Forum » Strojna oprema » Samsung G2 Portable - Diska ne zazna(piska)
Samsung G2 Portable - Diska ne zazna(piska)
miraldi ::
Imam omenjeni zunanji trdi disk - SAMSUNG G2 Portable 500gb. Večinoma je bil uporabljen za ogled filmov na Samsungovem Smart TVju.
Včeraj ko sem preko USBja vklopil disk v PC pa mi diska sploh ni zaznalo. Probal sem različne USB porte in tudi na drugem starejšem PCju.
Vse kar disk po vklopu počne je intervalno utripanje modre lučke v sodelovanju z piskom.
Zanimivo je to, da ta isti disk ob priklopu na TV takoj zazna in lahko takoj zalavfam bilo kateri film/slike/glasbo.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe? Na nobenemu PCju ne dela, na TVju pa iz prve.
Lp
Včeraj ko sem preko USBja vklopil disk v PC pa mi diska sploh ni zaznalo. Probal sem različne USB porte in tudi na drugem starejšem PCju.
Vse kar disk po vklopu počne je intervalno utripanje modre lučke v sodelovanju z piskom.
Zanimivo je to, da ta isti disk ob priklopu na TV takoj zazna in lahko takoj zalavfam bilo kateri film/slike/glasbo.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe? Na nobenemu PCju ne dela, na TVju pa iz prve.
Lp
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
kloko ::
Verjetno ni nič narobe. Ko disk vtakneš v TV, ga ta formatira po svoje in ga običajen PC z Windowsi ne bo mogel normalno uporabljati, dokler ga ponovno ne formatiraš v PCju.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
miraldi ::
Samo jaz na ta način disk uporabljam že 2leti.
Malo čudno je, da bi se po tolikih pretikanjih v PC/TV šele sedaj TV odločil formatirat disk po svoje.
Drugače bi sam z veseljem formatiral disk vendar je to težko izvedljivo če mi ga PC ne zazna.
Malo čudno je, da bi se po tolikih pretikanjih v PC/TV šele sedaj TV odločil formatirat disk po svoje.
Drugače bi sam z veseljem formatiral disk vendar je to težko izvedljivo če mi ga PC ne zazna.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hofer Medion usb 3.0 64 gb ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 4875 (2833) | mojster_joni |
» | POMOČ PRI ZUNANJEM DISKU!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 696 (534) | Zheegec |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12274 (11244) | Jerry000 |
» | LG TV snemanje na USB ključek-funkcija DVROddelek: Zvok in slika | 3875 (2313) | jahtba |
» | Težava: SSD 60GB Mangusta in Win 7 (64bit)Oddelek: Strojna oprema | 1003 (902) | anti_talent |