Forum » Zvok in slika » Kako se filmček v avi formatu rotira za 90°oz. kako se sploh rotira, ne le za gledanje, temveč za obdelavo???
Kako se filmček v avi formatu rotira za 90°oz. kako se sploh rotira, ne le za gledanje, temveč za obdelavo???
mafijc ::
NO imam ta problem da ne znam obrniti filmčka, ki sem ga posnel z digitalnim fotoaparatom, ampak nisem vedel, da ne bom znau obrnt, zato sm snemal pokončno, potem je šlo na računalnik vse kewl in lahk tut gledam sam je vse postran in bi rad obrnu za 90.
Hvala za odgovore pa prosm ne težit če sm kako neumnost izjavu, kr sm bolj švoh z znanjem na tem področju.
Lp, Aljoša
Hvala za odgovore pa prosm ne težit če sm kako neumnost izjavu, kr sm bolj švoh z znanjem na tem področju.
Lp, Aljoša
largie ::
se je mojemu bratu tudi zgodilo ja, ni vedel da bo pol filmček obrnjen
jaz sem to rešil tako da sem ga obrnil za 90° z virtualdubom, mislim da je privzeto en tak filter not, in ga pri tem še pretvoril iz tistega mpg formata v divx.
jaz sem to rešil tako da sem ga obrnil za 90° z virtualdubom, mislim da je privzeto en tak filter not, in ga pri tem še pretvoril iz tistega mpg formata v divx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako se odločiti (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 36611 (33029) | bluefish |
» | Kako se kvalitetno zrediti ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28590 (26841) | _IKE_ |
» | Kako se zrediti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9744 (8770) | einstein :P |
» | Kako se zrediti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 75313 (65548) | thramos |
» | kako se kliče duhove (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12232 (10927) | undefined |