gor porineš in zamakneš ;)
vw-klub.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tako nalimana vinjeta veljavna? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21884 (8674) | Netrunner |
» | Slepljenje LED svetil v prometu (AMZS) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12363 (9356) | blackbfm |
» | Računalniki bržčas ne povzročajo kratkovidnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 29263 (23951) | lopov |
» | Vidljivost ponoči (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 30231 (28533) | Engineer_ |