Forum » Mobilne tehnologije » Menjava mobilnega interneta
Menjava mobilnega interneta
draxler ::
Pozdravljeni! :)
Rad bi zamenjal mobilnega operaterja(mobitel---->t-2 ali bob) pa me zanima kako je s to naročnino, a lahko prekinem pogodbo pa plačujem samo telefon še na obroke al je treba tud mesečno naročnino odplačat. Neki sem bral da naj bi se to 1.1.2015 spremenilo, da lahko menjaš operaterja in ti ni treba ničesar odplačat samo telefon(pa še to lahko na položnice). Pa če ma kdo izkušnje s t-2 ali pa bob-om, bi bil vesel če bi kej več povedu.
Rad bi zamenjal mobilnega operaterja(mobitel---->t-2 ali bob) pa me zanima kako je s to naročnino, a lahko prekinem pogodbo pa plačujem samo telefon še na obroke al je treba tud mesečno naročnino odplačat. Neki sem bral da naj bi se to 1.1.2015 spremenilo, da lahko menjaš operaterja in ti ni treba ničesar odplačat samo telefon(pa še to lahko na položnice). Pa če ma kdo izkušnje s t-2 ali pa bob-om, bi bil vesel če bi kej več povedu.
shadeX ::
Jaz sem pri bobu. Naročnino lahko prekineš kadarkoli in brez penalov (seveda v primeru če ne vzameš telefona). Sicer pa pri bobu imajo slabo ponudbo telefonov.
GTX970 ::
Mobitel prekinitev razmerja
Na moj.telekom.si si lahko pogledaš stroške menjave.
Na moj.telekom.si si lahko pogledaš stroške menjave.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
shadeX ::
Telefon moraš odplačati v celoti. Ampak po nesubvencionirani ceni :). Torej če pri mobitelu dobiš telefon za 240€, namesto za 500€ ali kolikor že stanejo takrat, potem moraš odplačati razliko do polne cene telefona.
Če ne bi bilo te varovalke bi bilo zelo preprosto. Telefone bi kupoval pol ceneje, nato prekinil pogodbo, telefon lahko prodal po skoraj polni ceni in ponovil zadevo.. :)
Če ne bi bilo te varovalke bi bilo zelo preprosto. Telefone bi kupoval pol ceneje, nato prekinil pogodbo, telefon lahko prodal po skoraj polni ceni in ponovil zadevo.. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 podražitev vir alterOddelek: Mobilne tehnologije | 6318 (4107) | louser |
» | Lahko odstopim od pogodbe Telemacha zaradi podražitve?Oddelek: Loža | 5454 (4684) | Lonsarg |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 74310 (61756) | Cruz |
» | Menjava operaterja in strošek prekinitve naročnineOddelek: Mobilne tehnologije | 8550 (7567) | Sami |
» | Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27666 (21604) | harvey |